leisure Posted July 25, 2009 Author Report Share Posted July 25, 2009 samo jedan od najboljih klubova ACB lige i nemoj da trolujesh vishe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 zato i ima ugovor sa euroligom ;) ne trolujem ali stvarno o njemu se prica kao najboljem igracu porede ga sa prajom.... a lik igra u prosecnom klubu u spaniji tamo gde mu je i mesto :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 25, 2009 Author Report Share Posted July 25, 2009 samo jedan od najboljih klubova ACB lige i nemoj da trolujesh vishe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 e pa onda je u redu odigras 3 tekme ok za 5 godina bravo urose :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 25, 2009 Author Report Share Posted July 25, 2009 SI-SAJ KA-LI SI-SAJ KA-LI LE...:)) za ovih 7 godina bilo je puuuuno ovakvih utakmica boli me kurac vishe tebi da objashnjavam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 pa dobro :D ti mislis da je on extra klasa ja mislim da je prosek :D sve u svemu zbudzismo dosta postova za kratko vreme :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Tripkovic sigurno jeste jedan od najboljih nasih sutera za 3 poena ikada,drugo je to sto ima dosta mana,kao odbrana npr,al mlad je on i moze dosta da napreduje Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Pa bas i nije nesto mlad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Ne napunjene 23 godine,tj 86 godiste,kako jbte nije mlad? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Tripkovic sigurno jeste jedan od najboljih nasih sutera za 3 poena ikada,drugo je to sto ima dosta mana,kao odbrana npr,al mlad je on i moze dosta da napreduje sa prosekom poena 10 ! sjajan momak :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 E KALI IZVINI STO TI JE TRIPKOVIC SKINUO RIBU ALI ONO NEMOJ DA SMARAS VISE :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 a bas sam smorio a :D jbg dignite mi warn !!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 a znaci to je u pitanju ? :O a za poene,pa bas ono sto sam rekao,ima dosta mana sa strane,a to je npr prodor,sto je tek poceo da koristi prosle sezone,pa tako kad ga neko lepo zatvori nema prostora za sut...na kraju,ne zove duda bzvze njega,ili mislis da znas vise od njega :P Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 eto sam si reko igra za reprezentaciju a tek ove godine je poceo da koristi ulaz :D koliko to smesno zvuci ?!:D nema nista sem tog skok suta 1 na 1 uzas 2na 2 uzas :D samo zna da izadje i da sutne i to bi mu i bilo dovoljno da lik nije prso sa mozgom :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 stigle sezonske za mene i josh 5 ortaka...ne verujem da ce mi se isplatiti(koshtaju 2000 za Jug), jer nemam bash neshto vremena da idem na utakmice, ali bar cu moci da gledam utakmice u Evropi 100%, iako karta ne vazi za te utakmice, ali moze da se rezervishe po ceni bez problema...btw vazi za utakmice kvalifikacija jako puno sezonskih je prodato i ovo je solidan priliv prihoda za klub...uobichajena praksa u svim boljim klubovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 e koja su djubrad ti nasi klubovi :D kupis sezonsku ali ona ne vazi za ovo ne vazi za ono :D jebem im mater bas Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 kurtoni raspali, zato im dinar više neću dati Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 e koja su djubrad ti nasi klubovi :D kupis sezonsku ali ona ne vazi za ovo ne vazi za ono :D jebem im mater bas pa sta ti oces za 2000 dindzi (1500 za grupe)? imas kvalifikacije, to ti je to. kurtoni raspali, zato im dinar više neću dati pogresio si topik. :) @topic: Krstajic ostao u Beogradu zbog povrede, ali opet Obradovic nece igrati. smaraci... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 nema sta ja hocu boli me kurac ako je sezonska onda to znaci da vazi celu sezonu za sve utakmice razumes ?! :D neka se onda zove karta za sve utakmice sem derbija revijalnih utakmica uefa kupa lige sampiona Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 29, 2009 Author Report Share Posted July 29, 2009 tako je Kali, josh samo malo do 5k postova! :)) Bilo bi lepo da vecheras osvetimo komshije....mada nisu za potcenjivanje(APOEL, komshije jesu ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 ali to prozivanje apoela po novinama je u najmanju ruku jadno, i bice mi bash drago da ih izbacimo sada zbog toga. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Jos malo jos samo malo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Drago mi je da smo izgubili. Nije poenta fudbala driblati dok ti pamet ne stane. Uspevali su lako da predriblaju jednog indijanca iz APOELa, medjutim igrali su bunker i usledilo je udvajanje i gubili smo loptu. Upecatljiv trenutak je bio kada Petrovic ima samog igraca na krilu, i otvorenu kontru, medjutim umesto pasa, moralo je da se dribla, a tek onda je usledio pas medjutim bilo je kasno. Uzas Boziji u odbrani i ova dva gola koja smo primili. Drago mi je da smo izgubili. Krila bolje da nisu ni igrala, igralo se kroz sredinu, jer su momci na krilima bukvalno igrali kao sakati. Ni jedan prodor -- nishta za celu utakmicu. Blagi uzas, kroz sredinu nije moglo. Tri kornera. TRI kornera UPROPASTE. Blage veze nemaju gde ide lopta. Strasno. Jos veca kataklizma je bila kad momci nisu mogli da nacine ne dug pas, vec na 2 metra bacaju loptu u petu, u aut, daju je protivniku itd. Sudjenje nije uticalo na rezultat meca ali da je bilo vrh IDIOTIZMA -- bilo je. Chovek je retard prve klase. Necu vise o njemu. Nadam se da smo naucili nesto iz poraza. Dobijamo ih u Beogradu i prolazimo dalje. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 kakvi retardi :S Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 29, 2009 Author Report Share Posted July 29, 2009 jbt koja tuga...CELA ekipa je odigrala katastrofa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts