Jump to content

SD Partizan 09/10

leisure

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa bolje da su im real sijena bili :) nego barsa pao :D

ne znam o chemu prichas, sijena kida ove sezone. izgubili su od barse, ostale utakmice su kidali sa po 20+ i do 40+ razlike.

opet mogli smo da dobijemo Real koji je isto u uzlaznoj formi i zadao je dva poraza PAOu. dakle Barselona jeste tezak rival, ali ne znam koliko bi vece sanse imali sa Realom isto. PAO jeste branilac titule ali Sijena takodje kida ove sezone.

TOP16 je, nema tu mnogo ova grupa ona grupa, nek se arena puni, nek momci daju sve od sebe pa shta bude.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

http://video.google.com/videoplay?docid=4329505884087025677&hl=en# duci simonovic najbolji kosarkas mozda i svih vremena :)

ali frankestajnova nevesta... bio sam na poslu, i stavio sluske i slusam, pao sam u komu kad sam to chuo

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

A sere kada krene da izvlaci neke podatke iz 1389 godine pa krene da uporedjuje, drz ne daj,koga bole kara,sport i treba da bude jedna velika ve ce solja kao sto kaze,jerbo bi,evo licno ja,bez njega ubio nekoga :D i sve te teorije zavere su meni lol ili me jednostavno boli kara

a i ne verujem da ce ga iko ikada (sem tebe :p) shvati ozbiljno,kad bi unormalio pricu,verujem da bi njegova prica imala veceg odjeka

Edited by alpha

Um caruje, Dundo Maroje!

nije on rekao ne bavite se sportom :) nego da sve ide u pogresnom smeru :) pa ljude ubijaju deca umiru sa 15 16 godina od steroida :) mala je razlika izmedju gladijatora onda i sportista danas :) i sve za racun svetskih mocnika :)

Нема  будућности без истине.

brašov [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi