Highl1 Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 do sad ni u najluđim snovima ne bih očekivao da kal1 pwnuje nekoga na forumu, a naročito ne više njih i da, ovakav topic je zaslužio ovoliku sliku Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 pa ako je toliko mudo sto nije rekao hej misa babic sve to vodi i sto njega nije napao ? nego sudiju ? iz Vrshca sam, pa znam kakav je (ne)chovek Babic...ne bi verovao koji je to despot....to je samo pokushao da prenese na KSS u periodu kada je bio predsednik...zbog takvih stvari na njihovim utakmicama u Evropi dodje 300 ljudi u proseku hostilnosti je bilo koliko hocesh na relaciji Danilovic-Babic, to shto nije bilo fizichkog obrachuna je druga stvar sudija je samo kolateralna shteta...i ne, ne opravdavam nikako taj postupak, ali mogu bar da razumem razloge koji su doveli do toga...smeshne su priche da NAMA ovde pomazu sudije, a drali smo sve najvece ekipe po Evropi, dok ostali klubovi gube od boranije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 a trojka iz auta ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Drobnjak car ! i kali i formy su u pravu realno,al preovladjuje cinjenica da policija ne radi svoj posao tj. ne hapsi ljude za koje svako zna da su dileri ili sta vec,IMA TU NESTO ! :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 do sad ni u najluđim snovima ne bih očekivao da kal1 pwnuje nekoga na forumu, a naročito ne više njih i da, ovakav topic je zaslužio ovoliku sliku a ni ja da ces ti biti topic troll #1 @kali Leciti uzrok a ne posledicu - Ok, uzecemo sponzore Partizanu, isteracemo ih iz Pionira, Partizan se lepo ogradi od navijacha -- I onda procvat. Huligani postanu pacifisti, a dileri droge odu da studiraju farmaciju i postanu ugledni apotekari. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 nema tu trolla, formi brate, ispawnovao te je kali lepo. Da bi se ogradili od huliganstva, klubovi moraju prvo da ostanu bez sponzora i da dotaknu dno, jebiga, al tako je. Duletu to naravno ne odgovara, jer kako će onda da uzima po 10/20/30% od prodaje igrača Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 ^^ja nisam, a ni ostali, rekao da treba da se ograde, iako nije velika mudost, mnogo puta u proslosti su se ogradili pa i sada se ogradio u ime kkp Danilovic, vec sam reagovao posle one Duletove gluposti. bolje nek cuti, ako vec ne moze nista korisno da kaze. cuvena trojka, policija/tuzilac/sud mrse muda, na ulici/utakmici nije bezbedno, umesto da bude besan na njih, on napada b92 glupostima soros/vatikan/brankica. b92 uzima sponzore? Djilas i direktor Telekoma je rekao pre Verana i svi to znaju, ali jok b92 se napada jer on njih nezavisi nista, a on Djilasa i Telekoma zavisi sve. a vodje na jugu (neznam kako je stanje na severu) su sve samo nisu sitni kriminalci... ;) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 ma gde su se ogradili, oni posle 5 pitanja "vi podržavate huligane" kažu "ma jok, mi ih ne volimo, to je strašno, ali.. ". Činjenica je da se tim problemom ne bave ni država ni policija kako treba, ali ni klubovi ništa ne čine. Ljudima u klubovima odgovara ovakvo stanje, a tek kad to prestane da im odgovara, oni će se tim pitanjima pozabaviti. Jedino pravo rešenje za domaći klupski sport jeste privatizacija, al do nje neće doći dok svim stranama (država, uprave klubova) to ne bude odgovaralo, i dok ne bude nekih budala koji će klub kupiti za ogromne pare ili domaćih tajkuna koji će ih kupiti za siću Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 nema tu trolla, formi brate, ispawnovao te je kali lepo. Da bi se ogradili od huliganstva, klubovi moraju prvo da ostanu bez sponzora i da dotaknu dno, jebiga, al tako je. Duletu to naravno ne odgovara, jer kako će onda da uzima po 10/20/30% od prodaje igrača Ogradjivanje od huliganstva je paravan nesposobne vlasti da reformise pravosudje koje barem za mog zivota nikada nije funkcionisalo. Ono shto ti ne shvatas ili neces da shvatis, verujem da je ovo drugo jer pametan si momak, je cinjenica da ogradjivanjem od huliganstva se ne postize nista konkretno. Klub se ogradio pre nove godine, kada je KKP osudio svaku vrstu uvreda. Shta se time postiglo? Ajde da idemo i korak dalje, pa da kazemo da navijachi nece moci da dolaze na proslave titule kluba. Shta se time postize? Mislite da se time daje pozitivan primer mladima? Taj klinac ce opet da ode na cas u svoju osnovnu, i vidi tri cetiri dilera ispred shkole. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 ma to nije nikakvo ograđivanje, to je loš PR. Ograđivanje je da klub zabrani huliganima (ne navijačima, a oni to dobro znaju ko su) da dođu na stadion ili u Pionir, da traže i vrše pritisak na državu i policiju da se isti uhapse, da ih ne keširaju i vode na gostovanja i sl. Naravno, to i ti i ja znamo da se u zemlji Srbiji to nikad neće desiti Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 (edited) ma to nije nikakvo ograđivanje, to je loš PR. Ograđivanje je da klub zabrani huliganima (ne navijačima, a oni to dobro znaju ko su) da dođu na stadion ili u Pionir, da traže i vrše pritisak na državu i policiju da se isti uhapse, da ih ne keširaju i vode na gostovanja i sl. Naravno, to i ti i ja znamo da se u zemlji Srbiji to nikad neće desiti Na osnovu chega klub moze da im zabrani da udju u Pionir, recimo? Edited January 5, 2010 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 ne moze klub, ali moze Djilas B) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 prvo i prvo :)to sto je dule rekao o b92 je u pravu :) u insajder je ubaceno kako ljudi napadaju americku ambasadu i pale je a pre toga ista ta amerika nam je bombardovala zemlju zaprasila nas osiromasenim uranijumom i okupirala kosovo i metohiju i prekrsila sva medjunarodna prava tako da tu nema govora o nasilju :) sa nase strane :) drugo i drugo :) uprava svakog kluba ne treba da se ogradi samo sto ce ih javno osuditi a posle toga sa njima proslavljati titulu u restoranu :) jer to je licemerno ..neka prekinu svaku saradnju sa njima. Svi treba da rade na tom problemu a ne samo policija jer krimos se ne radja nego se postaje:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Svaka chast na pobedi, iskreno sam uzivao dok sam gledao. Jeste djubre Vujoshevic i dzukela i sve to stoji, ali jeste oodlichan trener. Posle povrede Marica, mislio sam da cu se klati timovi do kraja utakmice, a ovakva pobeda me zaista iznenadila. Vranesh je STENA :D Rashicu i Kecman takodje pohvale ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Dule car,duvajte ga cigani i b92 ! Nema lepseg poklona za badnje vece,jos jedna godina gde Dule pisa,svrsava i pljuje u oci svim "statisticarima" i "prognozerima" koji omalovazavaju kk Partizan. Bravo,svrsio sam. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 6, 2010 Author Report Share Posted January 6, 2010 (edited) da bre, Dule je carina bre :)) kakvi smo samo macani neverovatna pobeda POZ Edited January 7, 2010 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Alal vera, cirka se i gleda trojka Kecmana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 sad cekamo kal1 da nam kaze kako ovo sve i nije tako sjajno, a da je iluzija da mi zivimo na ovoj planeti tako da i ovih 30 razlike gubi smisao :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 za mene je sport izgubio smisao :) ali se uvek radujem kad nasi pobedjuju :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 http://sportal.rs/news.php?id=18525 ciganjska posla... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 14, 2010 Author Report Share Posted January 14, 2010 bojkotuju svoj klub, a prate Partizan na gostovanjima he he Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 (edited) ali,Sasa Ilic raskinuo ugovor sa Red Bullom,\o/ Edited January 16, 2010 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 barselona pao i marusi :D ZBOGOM PARTIZANE :) steta :D al nema veze :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 pa nije da je druga varijanta nesto puno bolja :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 pa bolje da su im real sijena bili :) nego barsa pao :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts