Al Bundy Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Divinity.2.The.Dragon.Knight.Saga-RELOADED Nisam igrao Divinity 2 pa nemam pojma koliko je grafika poboljsana :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 hm, ja izgleda da imam problem sa igrama koje izbacuje focus. naime, cities xl i ovo cudeo gadno baguju, stvarcice po ekranu mi iskacu kao da graficka crkava:/ ali u drugim igrama je sve ok, ovde je odmah tako:/ radeon 4650, najnoviji drajveri. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 smesno izgleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 smesno izgleda pa,ne izgleda bas lose,grafika izgleda kao da je solidna,al fajting sistem je negjde izmedju podnoslv i sranje.... Meni bas lici na Sacred 2 mozda je isti dev. Nisam se interesovao,ali cu isprobati ovu igru Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 skinuo,usao,charr creatin je tesko govno 3 frizure i face,po 2 boje za muske i zenske... Vidi se da nedostaje znanje iz keca.Jer ne znas ko si,nitti ista znas ko je lik iz uvoda,ni ko su slayeri ni nista.... Sad grafika je dobra.kretanje je porpilicno mutavo od hoda preko udaranja,glasovi su poprilicno losi...kao sto je receno bas asocira na gothic 3 ali igracu je simultano sa jos par igara pa kad predjem dosta/ celu stvar reci cu nesto konkretnije. Sve u svemu odma se zakljuci da je hack n slash sa malo elemenata rpgova,vas karakter je bulja,majmun,odluka vidim bas i nemas puno,ali zato milion nevaznih side questova koji ti pomazu da se uzivis,da radis razne stvari,neke zanimljive neke ne... I ah da,mozes da citas misli :D Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Sad sam zavrsio klasicnu igru + ovaj novi flames of venge nastavak. Dobra je igra,dosta zanimljiva i okupirala me dosta dugo... predlazem svima da je odigraju :) Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts