Jump to content

Kelt

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Kelt

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!
 • Birthday 01/03/1970

Profile

 • Gender
  Male
 1. Hoće li ove godine biti nedeljnih pregleda? Lexoooo...!
 2. Srećan Jokić svima koji slave!
 3. Dok se neko ne odluči da napiše analizu timova sa drafta, da ja analiziram šta mi je sajt uvalio u tri od četiri drafta na kojima sam bio sprečen da učestvujem. Da vas ne smaram, analiza je kratka, samo jedna rečenica: Suicide is painless.
 4. Kako da upadnem u Keeper ligu? Ne umem da je nađem na Yahoo... Što se tiče Roto lige, ovo bodovanje (12, 11...) ide posle sve 82 utakmice ili nedeljno?
 5. Sledeće kolo Fantazija traje dve nedelje zbog All-Star-a?
 6. To samo meni može da se desi. Pobedim prvog na tabeli i kao nagradu padnem za dve pozicije. Lovely Jubbly!
 7. To su ti divljanski ubitačni treninzi... :-)
 8. Mora i mene neki put da pogleda sreća, makar po zakonu velikih brojeva :-)
 9. Potpuna ka-ta-stro-fa.
 10. Ko mi je birao tim za VGM dobro da sam i ovakav tim dobio. Pokušaću da ispravim nešto u hodu, ali mislim da će ove sezone biti mrka kapa i prosek 19 da dobacim.
 11. Hvala na pažnji, druže komesaru! Stvarno nije trebalo, od srca vam za'valjujem!
 12. Vidim na na VGM draftu nije bilo preteranog klanja? Meni Yahoo izabrao relativno balansiran tim, sa malo magije biće to dobar plasman.
 13. Drugari, ko nam je napio Lexu sinoć pa jutros od mamurluka ne može izveštaj o rezultatima da sastavi?
 14. Kad izgubiš od Komesara 6:5 za jedan ofanzivni skok... Gore nego kad ostaviš Tepiću da rešava utakmicu. Lexo, hoćeš li da radiš nedeljne analize i ove sezone?
 15. Susam sumarum moje sezone: Sve povrede glavnih igrača koje se obično rasporede tokom sezone meni su se sručile tokom četvrtfinalnog meča. When it rains, it pours Generalno sam zadovoljan, sledeće sezone se napada medalja! VGM prosek preko 20 je do sada nezabeleženi uspeh , da nisam imao određenih grešaka u taktici moguće da bi bilo i bolje. Naučilo se nešto za sledeću godinu, već grizem pete najboljima ovde, uskoro će krv da im se sliva niz vrat
×
×
 • Create New...