sinister Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Prvi golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković nalazi se na korak od povratka u Crvenu zvezdu. opaaaa :) sad mi ortak kaze da je procitao u zurnalu da se pantelic vraca :O Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 ako će to da nam pomogne da uzmemo titulu, može, u suprotnom veliki je promašaj, jer će njih dvojica biti tu na godinu dana ili manje, do nove bolje ponude Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 verovatno da se ne bi susili na sp,na koje cemo verovatno ici...pa posle da se dobro prodaju :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 pa stojković će doći na pozajmicu, nećemo moći da ga prodamo, a panta ako potpiše na jednu godinu, otićiće bez obeštećenja, ko sad kastiljo, dobićemo samo 500k za njegovu pozajmicu u wulvse Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 24, 2009 Author Report Share Posted August 24, 2009 (edited) jao jao jao jao jaoooooooooooooo :) odlichna vest, nema shta. obojica bi realno bili najbolji igrachi u ligi na svojim pozicijama, uz (ovakvog) ninkova, lekica, vilotica, blazhica i kadua mogao bi to biti tim za titulu. shteta je samo shto su nam shanse da prodjemo slaviju minimalne i shto nam je pizhon trener :) ali nada umire poslednja! pera ima pravo, teshko da cemo dobiti ikakvo obeshtecenje za njih ali sa druge strane necemo ni mnogo potroshiti na njihove plate, stojkovicu ce zvezda verovatno placati samo mali deo ugovora a mozhda ni to, dok ce za pantelica kontam biti neki deal u kome bi on praktichno igrao za zvezdu za dz ali da bi morala biti prihvacena svaka ponuda, ili da bi primao neku platu ali da bi odshteta bila taman tolika da je pokrije. u svakom sluchaju na poziciji golmana smo tanki, napadache imamo ali je panta za 3 klase kvalitetniji od svih njih. lekica ionako uporedjuju za zhigom, josh kad bi taj tandem i funkcionisao kao nekada zhiga i panta bio bi to vrh :) a ne dobijaju se takvi igrachi za dz svaki dan. Edited August 24, 2009 by superbad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 ja sam mislio sa njihove tacke gledista da se dobro prodaju ;) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 24, 2009 Author Report Share Posted August 24, 2009 (edited) sad videh neki intervju sa pantelicem i ne dolazi u zvezdu vec samo trenira sa njom, on kao slobodan igrach ima shansu do 30og septembra da nadje klub a i meni je teshko da poverujem da nece uspeti u tome. mada tako je i gavrancic samo trenirao sa partizanom pa je potpisao na kraju. u svakom sluchaju solidne napadache imamo, bitan je stojke. Edited August 24, 2009 by superbad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 izgleda da potpisati za Udineze :| Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 za Stojkovica su velike shanse, a za Pantelica nikakve... I na sajtu pishe da Pantelic nece potpisati ugovor, trenirace dok ne nadje inostrani angazman... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 KATANAC! a smejali ste nam se??? da golman nema izrazenu tendenciju za samopovredjivanjem ne biste dali gol jos 400 minua... BUAHAHAHHA... IDEMO NA PRVO MESTO... NAPRED ZVEZDO... jebi grobarsku legiju stranaca!!! kao na steroidima sam... userem vam se u zivot... pisam vam u oko... ahahahah... prepateticni jadnici!!! eto... ovo cisto da ti pomognem da imas makar neko pokrice sledeci put kad odlucis da kenjas po tatstaturi,a da ne pustis vodu posle toga... ja ne znam ko je ovu karikaturu doveo da se raspravlja na forumu. shta ste mi ovog doveli mogli ste nekog drugog da smislite :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 koliko sam ja cuo purovic dolazi na pozajmicu kao i stojkovic ... Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Demantovali za Purovica, ceka se Stojkovic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Srecno i nocas :)))) Bilo bi idealno kad bi imali bar minimalnu prednost na poluvremenu. Inache, kupljene karte za server :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 i ja sam na severu. Kazu da se karte bas dobro idu,cak je i jug pusten u prodaju... kontam da ce biti lepa atmosfera,a sto se rezultata tice,realno ne ocekujem nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Kreteni su udvostručili cenu karte kada je podrška najpotrebnija. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 upravo,to sam i ja rekao...pa kako nas bre nije sramota da sever kosta 400din(da ne pricam o drugim tribinama),a izgubili smo tamo 3:0,i ovde nam treba sva moguca pomoc da bi pomislili mozda da prodjemo dalje...ne znam,tuzno mi je to jako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 solidne su cene, nemojte kenjati plus ovi sa sezonskim mogu da udju Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 ja ne znam ko je ovu karikaturu doveo da se raspravlja na forumu. shta ste mi ovog doveli mogli ste nekog drugog da smislite :) pa posto su ljudi koje si pominjao u ranijim postovima plod tvoje maste, mi smo morali da ti dodelimo nekoga iz realnog sveta... a znas kako kod nas cigana ide... sve po zaslugama... sizofrenicarima obicno dodelimo karikaturu... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 27, 2009 Author Report Share Posted August 27, 2009 drugovi srecno nam bilo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 solidne su cene, nemojte kenjati plus ovi sa sezonskim mogu da udju Za Zvezdu ništa nije mnogo!!1 Ma ok, uvek možeš da se istališ za kartu, samo protiv Rudara i Dinama su bile duplo jeftinije, ne znam što jedu govna sad. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 solidne su cene, nemojte kenjati plus ovi sa sezonskim mogu da udju Molim? :) Smak sveta :) Svake godine sam ih pljuvao shto sa sezonskom kartom mozesh samo na domatje sranje da idesh :) Slepci :) Ovo prosto ne mogu da verujem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Ima ona fora za sezonske karte koju prodaju navijači, i sa njima može da se uđe na bilo koju tekmu koju Zvezda igra na Marakani. Verovatno su u talu sa redarima ili šta već, to je jedino logično objašnjenje . Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 ili je situacija kao sa nasim sezonskim, do kraja avgusta mozes da ulazis sa njima i na evropske (samo kvalifikacije, znaci) Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Znachi obrni okreni bez ciganisanja ne moze... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 ili je situacija kao sa nasim sezonskim, do kraja avgusta mozes da ulazis sa njima i na evropske (samo kvalifikacije, znaci) meni je ovo ok, ne znam shto se bunite...platio sam 2 soma dinara sezonsku, pa ne mogu da ochekujem da cu za te pare da gledam 6 evropskih utakmica(ne mogu ni zbog drugih stvari, ali ajde ) ovako bar mogu da rezervishem platite kartu, pomozite svom klubu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts