Sa1Nt Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 a ko to prosudjuje koji je bitan a koji je nebitan sport? :) ja :) ja ne priznajem te sportove za zene. fudbal jedino :)))))))))))))) hrvatska i u fudbalu sakuje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Racunaju se samo sportovi u kojima smo mi bolji,dakle fudbal,kosarka i vaterpolo A i u ovim drugim,odbojka i rukomet,necete osvojiti titulu [8D] poz :* Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Dakle kosarka samo. poz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Kapiram da je dobar igrac http://sportal.rs/news.php?id=21171 ali selfpwn realno :D bar cemo imati jos jedan razlog za zajebavanje kad se bude cirkalo pivo i pricalo o pfc vs zvezda :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 а što je to selfpwn? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 kad bi svaka vest bila istinita, rambo bi vec nosio desetku! :D daleko je to od istine.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 а što je to selfpwn? Pa prvo,dolazi u Zvezdu :D A drugo,Hrvat u Srbiji igra fudbal...nece ga voleti ni Ciganji. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 A trece, tesko da ce taj prismrdeti Srbiji, to jednostavno ne bi funkcionisalo. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 http://www.sportal.rs/news.php?id=21246 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Pa prvo,dolazi u Zvezdu :D A drugo,Hrvat u Srbiji igra fudbal...nece ga voleti ni Ciganji. svakog normalnog navijača boli kurac koje je nacionalnosti neki igrač, valjda se gleda dal zna da igra fudbal ili ne. Sa druge strane, debili gledaju dal je Hrvat, Šiptar, Turkmenkistanac, Marsovac, crnac, žena i sl.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 bilo bi super da je tako, ipak je previse debila na treibinama i dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) Tacno,ali tako razmisljamo ti,ja i jos neki ljudi koji su nazalost u manjini.Sam znas kakav je stav prosecnog navijaca sa severa,juga,severoistoka,nebitno o Hrvatima,a oni su trenutno 90% gledaoca u nasem fudbalu. Edited February 17, 2010 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) Ako je mogao da igra Srbin u Hrvatskoj, moci ce i Hrvat u Srbiji...malo ce trebati "navijacima" da se naviknu na tu misao ali uspece...da ne koristim sad ruzne reci . Edited February 17, 2010 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 ja sam mislio da su to huligani a ne navijaci :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 tesko da ce u skorije vreme igrati neki hrvat u zvezdi ili partizanu, mislim, cisokrvni. i da, odjebite sa ujko/hrle forama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 a malokrvni? :OLOLOLOLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Tacno,ali tako razmisljamo ti,ja i jos neki ljudi koji su nazalost u manjini.Sam znas kakav je stav prosecnog navijaca sa severa,juga,severoistoka,nebitno o Hrvatima,a oni su trenutno 90% gledaoca u nasem fudbalu. jebiga, u ovoj zemlji su u manjini i ljudi koji ne slušaju cecu, šta da se radi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 http://sportal.rs/news.php?id=21690 rofl @ drugo i trece mesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 bravo za zvezdase! Lepa je ovo cifra,uopste nije to lose...naravno,mnoooogo daleko od engleskih ili nemackih standarda,ali napredujemo...Samo nek se nastavi ovako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Jedva cekam subotu :))) http://www.sportal.rs/news.php?id=21734 Pizon car! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 jebote sto sam se iznervirao sad... vodili smo celu tekmu,oni su poveli 2min pred kraj,i onda onaj TAKAV faul na kraju,da ja ne mogu da verujem da nije dosudjeno... PU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 lesko, vi igrate prekosutra ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 hahahaahhhhaahaha :) ko ih jebe vodili su 20 i dopustili da ih stignu :) i to neki turk telekom :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 (edited) http://www.crvenazvezdafk.com/za-moju-zvezdu-2967-c13-video.htm Sutra trening Edited February 24, 2010 by AGRSV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 koja lakdrija.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts