TERRYYYYYYYYYY Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 U zadnjem trenutku sam izbacio Vertmalena iz tima i ubacio Baneta i ovaj dade 2 gola AHHAHAHAHAHAHHAHAHA takodje i ja :) Kada sam video da je dao 2 gola popizdeo sam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 (edited) to je to, polako se FK Mladost Vojlovica primiche vrhu gde joj je i mesto ! Edited September 19, 2009 by superbad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 jebeno imam 3 igraca u minusu... al su mi zato tores i dudu sabili :))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 da nisam ubacio Bendtnera umesto Milnera,sad bih bio na top 10 leaderboard sveta.Ali neka,surovo vas heklam :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Ovaj given ima dobije 5000000 poena :), dok cu ja da ga ispusim sa fosterom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 (edited) J E B O T E Kakva utakmica :D bice kvalitetnih poena :D Edited September 20, 2009 by uNkindTJM Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 I lagano ga nema Bane u prvi tim [:(!] Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 (edited) Ovaj given ima dobije 5000000 poena :), dok cu ja da ga ispusim sa fosterom :) aha.... da.... :) uzmi pa racunaj. primljeni gol je -3 a odbrana je +2, a mislim da sam izbrojao 4 odbrane. plus na izgubljenu utakmicu ide minus nesto poena. tesko da ce taj biti u plusu Edited September 20, 2009 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 proslo kolo Majhil -11.5, a sad Gordon -11 tuga :( Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Ja kada sam ovo pisao bilo je nereseno, a covek je branio nenormalno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 23, 2009 Author Report Share Posted October 23, 2009 Mali Fantasy NBA update. Draft je i dalje u nedelju 25. oktobra u 20:00. Za razliku od prošle godine, kada nas je bilo 10, imaćemo 12 učesnika. Učestvuje 9 prošlogodišnjih menadžera (otpao je Fuse), a 3 rukija su Docini drugari sa posla od kojih jedan ima fantasy iskustvo. I ove godine imamo jednu malu promenu u pravilima, pa se sada umesto turnovera koristi Assist/Turnover ratio. To bi u praksi trebalo da znači da raste vrednost pre svega PG-ova, ali i svih drugih igrača koji dobro asistiraju, a malo gube loptu. Moje mišljenje je da su visoki igrači (PF/C) bili vredniji u dosadašnjem sistemu bodovanja, a da će ova promena koristiti menadžerima da ekipu baziraju i na small ball taktici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 \o/ pocelo je pocelo \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 jebote mendzi da li je moguce da se toliko radujesh tom nba fantasy-ju gde sakujesh big time,a da neces nista da uradis povodom pitanja premier fantazije gde takodje sakujesh,ali TO JE JEBENO PREMIER FANTAZI! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 ja vec dve nedelje za redom nisam stigao da promenim tim, vidim onaj mail u neko zlo doba i onda ajde kao ujutru cu ali prc, ko subotom ustaje pre 1 :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 ju.. ja ne spavam zbog fantazija :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 \o/ pocelo je pocelo \o/ Samo ovoga puta ja imam 3 povređena igrača od samog starta. :D Videću da napravim i neki izveštaj čim prije. jebote mendzi da li je moguce da se toliko radujesh tom nba fantasy-ju gde sakujesh big time,a da neces nista da uradis povodom pitanja premier fantazije gde takodje sakujesh,ali TO JE JEBENO PREMIER FANTAZI! Mnogo je bolji NBA fantasy zato što se svako veče igraju utakmice. Premier je meni užasno dosadan i baš me ne motiviše da trošim mnogo vremena na isti. :) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 jebote mendzi da li je moguce da se toliko radujesh tom nba fantasy-ju gde sakujesh big time,a da neces nista da uradis povodom pitanja premier fantazije gde takodje sakujesh,ali TO JE JEBENO PREMIER FANTAZI! ove sezone sam planirao da igram ozbiljnije premier fantazy, ali desilo se more, gde nisam mogao da namrdavam 3 kola, a to su bila pocetna, ne racunajuci prvo. tako da sam se smorio jako. nije ni pocelo a vec su mi ljudi bezali za po 100 bodova... a i, kao sto lex kaze, nba se igra svaki dan, mozes svakodnevno da menjas, mrdas, dodajes, oduzimas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 9, 2009 Author Report Share Posted November 9, 2009 RuR Fantasy NBA 09/10 --------------- Rezultati 1. kola Ugrinowtzi Peasants 8 - Shetachi 3 Komšijski derbi na samom startu, gusto do samog starta, ali Ugrinowtzi bolji. Meninblack 5 - zvezde granda 6 Rookie derbi u kom su zvezde granda bile bolje za par ukradenih lopti. Žarkovo Pacers 7 - Peja Shuput 3 Vića kreće pobedom u novu sezonu, i to protiv svog arhineprijatelja od prošle godine. Kabladzhije 1 - RAVNI TABANI 10 Mendži je bio na pragu poraza sa nulom, srećom njegovi igrači su pogodili jedno slobodno bacanje i doneli mu bod. Kaznitelji 4 - Bezanija Beerdrinker 6 Ovo je bilo zaista gusto. Nerešeno u ukradenim, Bezanija bolja za jedan FGM. Nerešeno bi bilo najpravednije. Cerak Orange Wings 11 - Andy & Kory 0 Branilac titule u novu sezonu kreće kako je završio staru. --------------- Rezultati 2. kola Ugrinowtzi Peasants 6 - Kabladzhije 5 Iako sa 3 povređena igrača, Ugrinowtzi uspevaju da pobede. Meninblack 2 - Žarkovo Pacers 8 Vića, kao i prošle godine, dobro počinje. Videćemo kako će ići dalje. zvezde granda 6 - Bezanija Beerdrinker 5 Beerdrinker ponovo igra neizvestan meč, ali ovoga puta beleži poraz. Shetachi 3 - Peja Shuput 7 Četvrti vezani poraz (dva u POu prošle godine) za Mixeta, nakon što je dominirao prošle regularne sezone. Cerak Orange Wings 8 - RAVNI TABANI 3 Još jedna dominantna predstava Vlayine ekipe. Kaznitelji 4 - Andy & Kory 7 Endi i Kori se oporavljaju nakon startnog poraza, a Doca vezuje drugi poraz. --------------- Tabela posle 2. kola 1. Cerak Orange Wings 2. Žarkovo Pacers -3 --------------- 3. Ugrinowtzi Peasants - 5 4. RAVNI TABANI -6 5. zvezde granda -7 6. Bezanija Beerdrinker -7.5 --------------- 7. Peja Shuput -8 8. Kaznitelji -10.5 9. Meninblack -11.5 10. Andy & Kory -12 11. Shetachi -12.5 12. Kabladzhije -13 --------------- Parovi 3. kola Ugrinowtzi Peasants - Cerak Orange Wings Vlaya će imati neviđenih 15 igrača više do kraja nedelje, tako da Ugrinowtzi mogu da se nadaju max tri boda. Meninblack - Shetachi Dve ekipe koje jure prvu pobedu ove sezone. Verovatno neizvesno do samog kraja zvezde granda - Žarkovo Pacers Vića ima priliku da veže i treću pobedu i tako čvrsto stane na drugo mesto. Kabladzhije - Peja Shuput Teško je razmišljati pozitivno kada konstantno gubite u Fantasy NBA, ali mlađahni Stanko je uvek optimista. Kaznitelji - RAVNI TABANI Doca je još uvek fokusiran na NFL fantasy gde beleži bolje rezultate, ali možda se i ovde probudi. Andy & Kory - Bezanija Beerdrinker Keltova ekipa bi trebalo da je potpuno oporavljena, te da će pokazati svoje kvalitete ove nedelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 16, 2009 Author Report Share Posted November 16, 2009 Samo da odgledam Dr. Whoa pa pišem izveštaj. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 16, 2009 Author Report Share Posted November 16, 2009 Rezultati 3. kola Ugrinowtzi Peasants 4 - Cerak Orange Wings 7 Očekivali su maksimalno tri boda, imali su 12 igrača manje u ovom duelu, ali su junački uzeli čak četiri! Meninblack 10 - Shetachi 1 Nakon što je doživeo krah u prošlogodišnjem Playoffu Mixe nikako da se razigra ove sezone. zvezde granda 1 - Žarkovo Pacers 10 Vića je ovom pobedom izbio na prvo mesto na tabeli. Maštarije o tituli se roje njegovom mladom glavicom. Kabladzhije 4 - Peja Shuput 7 Bog fantasya ponovo gubi. Kaznitelji 4 - RAVNI TABANI 7 Treći poraz koji je Doca ubeležio u tri kola. Andy & Kory 9 - Bezanija Beerdrinker 2 Nakon katastrofalnog poraza u prvom kolu Andy se razigrava. Kelt nije pružio otpor. --------------- Tabela posle 3. kola 1. Žarkovo Pacers (^1) 2. Cerak Orange Wings (v1) --------------- 3. RAVNI TABANI -6 (^1) 4. Peja Shuput -8 (^3) 5. Ugrinowtzi Peasants -8 (v2) 6. Meninblack -8.5 (^3) --------------- 7. Andy & Kory -10 (^3) 8. Bezanija Beerdrinker -12.5 (v2) 9. zvezde granda -13 (v4) 10. Kaznitelji -13.5 (v2) 11. Kabladzhije -16 (^1) 12. Shetachi -18.5 (v1) --------------- Parovi 4. kola Ugrinowtzi Peasants - Kaznitelji Ugrinowtzi očekuju povratak jednog ili dvojice povređenih igrača i spremaju se da nanesu Kazniteljima 4. poraz. Meninblack - Kabladzhije Posle veličanstvene pobede nad Shetachima, Meninblack jure da uđu u niz. Mendzhi juri nešto. zvezde granda - Shetachi Može li Mixe da prekine pakleni niz poraza? Žarkovo Pacers - Bezanija Beerdrinker Vića dominira ligom. Da li je vreme da mu se samouverenost obije o glavu? Cerak Orange Wings - Peja Shuput I Vlaya dominira ligom. Da li je vreme za poraz? Andy & Kory - Ravni Tabani Potencijalno najzanimljiviji meč kola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 pa prvu pobedu, sta bi jurio!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matic N. Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Idemo Defo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Idemo sini :D fxd. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 24, 2009 Author Report Share Posted November 24, 2009 Rezultati 4. kola Ugrinowtzi Peasants 8 - Kaznitelji 2 Od četiri guste kategorije Doca je dobio 2, a jednu izvukao nerešeno. Nedovoljno za više od 2:8 i četvrti poraz. Meninblack 5 - Kabladzhije 6 Prosto neverovatno, Mendži je pobedio! Publika je na nogama! Ovacije odjekuju halom! zvezde granda 9 - Shetachi 2 Mixe je imao 4 igrača koji uopšte nisu igrali i 5 koji su propuštali utakmice. Dobro je i prošao. Žarkovo Pacers 5 - Bezanija Beerdrinker 5 Vića je mogao da zasedne na prvo mesto, ali mu Kelt nije dozvolio da pretekne kolegu Sezamovca. Cerak Orange Wings 7 - Peja Shuput 4 A ostanku Ceraka na prvom mestu kumovalo je i nenameštanje tima od strane protivnika u poslednja tri dana. Andy & Kory 4 - RAVNI TABANI 7 Povrede Manua i Bibbya su koštale koaliciju Andy & Kory bar dva boda, što bi bilo dosta za pobedu. --------------- Tabela posle 4. kola 1. Cerak Orange Wings (^1) 2. Žarkovo Pacers -1.5 (v1) --------------- 3. RAVNI TABANI -6 4. Ugrinowtzi Peasants -6.5 (^1) 5. Meninblack -10.5 (^1) 6. zvezde granda -11 (^3) --------------- 7. Peja Shuput -11 (v3) 8. Andy & Kory -13 (v2) 9. Bezanija Beerdrinker -14 (v1) 10. Kabladzhije -17 (^1) 11. Kaznitelji -18 (v1) 12. Shetachi -23.5 --------------- Parovi 5. kola Ugrinowtzi Peasants - Andy & Kory Ugrinowtzima sada fali samo Blake Griffin, i ekipa bi mogla da bude dovoljno jaka da pobedi i u ovom meču. Meninblack - Cerak Orange Wings Posle šokantnog poraza od jednog od fenjeraša, Ljudiucrnom naleću na lidera lige. Crno im se piše? zvezde granda - Kabladzhije Nakon što je uspeo da pobedi u prošlom kolu, Mendži je ušao u svlačionicu svog tima i zapitao se "Ok. A šta dalje?" Žarkovo Pacers - Shetachi Ukoliko Mixe nastavi kako je krenuo, Vića se lako može vratiti na čelo tabele. Kaznitelji - Peja Shuput Uz malo sreće, Boriša možda neće dovoljno nameštati ekipu, pa će Doca doći do prve pobede u sezoni. RAVNI TABANI - Bezanija Beerdrinker Keltu baš i ne ide ove sezone, mada bi 5:5 sa Vićom mogla biti naznaka buđenja, TABANI jure priključak sa vodećim dvojcem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 1, 2009 Author Report Share Posted December 1, 2009 Rezultati 5. kola Ugrinowtzi Peasants 3 - Andy & Kory 8 Avaj, problemi sa povredama su se nastavili, a ekipa je šutirala samo 40%, pa su Ugrinowtzi poraženi. Meninblack 4 - Cerak Orange Wings 7 Dominantna ofanzivna igra Ceraka, i to bez Paula, što ga je verovatno koštalo dve kategorije. zvezde granda 6 - Kabladzhije 5 Neizvestan meč u kome su nijanse odlučivale u skoro svim kategorijama. Žarkovo Pacers 6 - Shetachi 4 Viću je prodao Zach Randolph sa 1-8 poslednje večeri, pa nije pobedio sa 8:3. Kaznitelji 4 - Peja Shuput 7 Najbolja partija Kaznitelja do sada, ali nedovoljna pošto igra bez prvog bekovskog para. RAVNI TABANI 8 - Bezanija Beerdrinker 3 Kelt je zaslužio bar poen više, ali su Tabani imali više sreće poslednjeg dana. --------------- Tabela posle 5. kola 1. Cerak Orange Wings 2. Žarkovo Pacers -2 --------------- 3. RAVNI TABANI -5 4. Ugrinowtzi Peasants -10.5 5. Peja Shuput -11 (^2) 6. Andy & Kory -12 (^2) --------------- 7. zvezde granda -12 (v1) 8. Meninblack -13.5 (v3) 9. Bezanija Beerdrinker -18 10. Kabladzhije -19 11. Kaznitelji -21 12. Shetachi -26 --------------- Parovi 6. kola Ugrinowtzi Peasants - RAVNI TABANI Ofanzivne brojke Tabana bi trebalo da budu dovoljne za pobedu od nekih 7:4. Meninblack - Kaznitelji Doci baš ne ide ove sezone, hoće li se sreća konačno preokrenuti? zvezde granda - Cerak Orange Wings Lider naše male lige je veliki favorit i u ovom susretu. Žarkovo Pacers - Kabladzhije Vića se nije baš proslavio u prošlom kolu, ali i dalje igra sa ekipama sa dna. Shetachi - Bezanija Beerdrinker Mixe pun samopouzdanja, posle čak 4.5 poena osvojena u 5. kolu dočekuje Kelta koji ne blista. RAVNI TABANI - Peja Shuput Derbi sredine tabele, odlučivaće nijanse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts