Highl1 Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 dobro, cela sportska redakcija rts-a je retardirana, gojko, denda, strajnic, i aca je mentol takodje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 (edited) i aca je mentol takodje fajnli :) gejper, ne znam zasto se mendzidrugu svidja :D Edited August 17, 2009 by инактив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 aca je kralj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 kralj retarda Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Pre bi rekao da je on Kraljica Idiota. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 a šta očekuješ, da šampion ispadne od tima sa kipra i da ih hvale? Normalno je da očekujete linč medija, naročito posle izjava o mušemi, ligi šampiona i sl. taj tim je sampion isto. ne trazimo opravdanje ali nemoj da umanjujes protivnika. ja sam Jokana pljuvo, jer ja mislim da je on kriv. i to je u redu da ga pljuckate. ali da pljuvas ceo tim non-stop, na svim medijama (npr. tv-rst, net-b92, stampa-sport/zurnal), zbog cega? ispadnemo od Apoela, katastrofa. ko da je meni lepo sto necu gledati Ligu sampiona, ali ajde, imaju i novinari ulogu. mi uvalimo Borcu petardu, ona kucka cita neki text, kao da nismo gledali istu tekmu. i sada oni se ljute sto Jokan neda igracima da pricaju sa njima, sada kada je najvaznija tekma u sezoni pred nama, kada oce da napisu nesto senzacionalno (citaj, lose)... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 jebiga, kad je dobro, svi su do jaja, kad ne valja, svi su kurac, standard, ništa novo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 edeste drugari radim prvu u chetvrtak pa idem na utakmicu...ide josh neko? :) bole me brige, shta bude bice...nadam se ubedljivoj pobedi, naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Iako sam zvezdash, mislim da ce im Partizan dati vaspitnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 19, 2009 Author Report Share Posted August 19, 2009 Jebace ih Miroslav Gajic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 ja se razmisljam da idem da gledam,sto posto cu da stavim pare na partizan,pa ono,da mi bude zanimljivije :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 moze da se opet udje na sezonsku? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 19, 2009 Author Report Share Posted August 19, 2009 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 krecem za sat i po vremena ajmooooo Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 (edited) samo da kazem SRECNO CRNO BELI sranje, ipak moram da radim 2. danas :( 1:1 na poluvremenu....kako smo bre primili gol? jel bio penal? Edited August 20, 2009 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 bila su oba penala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 bio je jako je tuzno ovo ovaj sad sut ove kretencine me je iznervirao promasio je stadion evo sad je pao sam napusti saranu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Di Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 jbt, ovo je smesno...:/ a ljajic objasnjava :S Quote ne znam...ja sam sa filipina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 lol vidi zena :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 mozda igra i wow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Dok se ne dovede neko sa minimum trenerskog znanja dzaba nama svi penali ovoga sveta. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 bilo je fino... necu da komentarisem igru i tome slicno video sam nekog krupnog lika u crnoj camo pejb maji (ovogodisnjoj) ^_^ Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Sto mi bilo zao Jokana kada ga prozivali da ode, izgledao ko da ce da zaplace...Mada s druge strane da je otisao na vreme, ne bi doziveo takve neprijatne i teske situacije. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 to mu ide u opis posla . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 nikako nisam za skandiranje celog stadiona "jokane odlazi" voleo bi da ode al ne na takav nacin,covek nam je ipak doneo 2 duple krune,tacno je da ne moze da se sastavi u evropi al treba bar lepo da ode,jbga mislim da je bar tolko zasluzio i ako,ponavljam,ne volim ga kao trenera Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts