Lex Posted December 21, 2015 Author Report Share Posted December 21, 2015 RuR Fantasy NBA 2015/16Rezultati 8. kolaUgrinowtzi Peasants 3 - StroShow 8Sitne povrede i rasulo u Filadelfiji su učinili derbi isuviše jednostranim. Zuzi svakako u vrhunskoj formi.Shetachi 9 - Kaznitelji 2Odlična predstava oba tima, a uz mnogo sreće Shetachi dolaze do ubedljive pobede. Bili su bolji za po jedan FGM, asistenciju i blokadu, dve trojke i 10 poena.Kabladzhije 9 - Žarkovo Tilth 2Mendži je konačno odigrao dobru nedelju, a Vića je upravo sada trokirao.Cerak Orange Wings 8 - Windtalkers 3Oba tima su odigrala prosečno, ali je Cerak ipak bio osetno bolji.Bezanija Beerdrinker 7 - DODIRNI MI KOLENA 4Asistencije i skokovi su potpuno pripali Alenu, koji prolazi relativno dobro u ovom porazu.Blokemoni 4 - Otimači 7Drugi najneizvesniji meč nedelje, u kom su samo nijanse donele pobedu otimačima.Tabela posle 8. kolaParovi 9. kolaUgrinowtzi Peasants - BlokemoniSusret dve ujednačene ekipe koji će rešiti trenutna inspiracija.Shetachi - StroShowMožda i derbi kola, ali svakako susret u kom je StroShow favorit.Kabladzhije - KazniteljiVićsa traži bounce-back pobedu protiv raspoloženog Mendžija.Cerak Orange Wings - Žarkovo TilthVića traži bounce-back pobedu protiv raspoloženog Vlaye.Bezanija Beerdrinker - WindtalkersBitan susret za oba Dejana, koji bi voleli da ostanu u Top 6 trci.Otimači - DODIRNI MI KOLENAPrilika za Otimače da ubedljivo dobiju meč. RuR Virtual GM 2015/16Vodeći dvojac sve bliži. Vića prvi put ispod 21 u proseku. Hoćemo li za novu godinu imati dva tima preko 21? Kelt bi konačno mogao preko 19. Blokemoni i Walkerpool pokazuju znake života. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 Samo gledajte koga dropujem i grabite čim stignete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 23, 2015 Author Report Share Posted December 23, 2015 Jesi primetio kako se svi razigraju kad ih otpustiš? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 Ne znam basdropovao Bredlija - sabija od taddropovao Aflala - sledecu dao 35 cini mi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 28, 2015 Author Report Share Posted December 28, 2015 RuR Fantasy NBA 2015/16Rezultati 9. kolaUgrinowtzi Peasants 6 - Blokemoni 5Bilo je vrlo gusto u četiri kategorije, Afflalo je failom poslednjeg dana prepustio pobedu Peasantsima za jedan poen sa slobodnih bacanja.Shetachi 3 - StroShow 7Zuzi je zahvaljujući boljem poslednjem danu preokrenuo protiv Mixeta koji se dobro držao. Ovom pobedom StroShow izbija na prvo mesto.Kabladzhije 6 - Kaznitelji 4Žofri i Klarkson su odbili napad Kaznitelja i utefterili još jednu pobedu za Kabladzhije.Cerak Orange Wings 5 - Žarkovo Tilth 5Od toliko gustih utakmica ove nedelje, bio je red da se jedna završi nerešeno...Bezanija Beerdrinker 8 - Windtalkers 3Kelt se odvaja od Dekija. Svakako će obojica morati značajno da poboljšaju svoju igru kako bi ušli u PO.Otimači 10 - DODIRNI MI KOLENA 1Alen nastavlja sa negativnom dominacijom, što Otimači iskusno koriste.Tabela posle 9. kolaParovi 10. kolaUgrinowtzi Peasants - OtimačiČini mi se da se ponavljam, ali: Susret dve ujednačene ekipe koji će rešiti trenutna inspiracija.Shetachi - BlokemoniEkipe koje će se do samog kraja boriti za PO u međusobnom susretu koji možda napravi odlučujuću razliku.Kabladzhije - StroShowZuzi igra sjajnu sezonu, Mendži je kao yo-yo. Videćemo na kom delu strune će domaća ekipa završiti ove nedelje.Cerak Orange Wings - KazniteljiMože li Vićsa do bounce-back pobede protiv Vlaye koji je u ok formi?Bezanija Beerdrinker - Žarkovo TilthReklo bi se da je ekipa iz Žarkova favorit u ovom susretu, ali ova sezona je već donela mnogo iznenađenja.Windtalkers - DODIRNI MI KOLENADerbi začelja, meč između dve ekipe koje su, izgleda, već sad predaleko od PO-a. RuR Virtual GM 2015/16Vića standardan. Ugrinowtzi katastrofalni u šutu ove nedelje što im je pokvarilo prosek. Preostalih 8 mesta bez većih promena. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelt Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Konačno da i ovi moju proigraju unazad par nedelja... lepo je biti iznad 50%, sad da probamo nešto više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 4, 2016 Author Report Share Posted January 4, 2016 RuR Fantasy NBA 2015/16Rezultati 10. kolaUgrinowtzi Peasants 4 - Otimači 7Peasantsi standardno dobri, ali Otimači mnogo precizniji, što im je donelo prednost u ofanzivnim kategorijama i pobedu.Shetachi 4 - Blokemoni 7Blokemoni su izvukli maksimum iz poslednjeg dana i došli su do vrlo bitnog preokreta.Kabladzhije 3 - StroShow 7Zuzi nešto slabiji nego što ume da bude, ali Mendži je sada ostao bez Griffina i zaista ga neće ove sezone.Cerak Orange Wings 5 - Kaznitelji 5Gusto do samog kraja, nerešeno na samom kraju. Realna podela bodova u susretu dve podjednake ekipe.Bezanija Beerdrinker 8 - Žarkovo Tilth 3Vrlo bitna pobeda Kelta i zabrinjavajući poraz Viće.Windtalkers 4 - DODIRNI MI KOLENA 5Alen dolazi do počasne pobede u duelu otpisanih.Tabela posle 10. kolaParovi 11. kolaUgrinowtzi Peasants - DODIRNI MI KOLENAU pravom trenutku za Ugrinowtze, prilika za ubedljivu pobedu.Shetachi - OtimačiUkoliko vežu još jednu sjajnu nedelju, Otimači su favoriti, ali Mixe se sigurno neće predati.Kabladzhije - BlokemoniIako su u donjem domu, obe ekipe imaju šanse za PO. Ulpy favorit zbog zdravstvenog biltena.Cerak Orange Wings - StroShowZuzi je apsolutni favorit, mada Vlaja igra bolje nego što rezultati pokazuju.Bezanija Beerdrinker - KazniteljiDerbi sredine tabele. Vrlo bitan meč za obe ekipe.Windtalkers - Žarkovo TilthVića ima priliku da se vrati u top 6, ako sabije Dekija. RuR Virtual GM 2015/16Vića je posle dužeg vremena imao sjajnu nedelju. Ugrinowtzi su se vratili na ok nivo, mada je poslednji dan bio loš. Ostali guraju lagano... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 Arron Afflalo! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Ko da nije dovoljno sto Mixe ima 3 igraca vise u toku nedelje, veceras mi 3 igraca ne igraju, u ponedeljak jedan, debakl :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 11, 2016 Author Report Share Posted January 11, 2016 RuR Fantasy NBA 2015/16Rezultati 11. kolaUgrinowtzi Peasants 10 - DODIRNI MI KOLENA 1Sjajna nedelja Ugrinowatza, nažalost u meču u kom bi dobili 10:1 i sa mnogo slabijom predstavom.Shetachi 6 - Otimači 5Divna predstava obe ekipe. Mixeta su malo prodali igrači poslednjeg dana, što je bilo dovoljno da kompenzuje par igrača manje kod Otimača.Kabladzhije 3 - Blokemoni 8Ulpy dolazi do ubedljive pobede bez većih problema.Cerak Orange Wings 5 - StroShow 5Zuzi nešto slabiji nego inače, rođenje Fariedovog deteta verovatno koštalo Vlaju pobede.Bezanija Beerdrinker 7 - Kaznitelji 4Vrlo bitna pobeda za Kelta, koji se učvrstio u samom vrhu tabele.Windtalkers 4 - Žarkovo Tilth 7Vića se vratio u Top 6, ali realno se i dalje 10 ekipa bori za PO.Tabela posle 11. kolaParovi 12. kolaUgrinowtzi Peasants - ShetachiNekadašnji zgradski derbi dolazi u nezgodnom trenutku za Mixeta.Kabladzhije - OtimačiMendžiju je potrebna pobeda u vrlo nezgodnom duelu. Otimači su ipak jedna od najjačih ekipa.Cerak Orange Wings - BlokemoniDve ekipe koje su na tabeli možda i niže nego što po kvalitetu zaslužuju će pokušati da pokažu koja je kvalitetnija.Bezanija Beerdrinker - StroShowZuzi ima ulogu favorita, ali Kelt se sigurno neće unapred predati. Derbi kola.Windtalkers - KazniteljiVićsa bi trebalo bez većih problema da pobedi Dekija, ali sve je moguće.Žarkovo Tilth - DODIRNI MI KOLENAVića juri bar 10:1. RuR Virtual GM 2015/16Vića nastavlja u dobrom ritmu, Ugrinowtze su osakatile sitne povrede većeg dela ekipe. Kelt bi stvarno mogao preko 19. Kaznitelji, Blokemoni i Walkerpool se fino bore u sredini tabele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 18, 2016 Author Report Share Posted January 18, 2016 RuR Fantasy NBA 2015/16Rezultati 12. kolaUgrinowtzi Peasants 3 - Shetachi 8Mixe je rano u meču došao do prednosti koju je bez problema održao do kraja.Kabladzhije 2 - Otimači 9Otimači vrlo sigurni, Mendži bi baš voleo da se Griffin brzo vrati na parket.Cerak Orange Wings 3 - Blokemoni 8Vrlo bitna pobeda koja Blokemone približava trci za Top 6.Bezanija Beerdrinker 6 - StroShow 5Kelt nešto efikasniji iz polja, što je bilo dosta da iznenadi lidera.Windtalkers 5 - Kaznitelji 6Deki jako dobar u specijalističkim kategorijama, što mu donosi neočekivanih 5 poena.Žarkovo Tilth 8 - DODIRNI MI KOLENA 3Alen dobija FG%, FT% i pomalo iznenađujuće blokade. Vića je očekivao bar poen više iz ovog meča.Tabela posle 12. kolaParovi 13. kolaUgrinowtzi Peasants - KabladzhijeMeč koji će dobiti zdravija ekipa.Shetachi - DODIRNI MI KOLENAPosle pobede u derbiju, sledi lagan posao za Mixeta.Cerak Orange Wings - OtimačiOtimači bi da napadnu prvu poziciju, Vlaya bi da ostane u igri za Top 6.Bezanija Beerdrinker - BlokemoniVrlo bitan susret za obe ekipe. Kelt je blagi favorit.Windtalkers - StroShowZuzi bi trebalo lagano da se učvrsti na prvom mestu posle ovog meča.Žarkovo Tilth - KazniteljiNijanse će odlučivati u derbiju kola. RuR Virtual GM 2015/16Vićine rezerve najbolje kad je bilo potrebno. Ugrinowtzi se lagano oporavljaju od povreda i pripremaju za novi napad. Kelt za sada siguran na trećem mestu. Ulpy, Mixe, Alen i Vićsa stalno oko 18,5. Vlaya slabo. Hoće li Mendži pre preko, ili Deki pre ispod 17? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 25, 2016 Author Report Share Posted January 25, 2016 RuR Fantasy NBA 2015/16Rezultati 13. kolaUgrinowtzi Peasants 7 - Kabladzhije 4Vrlo interesantan meč, koji su dobili nešto precizniji Peasantsi.Shetachi 8 - DODIRNI MI KOLENA 3Mixe lagano do pobede, a moglo je i ubedljivije da Alen nije sjajno šutirao iz polja i odlično asistirao.Cerak Orange Wings 5 - Otimači 6Odlična partija oba tima. Ipak, ni u jednoj kategoriji nije bilo baš gusto pred vikend.Bezanija Beerdrinker 7 - Blokemoni 4Vrlo bitna pobeda za Kelta, ostvarena pre svega zahvaljujući odbrambenim kategorijama.Windtalkers 3 - StroShow 8Rutinska pobeda za StroShow, mada je realno ovo bila slaba nedelja za oba tima.Žarkovo Tilth 1 - Kaznitelji 10Suprotno očekivanjima Vićsa je demolirao Viću i učvrstio se na četvrtom mestu.Tabela posle 13. kolaParovi 14. kolaUgrinowtzi Peasants - Cerak Orange WingsPotencijalno vrlo zanimljiv meč. Ugrinowtzi blagi favoriti.Shetachi - KabladzhijeMendži ima bolji tim nego što to pozicija na tabeli pokazuje, evo prilike da to i dokaže.Bezanija Beerdrinker - OtimačiMožda i derbi kola, susret dve ekipe koje su favoriti u trci za Top 6.Windtalkers - BlokemoniUlpy ima dobru priliku da smanji zaostatak za šestim mestom, ili se čak ugura u gornji deo tabele.Žarkovo Tilth - StroShowŠokirani Vića bi, ako se prene, mogao da iznenadi Zuzija, čija ekipa je u blagom padu forme.Kaznitelji - DODIRNI MI KOLENAVićsa očekuje automatskih 8+ poena u ovom duelu. RuR Virtual GM 2015/16Harden i Millsap su izdominirali ove nedelje što se vidi na Vićinom proseku. Kelt konačno preko 19. Blokemoni bi mogli da budu četvrti tim sa takvim prosekom. Mixe ima potencijal, ali nikako da se sve poklopi. Željno iščekujemo susret Dekija i Mendžija na koti 17. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 kako te je ukenjao poslednji dan.. ja ne verujem.. mrtvi procenti i jebeni kovington koji je resio sinoc da izdominira.. jebem ga u usta inace, povredio mi se i gordon, tako da cu kurac da udjem u plej of Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Jeste, mene je ukenjao poslednji dan u kom si ti imao 56,5% šuta i u kom su Ariza i Parsons dali 60 poena uz šut 21/30. :))Od Gordona ionako niko nikad nije očekivao da bude zdrav cele sezone. Stavi ga lepo na injury list i pokupi nekog dobrog igrača. Taman će i Blake da se vrati, pa možda i iznenadiš Mixeta. :) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 1, 2016 Author Report Share Posted February 1, 2016 RuR Fantasy NBA 2015/16Rezultati 14. kolaUgrinowtzi Peasants 2 - Cerak Orange Wings 9Ugrinowtzi su odigrali ok nedelju, ali je ekipa sa Ceraka bila odlična, što je uz više igrača u nedelju donelo ubedljivu pobedu.Shetachi 3 - Kabladzhije 8Mendži je izvukao maksimum imajući u vidu povrede, a Mixe je značajno podbacio ove nedelje.Bezanija Beerdrinker 7 - Otimači 4Odlična partija oba tima, vrhunska nedelja Klaya Thopmsona je donela pobedu Keltu.Windtalkers 2 - Blokemoni 9Ulpy je sabio, a pobeda bi bila jednako ubedljiva i da nije.Žarkovo Tilth 3 - StroShow 8Još jedna slaba nedelja za Viću, koji nije imao čime da se suprostavi Zuziju.Kaznitelji 7 - DODIRNI MI KOLENA 4Alen dolazi do iznenađujućih 4 poena iako je izgubio oba procenta.Tabela posle 14. kolaParovi 15. kolaUgrinowtzi Peasants - Bezanija BeerderinkerUkoliko ih zdravlje posluži, Peasantsi će odigrati derbi kola, u suprotnom, Beerdrinker je favorit.Shetachi - Cerak Orange WingsMixe bi morao da odbije Vlajin napad kako bi ostao favorit za PO, ali uopšte mu neće biti lako.Kabladzhije - DODIRNI MI KOLENAUkoliko Mendži demolira Alena, vratiće se u top 6 igru i pored Griffinovih debilarija.Windtalkers - OtimačiLagani trening za Otimače na vidiku.Žarkovo Tilth - BlokemoniUlpy je u naletu, Vića baš i ne. Obojici je potrebna pobeda kako bi nastavili ka plasmanu u Playoff.Kaznitelji - StroShowZuzi je značajno pojačao ekipu sa FA liste i ima priliku da to demonstrira u derbiju kola. RuR Virtual GM 2015/16Kelt i Ulpy sve bolji. Harden je imao 36+ prosek ove nedelje. Mendži i dalje ispod 17. ;) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 mozda i pobegnem sa poslednjeg mesta s'obzirom da alen uopste ne namesta tim i sto imam 20+ iskoriscenih pozicija manje od ostalih :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Uz malo sreće bićeš i osmi! :) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 mozda i pobegnem sa poslednjeg mesta s'obzirom da alen uopste ne namesta tim i sto imam 20+ iskoriscenih pozicija manje od ostalih :DTako sam i ja mislio da ću bar 9:2 da dobijem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 8, 2016 Author Report Share Posted February 8, 2016 RuR Fantasy NBA 2015/16Rezultati 15. kolaUgrinowtzi Peasants 9 - Bezanija Beerderinker 2Neočekivano ubedljiva pobeda Peasantsa, koja im daje veliku šansu da obezbede PO u sledeće dve-tri nedelje.Shetachi 1 - Cerak Orange Wings 10Povreda za povredom u ekipi Shetacha je pomogla Wingsima da dođu do lagane pobede.Kabladzhije 4 - DODIRNI MI KOLENA 7Alen dolazi do neočekivane pobede, a Mendži lagano piše oproštajno pismo doigravanju.Windtalkers 2 - Otimači 9Lagani trening za Otimače.Žarkovo Tilth 5 - Blokemoni 6Ulpy za dinar bolji od hrabrog Viće. Vrlo važan bod u PO borbi.Kaznitelji 6 - StroShow 5Vićsa dolazi do bitne pobede protiv Zuzija koji i pored poraza ostaje na prvom mestu.Tabela posle 15. kolaParovi 16. kolaUgrinowtzi Peasants - WindtalkersPeasantsima bi dobro došla lagana pobeda u ovom meču.Shetachi - Bezanija BeerdrinkerKelt je trokirao u prošlom kolu, ali sada bi mogao do bitne pobede protiv standardno povređenog Mixeta.Kabladzhije - Cerak Orange WingsPoslednja šansa za Mendžija da ostane u PO trci?Žarkovo Tilth - OtimačiVića će ući u nezgodnu situaciju, ako bude oduvan u ovom meču.Kaznitelji - BlokemoniDerbi kola, duel dve ekipe koje se izdvajaju u trci za PO.StroShow - DODIRNI MI KOLENAZuzi bi morao lagano da ugazi Alena i dodatno se učvrsti na prvom mestu. RuR Virtual GM 2015/16Deki je uspeo da padne ispod Mendžija po procentu. Alen i dalje debelo ispod 300 odigranih utakmica. Kelt i Ulpy preko 19. Peasantsi tek treća dobra nedelja u poslednjih 7. Vića na 21,75 što je najbolji procenat ove sezone.Mrzelo me da boldujem tekst, a sledeća nedelja je kraća zbog all-stara! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 ja ne znam sta bi se desilo da covek namesta igrace.. kapiram da bi bio ubedljivo prvi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 ma IIIIIDEMO!ne drzim vise fenjer u VGM ligi :))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 12, 2016 Author Report Share Posted February 12, 2016 Alenu u VGM-u? Ne bi, ali bi se borio za top 3 bez frke. :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 mislio sam na obican.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 To već ne mogu da procenim, a naročito sad bez M. Gasola... Ali da bi bio dobar, bio bi. :) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 15, 2016 Author Report Share Posted February 15, 2016 (edited) RuR Fantasy NBA 2015/16Rezultati 16. kolaUgrinowtzi Peasants 10 - Windtalkers 1Peasantsi su izvukli maksimum iz povoljnog duela.Shetachi 4 - Bezanija Beerdrinker 6Kelt je preokrenuo rezultat u drugoj polovini nedelje i došao do bitne pobede.Kabladzhije 7 - Cerak Orange Wings 4Mendži ne odustaje od plasmana u PO, a Vlaji ovaj poraz baš nije trebao.Žarkovo Tilth 4 - Otimači 7Otimači bolji u samom finišu, Žarkovo će morati prilično da zapne da bi stiglo do PO-a.Kaznitelji 6 - Blokemoni 5Vrlo bitna pobeda za Kaznitelje u duelu protiv jednog od direktnih protivnika u borbi za PO.StroShow 10 - DODIRNI MI KOLENA 1Lagano...Tabela posle 16. kolaParovi 17. kolaUgrinowtzi Peasants - Žarkovo TilthVrlo bitan susret za Žarkovo, očekujemo neizvesnu borbu u kojoj su Ugrinowtzi blagi favoriti.Shetachi - WindtalkersMixetu u pravom trenutku dolazi prežaljeni Deki.Kabladzhije - Bezanija BeerdrinkerMendži će morati da iznenadi Kelta, kako bi možda napredovao na tabeli.Cerak Orange Wings - DODIRNI MI KOLENAVlaya ima šansu da se vrati u top 6 ubedljivom pobedom protiv Alena.Kaznitelji - OtimačiDerbi kola, duel dve ekipe koje se bore za direktan plasman u polufinale, odnosno odmor u prvoj PO rundi.StroShow - BlokemoniUlpy u nezgodnom trenutku dolazi na noge lideru, ali na muci se poznaju junaci! RuR Virtual GM 2015/16Mendži konačno preko 17, sada juri dekija i po poenima. Alen će valjda nameštati tim posle pauze, kako ne bi bio fenjeraš u obe lige. Kelt i Ulpy napreduju. Edited February 22, 2016 by Lex Ispravljeni rezultati i tabela. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts