alfa Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Lowry je trebalo da bude kod mene (VGM) i pričali bi skroz drugu priču :) Ode kod Alfija samo zato što sam se pogubio u nekim svojim fajlovima.Što se H2H lige tiče, ne mislim da je Kobe loš šesti pick. Toliko :PDajem ti Lowry-ja za nekog centra!Evo ti Dankan :DRaaazmislio bih za Hasana, znaš koji centarski dvojac kod tebe ciljam!Lowry je krenuo pakleno, donosi 21.9 u proseku... Em što mi je pregotivan igrač, em što stvarno mislim da ga neće gušiti i da će pokazati svoj potencijal, tako da bih ga menjao samo za kvalitetan trejd :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 tiću, vidiš da ložim :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Smisliću nešto. Šaljem sutra predlog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Ulpy budi se, čeka te ponuda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 9, 2015 Author Report Share Posted November 9, 2015 RuR Fantasy NBA 2015/16Rezultati 2. kolaUgrinowtzi Peasants 9 - Kabladzhije 2Ugrinowtzi su odigrali dobro, ali je ključ ubedljive pobede ipak u skromnoj partiji Kabladzhija.Shetachi 4 - DODIRNI MI KOLENA 7Povrede sa jedne i nenameštanje tima sa druge strane su dovele do trke ko će da izgubi. Mixe je ipak bio uspešniji u tom nesretnom sportu.Cerak Orange Wings 6 - Otimači 4Očekivali smo zanimljiv susret i to smo dobili. Otimači ubedljiviji u napadu, ali Wingsi dovoljno bolji u ostatku kategorija za pobedu.Bezanija Beerdrinker 4 - Blokemoni 6Keltovi puleni su bili mnogo bolji u ovom kolu nego u prošlom, ali to nije bilo dovoljno da iznenade Blokemone.Windtalkers 5 - StroShow 6Windtalkersi su pružili sjajnu partiju kojom bi pobedili mnoge protivnike, ali ne i Zuzija koji je bio za nijansu bolji u ovom meču.Žarkovo Tilth 3 - Kaznitelji 8Vića je poslednjeg dana svim silama napao Savića, ali nije uspeo da preokrene rezultat.Tabela posle 2. kolaParovi 3. kolaUgrinowtzi Peasants - Cerak Orange WingsPeasantsi ubedljivo vode, ali ovo im je prvi pravi test.Shetachi - KabladzhijeMixe se nada boljem zdravstvenom biltenu kako bi iznenadio Mendžija.Bezanija Beerdrinker - OtimačiOčekujemo veoma zanimljiv susret i pobedu tima koji će biti malo više inspirisan u jednoj ili dve kategorije.Windtalkers - BlokemoniDeki je odigrao odlično u drugom kolu, a ako tako nastavi mogao bi da iznenadi Blokemone.Žarkovo Tilth - StroShowZuzi je blagi favorit u ovom duelu, ali ne smemo da otpišemo Viću koji će dati sve od sebe da ostane u gornjoj polovini tabele.Kaznitelji - DODIRNI MI KOLENAUkoliko Alen zafejluje kao što ume, Vićsa bi mogao da izbije na prvo mesto. RuR Virtual GM 2015/16Ugrinowtzi su imali užasan petak, koji su Zemljoradnici iskoristili da obezbede vodeću poziciju posle druge nedelje. Alen ima ok prosek, ali malo utakmica. Brada daje sve od sebe da digne Mendžija iznad 14. Ostali tavore u sredini. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 (edited) Ubija me spoljna linija u VGM. Jedan C i jedan PF/C su na prodaju. Nudite šta imate ako vam treba nešto od toga.Ako vam treba C, to može pojedinačno. Ako vam treba PF/C onda isključivo u paru sa C. Edited November 9, 2015 by Vićsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 (edited) @Vićsa Lovri i Vučević za Oldridža i DeRozana? Edited November 9, 2015 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 mene je ukanalio ocajan draft i sam pocetak sezone... mnogo sam demoralisan!ali!!pokusacu da se iscupam, svakako, prvo da dignem prosek iznad 15 :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 @Vićsa Lovri i Vučević za Oldridža i DeRozana? Radije bih dao dva centra za dva spoljna. U tvojoj varijanti mi igra jedino ako je neki C u opticaju sa moje strane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lex Posted November 16, 2015 Author Popular Post Report Share Posted November 16, 2015 RuR Fantasy NBA 2015/16Rezultati 3. kolaUgrinowtzi Peasants 6 - Cerak Orange Wings 4Ugrinowtzi su izvukli maksimum iz kategorija u kojima su dobri i uspeli su da se izbore za gustu pobedu nad Cerakom.Shetachi 5 - Kabladzhije 6Obe ekipe prilično slabe, Mendži nešto uspešniji u tim uslovima.Bezanija Beerdrinker 5 - Otimači 6Vrlo zanimljiv susret u kom su Otimači bili bolji za jednu asistenciju ostvarenu poslednje večeri.Windtalkers 7 - Blokemoni 3Deki nastavlja rezultatski prilično dobro, mada je ovde više Ulpy podbacio.Žarkovo Tilth 8 - StroShow 3Vrhunska predstava obe ekipe, a Vića je do ubedljive pobede došao zahvaljujući procentu šuta i blokadama poslednje večeri.Kaznitelji 9 - DODIRNI MI KOLENA 2Doca dovoljno bolji od Aždaje za ubedljivu pobedu i drugo mesto na tabeli.Tabela posle 3. kolaParovi 4. kolaUgrinowtzi Peasants - Bezanija BeerdrinkerKeltu baš ne cvetaju ruže ove sezone i biće autsajder u ovom meču.Shetachi - Cerak Orange WingsWingsi se spremaju da ubedljivo pobede, ali Shetachi lagano postaju zdravi.Kabladzhije - DODIRNI MI KOLENANije baš duel začelja, ali je tu negde.Windtalkers - OtimačiDeki nastavlja sa dobrim igrama, ali Otimači bi morali da prekinu taj iznenađujući niz.Žarkovo Tilth - BlokemoniVića je favorit u duelu sa Ulpyjem.Kaznitelji - StroShowZuzi je igrao sjajno, a izgubio od Viće, probaće da to izbegne protiv Vićse. RuR Virtual GM 2015/16Lošnjikava nedelja cele lige, gde su svi imali par odličnih igara, ali i par mečeva za zaborav. I vodeći dvojac je blago trokirao, no to za sada niko od pratilaca ne uspeva da iskoristi. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Ako nekome treba PF/C, jedan od dvojice koje imam su na prodaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 23, 2015 Author Report Share Posted November 23, 2015 RuR Fantasy NBA 2015/16Rezultati 4. kolaUgrinowtzi Peasants 6 - Bezanija Beerdrinker 5Fina predstava obe ekipe, u kojoj su Peasantsi bili nešto efikasniji, pa su pobedili Beerderinkera.Shetachi 8 - Cerak Orange Wings 3Mixe je odigrao prosečno, ali dovoljno da potpuno demolira katastrofalno lošeg Vlayu.Kabladzhije 8 - DODIRNI MI KOLENA 2Alen je odigrao dno za dno, a Mendži pokazao da ima nade za njegovu ekipu.Windtalkers - Otimači 6Otimači su odigrali odlično u ofanzivi, što je bilo dovoljno da odnesu pobedu nad Dekijevim pulenima.Žarkovo Tilth 8 - Blokemoni 3Vića je jednom finom nedeljom opravdao ulogu favorita, a Blokemonima ostaje da se vrate treninzima.Kaznitelji 5 - StroShow 6Vrhunska ofanziva Zuzijeve ekipe je bila ključ u ovoj naizgled minimalnoj pobedi.Tabela posle 4. kolaParovi 5. kolaUgrinowtzi Peasants - WindtalkersWindtalkersi igraju fino ove sezone, ali će verovatno izgubiti od Peasantsa.Shetachi - Bezanija BeerdrinkerObe ekipe su nezadovoljne početkom sezone i sada gledaju da li to mogu da isprave.Kabladzhije - Cerak Orange WingsJoš jedan duel ekipa koje traže ubedljivu pobedu kako bi pokrenule sezonu.Žarkovo Tilth - OtimačiPo poziciji na tabeli, ekipa iz Žarkova je favorit, a videćemo hoće li uspeti tu ulogu i da opravdaju.Kaznitelji - BlokemoniPo dosadašnjem toku sezone, reklo bi se da će Blokemoni biti Kažnjeni u ovom meču.StroShow - DODIRNI MI KOLENASve osim ubedljive pobede za StroShow smatraćemo velikim iznenađenjem. RuR Virtual GM 2015/16Vodeći dvojac nastavlja u istom ritmu kao i do sada, dosta ekipa konačno pokazuje znake života. Kako partijama, tako i FA aktivnostima i trejdovanjem. Za jedno dve tri nedelje, tabela bi mogla da postane mnogo zanimljivija, ako stvari nastave ovako da se razvijaju. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 30, 2015 Author Report Share Posted November 30, 2015 RuR Fantasy NBA 2015/16Rezultati 5. kolaUgrinowtzi Peasants 9 - Windtalkers 2Još jedna dobra nedelja Peasantsa, Windtalkersi podbacili.Shetachi 8 - Bezanija Beerdrinker 2Shetachi ulaze uformu, Beerdrinker i dalje mamuran.Kabladzhije 8 - Cerak Orange Wings 3Mendži je iskoristio više igrača poslednje večeri za veliki preokret i važnu pobedu.Žarkovo Tilth 3 - Otimači 7Bilo je gusto, ali Otimači ipak mnogo sigurniji.Kaznitelji 9 - Blokemoni 2Još jedna odlična partija Kaznitelja logično dovodi do ubedljive pobede.StroShow 9 - DODIRNI MI KOLENA 2Alen je odigrao fino, ali Zuzi ipak dolazi do očekivanog trijumfa.Tabela posle 5. kolaParovi 6. kolaUgrinowtzi Peasants - Žarkovo TilthŽarkovo putuje u Ugrinowtze spremajući iznenađenje.Shetachi - WindtalkersGledajući trenutnu formu, Shetachi su blagi favoriti..Kabladzhije - Bezanija BeerdrinkerKeltu se smeši još jedan poraz.Cerak Orange Wings- DODIRNI MI KOLENADerbi začelja.Kaznitelji - OtimačiKaznitelji bi da nastave u jakom ritmu, ali Otimači igraju sasvim dobro.StroShow - BlokemoniBlokemoni će verovatno izgubiti, samo je pitanje koliko će poena izvući RuR Virtual GM 2015/16Stanko kroz Hardena otplaćuje Vići dug sa kladionice. WallWillWade su sa 7 poena u 4 utakmice unazadili Peasantse ove nedelje. Ostatak lige pokazuje znakove života. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 7, 2015 Author Report Share Posted December 7, 2015 RuR Fantasy NBA 2015/16Rezultati 6. kolaUgrinowtzi Peasants 6 - Žarkovo Tilth 5Odlična partija obe ekipe i na kraju pravedan rezultat.Shetachi 9 - Windtalkers 2Nisu Shetachi bili toliko dobri, ali su svakako zasluženo ubedljivo pobedili.Kabladzhije 1 - Bezanija Beerdrinker 10Kelt jako dobar, Mendži tragično loš. Što na kraju pokazuje i rezultat.Cerak Orange Wings 8 - DODIRNI MI KOLENA 3Vlaya nešto bolji od ne baš raspoloženog Alena.Kaznitelji 4 - Otimači 7Izuzetni procenti Otimača su bili dovoljni za vrlo bitnu pobedu.StroShow 6 - Blokemoni 5Izuzetna efikasnost u napadu je donela odlučujuću prednost Zuziju u ovom vrlo gustom meču.Tabela posle 6. kolaParovi 7. kolaUgrinowtzi Peasants - KazniteljiDuelom dve za sada najuspešnije ekipe počinjemo kolo puno derbija.Shetachi - Žarkovo TilthTrenutno su peti i šesti na tabeli, a obe ekipe mogu i dosta bolje.Kabladzhije - WindtalkersDeki je pao na pretposlednje mesto, a Mendži bi da se popne u Top 6.Cerak Orange Wings- Bezanija BeerdrinkerDuel osmog i devetog na tabeli.StroShow - OtimačiDuel dve ekipe koje postižu najviše poena, a trenutno su na 3. i 4. mestu.Blokemoni - DODIRNI MI KOLENADerbi začelja u kom su Blokemoni ipak apsolutni favoriti. RuR Virtual GM 2015/16Vića je imao prilično loš finiš nedelje, ali i dalje komotno vodi. Wall je konačno počeo da igra košarku, ali je lagano povredio koleno. Lowry nosi Kaznitelje, koji su odlučili da otpuste Aldridgea. Kelt se nada da će još neko pored Stepha da se razigra. Ostatak oko 18. Mendži igra lagano, poen po poen... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 sta mendzi tragicno los, pola tima mi povredjeno!!!ne znam da li sam sakupio, fazno, 15 tekmi za celu nedelju :Da u vgm se plizimo proseku od 17, MAE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelt Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 Šta da ti kažem, mendži, sem one stare "kad tebi smrkne, nekom drugom svane" :-)A i bolje što sam te odrao ja, ja sam dobra duša :-) Zamisli da je Lex u pitanju :-> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 Standardna priča, čim neko posle 10-15 sumnjivih trejdova godišnje možda slučajno osvoji jednu titulu, odmah ne valja! A ovamo se raznim Vićama poklanjaju Hardeni i sl. Nema pravde. :( Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 tek sad vidim ovo Koja laž :DStanko, koliko bagremovih rasadnika si dobio od Viće, priznaj! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 Nakon tradicionalne nedeljne korekcije statistika, Vići su za zelenim stolom poklonjena još dva poena, pa ih ipak ima 2901.Koliko samo možeš da nameštaš? KOLIKO?!? Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 I u Fantasyu imaš pola poena više, a Deki pola manje. Biće ispravljeno sledeće nedelje i u našim tabelama ovde! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 ja povecavam prosek, a vi vidite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 samo cu recidodjitejedan po jedanza vas sam Dzo Frejzer! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 ja povecavam prosek, a vi vidite...Noćas ga baš i nisi povećao aheheheheheehehae! samo cu recidodjitejedan po jedanza vas sam Dzo Frejzer!Taj nije košarkaš... Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 12, 2015 Author Report Share Posted December 12, 2015 Što se H2H lige tiče, ne mislim da je Kobe loš šesti pick. Toliko :PA sad? :P 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 14, 2015 Author Report Share Posted December 14, 2015 RuR Fantasy NBA 2015/16Rezultati 7. kolaUgrinowtzi Peasants 7 - Kaznitelji 4Derbi je opravdao očekivanja. Bilo je gusto u većiji kategorija, ali su Peasantsi na kraju bili nešto bolji.Shetachi 3 - Žarkovo Tilth 8Prazna nedelja Shetacha je bila dovoljna da se Žarkovo odlepi i dođe do ubedljive pobede.Kabladzhije 5 - Windtalkers 6Simpatičan trening meč.Cerak Orange Wings 4 - Bezanija Beerdrinker 7Sezamovski derbi je ovoga puta pripao Keltu.StroShow 8 - Otimači 3Otimači su malo podbacili u napadu, što je bilo dovoljno za ubedljivu pobedu StroShowa.Blokemoni 9 - DODIRNI MI KOLENA 2Očekivano ubedljiva pobeda.Tabela posle 7. kolaParovi 8. kolaUgrinowtzi Peasants - StroShowDrugu nedelju za redom ovde gledamo susret dve najbolje plasirane ekipe.Shetachi - KazniteljiUzdrmani bitnim porazima, učesnici ovog duela pokušavaju da se vrate u ritam.Kabladzhije - Žarkovo TilthVića je favorit u duelu protiv Mendžija.Cerak Orange Wings- WindtalkersPobeda u ovom meču bi možda pomogla jednoj od ekipa da se probudi.Bezanija Beerdrinker - DODIRNI MI KOLENAVelika prilika za Kelta da uskoči u top 6.Blokemoni - OtimačiOvo bi mogao da bude i najneizvesniji meč ove nedelje, ali samo ako Blokemoni odigraju na nivou. RuR Virtual GM 2015/16Najmanja razlika između prve dvojice još od prve nedelje. Pored njih, Kelt i Blokemoni su popravili prosek. Svi ostali su imali lošu nedelju. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts