Dule_smor Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 kako ovaj lex objasnjava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 ok onda, racunajte na mene :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 ni meni nisu, a stavio sam van persija, fabregasa, ronalda u prvu postavu, rsmo hehehe,isto :))) Po ovome sto sam video po pregledima,bruka sam dobro izabrao postavu :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 (edited) Igrao bih ja NBA fantasy ako zafali chovek. Edited September 20, 2007 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 edit: sta se desava sa chl fantazijem? sto nisu apdejtovali bodove?? jel to meni nesti izbagovalo ili tako svima? apdejtovano je :D ali ne znam zasto mogu samo hajlijev i ramijev tim da vidim Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 jebote ladno nisam stavio kapitena nisam video da to ima jebem ti zivot Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 bojino, jel si ti onaj xtc ??? daaaj da ti vidimo tim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 da Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 RuR Fantasy NBA draft se odrzhava sada u nedelju 28. oktobra, od 19h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 \o/ znaci, ipak si pomerio?? nije sutra uvece? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 zahvaljujem drugu komesaru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 ajmo drugari, sutra u 7 uvece svi na nba draft da brzo zavrsimo:) btw, nemamo memorial u nazivu lige ove godine, leze predlazem barklija:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 a jel moze neko ukratko da mi objasni ovde ili na priv sta se radi na draftu :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 mendzi ti si debil:)...imas 12 timova, odredjuje se nasumice redosled po kome se biraju igraci kao na pravom draftu...imas odredjene pozicije u timu i kategorije statistika koje se boduju...pogledaj na yahoo, objasnjeno je sve...ako ne cimaj me na mircu... http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/11116/settings Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 Mendzhi nije uspeo da udje na draft. Alen je po obichaju prodao. Mixeta je sjebao Beotel iako se trudio. Mislim da su svi ostali draftovali i to brzo i uspeshno. Bio bi i neki komentar drafta, ali moram da se spremam za sledetji. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 jebi ga:( ja se izvinjavam na prodaji! ako nista drugo, bar cu biti redovan ovako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Mendzhi nije uspeo da udje na draft. Alen je po obichaju prodao. Mixeta je sjebao Beotel iako se trudio. Mislim da su svi ostali draftovali i to brzo i uspeshno. Bio bi i neki komentar drafta, ali moram da se spremam za sledetji. :P alen je bio prashen u novom pesu od strane mene, pa je opravdano bio odsutan Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 brate, mendziju je bolje sto nije bio na draftu, inace bi loshije draftovao od kompa:)...btw, veceras krece nba sezona, omg gl&hf:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 dule, ae na irc da mi objasnis par stvari sto se tice samog fantazija ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 30, 2007 Author Report Share Posted October 30, 2007 Pitaj bre ovde bre, nemo se stidish, onda tjemo kompilirati odgovore da ostanu za budutja pokolenja!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 hm pa recimo... ovih 12 igraca, jel mogu da ih menjam tokom sezone ili mi ostaje to sto je?? da li se svima racuna indeks korisnosti (ili kako se to vec ovde zove) ili samo startnoj petorci? sta znaci util i BN? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 31, 2007 Author Report Share Posted October 31, 2007 A shto nisi prochitao pravila? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 31, 2007 Author Report Share Posted October 31, 2007 Nego, shalu na stranu, evo ukratko, a kad nadjem vishe vremena mozhe i preciznije, a mozhda se i Dule ukljuchi, ili chak Bartuc! Mi igramo Head to Head sistem, shto znachi da imash odredjenog protivnika svake nedelje. Postoji 11 kategorija koje se rachunaju od ponedeljka do nedelje, jednostavnim sabiranjem uchinaka svih igracha. Na kraju se gleda ko je bio bolji u vishe kategorija. Pochetnih 12 igracha mozhesh menjati otpushtanjem i potpisivanjem novih, sa liste slobodnih agenata, ali postoji odredjen broj poteza. Takodje, mogutje je trejdovati igrache sa drugim timovima. Samo se kod trejda mora paziti da bude fer i korektan, kako ne bi navukao bes ostalih uchesnika i dobio veto. Util je pozicija na kojoj mozhe da igra bilo koji igrach. BN je Bench, odnosno klupa, na njoj drzhish igrache koji ne igraju te vecheri. Pozheljno je da svakog dana proverish ekipu i postavish sve koji igraju te vecheri u prvi tim, a one koji ne igraju ostavish na klupi. Tu postoji i razno taktiziranje, tipa ostavish igracha koji mnogo gubi loptu i ochajno puca slobodna bacanja da bi sachuvao te dve kategorije... Ali to je vetj druga pricha. Samo ti lepo prouchi pravila i pitaj shta ti nije jasno. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 \o/ proslo prvo kolo, sabio me dule, al nisam znao neka osnovna pravila, tako da od drugog kola se pazite!!! cekamo leksov izvestaj!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 8, 2007 Author Report Share Posted November 8, 2007 RuR Fantasy NBA 07/08 1. kolo Ugrinowtzi Peasants 7 - St. Louis Cardinals 3 - 3 guste kategorije i neresheno u procentu slobodnih bacanja Karirani Grgechi - Beograd 96 - i bez povredjenog Odoma i suspendovanog S. Jaxa, Doca bolji od Alena Smederevo Samurai 9 - Kabladzhije 2 - ubedljivije nego shto je trebalo da bude :) ochekujemo bolje igre kabladzhija u nastavku sezone :D Peja Shuput 6 - Tonyk 77ers 4 - proshlogodishnji shampion je zapocheo sezonu teshkom pobedom protiv gosta sa safs foruma Bezhanije Beerdrinkers 6 - Shetachi 4 - u duelu vgm majstora, pobedio je fantasy debitant. dodushe, mixe radi na tome da ispravi greshke koje je autodraft napravio :) The Fuse 7 - Cerak Orange Wings 4 - lagana pobeda, samo ukradene lopte su bile guste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts