Jump to content

SD Partizan 09/10

leisure

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jelic all mighty inace moj dobar drugar :D .... Fico sve znas ...

To je sto se tice basketa .

A sto se tice fudbala ? Da li cemo uspeti da osvetimo (komsinicu) Stbu Srpstva ? :)

Edit : Sto se tice basketa , stranci su za sada :Slavko drvence maleno , Rakocevic i Veseli , tako da ima mesta

za jos jednog stranca .

Edit edita : ... Nase golemo drvo ima srpsko drzavljanstvo .. .tako da on otpada /.... znaci Rakocevic i Veseli za sada .

Edited by Dominacija

aha,prosto mi bilo neverovatno da udjete u ligu shampiona tako sto biste dobili velikana sa farskih ostrva ili kipra.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Pederi , sektasi ... crveni zvezdasi .. .

Ako si dosao na topic da hejtujes , sa velikanima , amaterima i tako to ...

/shoo :)

omg kali #2, jedva i ovog jednog fikusa unormalismo koliko toliko a sad novi dodje :D

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Pederi , sektasi ... crveni zvezdasi .. .

Ako si dosao na topic da hejtujes , sa velikanima , amaterima i tako to ...

/shoo :)

Jesam.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

:D

elem

Prodaja ulaznica za utakmicu drugog kola kvalifikacija UEFA Lige šampiona između FK Partizan i Rhyl FC, počinje u subotu – 18. jula od 12,00 časova. Cena ulaznica je JUŽNA TRIBINA 300,00 dinara, ISTOČNA I ZAPADNA TRIBINA – 600,00 dinara, LOŽE 1000,00 DINARA (prodavaće se isključivo u klupskim prostorijama), dok severna tribina neće biti puštena u prodaju. SEZONSKE ULAZNICE ZA SVE TRIBINE SU VAŽEĆE, ali samo one koje su izdate ove godine, dok prošlogodišnje sezonske ulaznice ne važe.

Od ove sezone način distribucije i kupovine ulaznica za utakmice koje FK Partizan igra kao domaćin je promenjen u odnosu na protekle godine, shodno tome za ovu utakmicu ulaznice se mogu kupiti i poručiti na sledeći način:

- Putem interneta na adresi www.ticketline.co.yu , DO UTORKA 21. JULA U 17,00 ČASOVA

- Telefonskim putem na broj ++ 381 11 20 30 570, DO UTORKA 21. JULA U 17,00 ČASOVA

- Na svim prodajnim mestima Ticketline po celoj Srbiji, DO UTORKA 21. JUL U 17,00 ČASOVA

- Na blagajnama stadiona Partizan (na uglu ulica Dr Milutina Ivkovića i Dinarske, kod teniskih terena ), SAMO NA DAN UTAKMICE OD 09,00 DO 20,45 ČASOVA).

526.jpg

pr0

Um caruje, Dundo Maroje!

Bio na tekmi, retardirano su organizovali sve, nisu mislili da ce doci toliko ljudi, stampali karte u toku same tekme, i to po 3 - max 4, mrzelo me da se guram pa sam uleteo na zapad, nas 4 po 500...

8-0 :) samo sam cekao da kaze ovaj spiker 8 da mu kazem na kurcu te nosam, posto je posle svakog gola smarao, "partizan triiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ril nulaaaaaaaaaaaaaaaaa......." Medjutim pacov zna za foru i nije se opekao. :)))

Kleov gol mi je ulepsao dan, pogotovo sto je u toku bio deo pesme "Sisaj zvezdo". :D

Sve u svemu tek ce se videti malo bolje protiv apoela, ali realno jaki smo dosta, samo da ne dodje do neke svadje zbog ogromne konkurencije.

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Sinisa Stevanovic je '89 godiste, do posle godine je igrao fudbal pred 50 ljudi u Telisu a sada igra pred 10000 Grobara.

polako, dajte mu vremena, ali prvo mora da se kali u nasoj ligi pa dogodine moze da igra u Evropi.

to kazem jer je onaj momak, Miljenkovic ili tako nesto, pogresio u evropskoj utakmici prosle sezone bez vece minutaze u nasoj ligi i sada ga nema u prvom timu.

Miljkovic.I brate,jebesh ti to kad se ti useresh protiv Rila.Sta kad mu dodje recimo neki iznad prosecni levi vezni,jel ce da skine gace ? Ili ne daj bozhe neko ko Roben :))I Raca Petrovic je do prosle godine igrao trecu ligu,pa je odigrao protiv Fenerbahcea kao majstor.

gruja novi alen

jbte raca je preko noci prerastao u VELEMAJSTORA :D

a so se tekme tice,nema sta da se analizira protiv ovih papana,2 lepa gola(kleo i brana) ,navijanje je bilo odlicno(napokon) i skakanje rilovih igraca na kraju tekme u nagomilane rolne papira ispred juga :),elem za taj deo koreografije je pao veliki fejl jer je ne znam kako baceno kad je izlazio delegat,stoka sa juga :)

Um caruje, Dundo Maroje!

Miljkovic.I brate,jebesh ti to kad se ti useresh protiv Rila.Sta kad mu dodje recimo neki iznad prosecni levi vezni,jel ce da skine gace ? Ili ne daj bozhe neko ko Roben :))I Raca Petrovic je do prosle godine igrao trecu ligu,pa je odigrao protiv Fenerbahcea kao majstor.

nije se on usro od Rila, vec od navijaca. on zna da Grobari navijaju za njega, ali isto zna ako napravi gresku pokojnik je, kao Miljkovic.

svi ocekuju od klinaca iz Partizana da ce biti tate-mate, ali je realnost Miljkovic, Stevanovic...

moraju u prvi tim, ali u nasu ligu.

da se prilagodi i ocvrstne, manje u fizickom, vise u psihockom smislu.

jel ?:D dobio :D nisam znao jbg :D a za tripka pff :D otimaju se jes vala :D sve sami velikani kao pamesa i tako :D

Reprezentativac Srbije Uroš Tripković potpisao je ugovor sa španskim Huventudom.

Dugo najavljivan prelazak potvrđen je na sajtu menadžerske agencije 'Beobasket', koja zastupa Tripkovića. Španski mediji objavili su da bi dosadašnji bek Partizana, koji se nalazi na pripremama reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj, u narednim danima trebalo da otputuje u Španiju, na lekarske preglede i zvanično predstavljanje.

Tripković je stigao u Partizan iz čačanskog Borca, 2002. godine. Igrao je za kadetski i mladi tim Partizana, uporedo bio i član prvog tima. Igrao je za mlađe reprezentativne selekcije SCG, a 2006. godine je debitovao za seniorsku reprezentaciju na SP u Japanu. Z

Prošle sezone u svim takmičenjima imao je prosečan učinak od 10.5 poena.