zytherius Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 A i vidim da svi furaju fazon da zene izvestavaju o sportu. Ovde se manje pricalo direktno o sportu, ali opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 ali kolika je nabedjena curka ova novinarka, realno pa to je sindrom na b92 svi su isfrustrirani tamo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 Dule car,realno,a jel ima neko ovih 3-4 nastavka,sto nije bilo na tv-u :/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 uopste se nije pricalo o sportu. i ako su spomenuli sport, to je zato sto su ti kriminalci uzeli sport i prave navijace kao alibi i paravan. drzava, ali i klubovi i normalani navijaci treba da ih isteraju na cistinu. zato je Dule duzan da ih vec nevija, da cuti. ne, on je progovorio, ali ne zato sto je novinarka dobila pretnje smrcu, nego zato sto mu jelte b92 uzima sponzore. pazi junaka. picka je ispao. ja sam znao da sere na konferecijama, ali ovaj bezobrazluk i drskost nisam ocekivao od coveka koji npr. molio Arenu da Hrvatima ne pevaju ustase i koji u sportskom smislu idol mnogima pa i meni. poredi svoje uvrede "picko debela" sa pretnjama "procices kao Curuvija", a nije posle prve epizode otisao sa Danilovicem, Todoricem i kompanijom u policiju da im ponudi svoju saradnju i/ili da prica sa Djilasom da oni nisu krivi sto te vodje koriste masu i da se dogovore. ne, on je cutao, ali kada je upitanju sponzori/gledaoci/pionir. sisa. i on nekome kaze da ne znam koji novinar nema muda, a on ih ima selektivno. na kraju sezone on, ceo kkp i sve vodje godinama slave na splavu, tako da nemoze da nas lazu da ne zna ko su oni i sta rade. niko ne vodi hajku na navijace, nego na huligane i kriminalce. vidim da su se Grobari pogotovo uznemirali. ali ni Insajder ni b92 ni u jednom trenutku nisu rekli svi Grobari/cigani/radovci su huligani i kriminalci. ne, oni su jasno oznacili ko su ti ljudi svoji imenom i prezimenom. ime, prezime, sta je sve uradio. na ekipi sa b92, bilo sa televizije, bilo sa radija, moze samo da im se sagne. "maloumna nabedjena curka" je Danica Vučenić, legenda radio novinarstva, profesor FNPa i nije ponavljala 20 puta bilo sta, ponavljala je pitanje da li ce se on ograditi od vodja/kriminalaca, posto se on nije ni jasno i ni glasno ogradio. birao je reci kada je govorio o njima, a kada je pricao o Veranu/b92/insajderu onda je srao ono sto mu padne prvo napamet. ispada da sam njihov advokat, ali oni jedini imaju muda da cacnu tamo najvise boli u Srbiji. nisu savrseni, daleko od toga, ali su jedini. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 reci ce dule sve ali na kraju sezone :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 uopste se nije pricalo o sportu. i ako su spomenuli sport, to je zato sto su ti kriminalci uzeli sport i prave navijace kao alibi i paravan. drzava, ali i klubovi i normalani navijaci treba da ih isteraju na cistinu. zato je Dule duzan da ih vec nevija, da cuti. ne, on je progovorio, ali ne zato sto je novinarka dobila pretnje smrcu, nego zato sto mu jelte b92 uzima sponzore. pazi junaka. picka je ispao. ja sam znao da sere na konferecijama, ali ovaj bezobrazluk i drskost nisam ocekivao od coveka koji npr. molio Arenu da Hrvatima ne pevaju ustase i koji u sportskom smislu idol mnogima pa i meni. poredi svoje uvrede "picko debela" sa pretnjama "procices kao Curuvija", a nije posle prve epizode otisao sa Danilovicem, Todoricem i kompanijom u policiju da im ponudi svoju saradnju i/ili da prica sa Djilasom da oni nisu krivi sto te vodje koriste masu i da se dogovore. ne, on je cutao, ali kada je upitanju sponzori/gledaoci/pionir. sisa. i on nekome kaze da ne znam koji novinar nema muda, a on ih ima selektivno. na kraju sezone on, ceo kkp i sve vodje godinama slave na splavu, tako da nemoze da nas lazu da ne zna ko su oni i sta rade. niko ne vodi hajku na navijace, nego na huligane i kriminalce. vidim da su se Grobari pogotovo uznemirali. ali ni Insajder ni b92 ni u jednom trenutku nisu rekli svi Grobari/cigani/radovci su huligani i kriminalci. ne, oni su jasno oznacili ko su ti ljudi svoji imenom i prezimenom. ime, prezime, sta je sve uradio. na ekipi sa b92, bilo sa televizije, bilo sa radija, moze samo da im se sagne. "maloumna nabedjena curka" je Danica Vučenić, legenda radio novinarstva, profesor FNPa i nije ponavljala 20 puta bilo sta, ponavljala je pitanje da li ce se on ograditi od vodja/kriminalaca, posto se on nije ni jasno i ni glasno ogradio. birao je reci kada je govorio o njima, a kada je pricao o Veranu/b92/insajderu onda je srao ono sto mu padne prvo napamet. ispada da sam njihov advokat, ali oni jedini imaju muda da cacnu tamo najvise boli u Srbiji. nisu savrseni, daleko od toga, ali su jedini. sve je posao sudova, problem je u sudovima, ne u duletu vujosevicu, i partizanu. pazi molim te, traze da se partizan ogradi. ok ogradili smo se i shta? ceo problem je resen? problem je u sudovima i kraj priche. a sve te price, za proslave sa navijachima, i povezanosti je smejurija. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 sve je posao sudova, problem je u sudovima, ne u duletu vujosevicu, i partizanu. pazi molim te, traze da se partizan ogradi. ok ogradili smo se i shta? ceo problem je resen? problem je u sudovima i kraj priche. a sve te price, za proslave sa navijachima, i povezanosti je smejurija. pa ti momci se setaju slobodno, prete, vredjaju i to sve preko tribine. nece valjda da ih sudije apse? cekaj, polako, vidis da ovde nista ne radi kako treba, ne samo sud. Danilovic je izasao posle par dana zaostatka (sve ovo i ono sto nece biti je trebalo da pocne ubistom francuza, kada vec nije pocelo ranije. a drzava je imala puno prilika do sada da se obracuna sa huliganima i kriminalcima, pa nije.) i rekao da to nije u redu i ogradio kkp. Dule je izasao posle i poceo da lupa gluposti. poenta da se on ogradi jasno i glasno, sto on nije uradio. naravno, kada su igraci pevali sa navijacima (mada ne treba da se peva sudu, kamoli Brankici), to je lepo objasnio. ja nisam cito ni cuo da ga je neko povezao sa kriminalcima, a vidim da on to pominje u jednom trenutku. uglavnom, to je smesno. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 pa ti momci se setaju slobodno, prete, vredjaju i to sve preko tribine. nece valjda da ih sudije apse? cekaj, polako, vidis da ovde nista ne radi kako treba, ne samo sud. Danilovic je izasao posle par dana zaostatka (sve ovo i ono sto nece biti je trebalo da pocne ubistom francuza, kada vec nije pocelo ranije. a drzava je imala puno prilika do sada da se obracuna sa huliganima i kriminalcima, pa nije.) i rekao da to nije u redu i ogradio kkp. Dule je izasao posle i poceo da lupa gluposti. poenta da se on ogradi jasno i glasno, sto on nije uradio. naravno, kada su igraci pevali sa navijacima (mada ne treba da se peva sudu, kamoli Brankici), to je lepo objasnio. ja nisam cito ni cuo da ga je neko povezao sa kriminalcima, a vidim da on to pominje u jednom trenutku. uglavnom, to je smesno. nece sudije da ih hapse, oni su bili hapseni, medjutim sudije su neefikasne.to je poenta. druga stvar, ako moze vlasnik b92 da izadje, i pocne da prica kako sport treba suspendovati i slicne pizdarije. u trenutku kkada je KKP u teskom stanju, da ne pricamo o zvezdi. Znachi choveche dve insitucije jedva prezivljavaju, on je dosao da se suspenduje sport. Izvini, vishe cenim izjavu duleta vujosevica nego placenicke televizije. Jedinu gresku koju je DV napravio je shto po 101vi put nije uspeo da se iskontrolise vec je usao u kvalifikaciju b92. Daje se negativni predznak navijachima, jer kada insajder napadne individue, a onda gradonacelnik izlazi i govori o teranju iz sale onda vec pricamo o KOLEKTIVNOJ ODGOVORNOSTI. Direktori raznih nekih kompanija, da se ukinu sponzorstva. KAO DA CE OGRADJIVANJE DANILOVICA NESTO DA PROMENI. Alo choveche ko jos veruje u to? To je sprdnja. Da ne chuva mozda KKP te navijache? Aman zaman choveche. Pa ti navijachi imaju jacha ledja od njih. A to je posao za DRZAVU. Kao da klub treba sa time da se obrachunava. Slusam kaziprst, zena pita kako moze partizan da ima takve vodje navijacha. Kao da ih Uprava KKP postavlja. To su takvi debilizmi da je to strasno. Ovo je cista demagogija i sprdachina. Ruganje osnovnoj inteligenciji. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 dozvoljavanjem da vodje dolaze na proslavu titule govori o klubovima i onima koji vode klubove:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 To je tacno. Ali samo moram da podsetim da je taj isti B92 istim tim navijacima i istim tim vodjama dodelio nagradu za "demokratsko delovanje" kada su divljali protiv Slobodana Miloshevica. Sada im odjednom vishe nisu demokratski, a tada je njihovo nasilje bilo izraz demokratske volje i borbe protiv represije. Nije nego. B92 je postao jedan obican senzacionalisticki, bezvezni medij. Shto nisu tu emisiju napravili pre nego shto se desilo ono shto se desilo jadnom francuzu? Zato shto ih boli kurcina. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 hvala bogu :) istina :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 ... poceo sam da ti odgovaram, ali onda sam shvatio da ovo nije mesto za to, a i ti imas jedno misljenje koje ja necu promeniti ni za milimetar, pa cemu prica... ... necu da se prepirem, poznato mi je da rur community ne mirise b92... @tema: fkp tj. Musavi i uprava ce prodati svoju majku ako budu imali dobru ponudu. :( Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Nema to veze sa RUR community. Ja imam svoje mishljenje koje je nezavisno kako od RUR-a, tako i od svih drugih stvari i osoba. Skromno se zanosim mishlju da je tako. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Jbte ljudi stvarno misle da ako Danilovic ili Vujosevic pocnu da prozivaju navjice,da ce to doneti nesto!? To moze da donese samo polomljena stakla na kolima ili lobanje.Krivi su sudovi i policija,bre svaki debil je znao ko su i sta su pre insajdera i oni kao sada dizu neku frku.Tu ocigledno postoji neki interes inace bi oni bili davno bili pohapseni,nisu jebena cosa nostra da im ne mogu nista. elem Slazem se sa postenim Stingom oko B92,da nema jbj voditeljke nikad ga ne bih gledao :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 dozvoljavanjem da vodje dolaze na proslavu titule govori o klubovima i onima koji vode klubove:D Da sam ja predsednik kluba, oni su za mene momci koji vode navijanje, i koji su vazna karika u stvaranju atmosfere na domacim utakmicama. Realno gledano, ako je momak na slobodi, znachi da nije kriv ni za shta. Ako pak ja znam da je taj momak krimos, a opet je na slobodi znachi da neko iz policije i sudova NE radi svoj posao i nije na meni kao predsedniku kluba da isteravam pravdu. Aman ljudi, svako svoj posao neka radi. Ako Tajger Vuds prevari svoju zenu, a onda sponzori pocnu da se udaljavaju od njega kao nekoga ko stvara losh imidz -- to je ok jer je stvar u individualnoj odgovornosti. U ovom slucaju pricamo o rashomonu zakona gde neko ko treba da radi svoj posao, ne radi ga -- a trazi se od ljudi koji su iskljucivo sportski radnici da isteravaju pravdu a oni tu odgovornosti a pogotovo moc nemaju. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 word Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 tvoja prica formi bi mogla da pije vodu da zivimo u bajci :) i haradinaj je covek oslobodjen a znamo sta je radio ....a nismo valjda zaboravili da su dule i danilovic zajedno tukli sudiju :)i danilovic dobije zabranu 6 meseci :)pravi predsednik kluba nema sta :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 word kali.. dok se ne raščisti mafija u klubovima, imaćemo huligane i ološ na stadionu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 tvoja prica formi bi mogla da pije vodu da zivimo u bajci :) i haradinaj je covek oslobodjen a znamo sta je radio ....a nismo valjda zaboravili da su dule i danilovic zajedno tukli sudiju :)i danilovic dobije zabranu 6 meseci :) pravi predsednik kluba nema sta :D Moja pricha savrsheno pije vodu, ne zato shto je moja pricha vec zato shto je cinjenica da kod nas ne postoji vladavina institucija. Kad pricas o Haradinaju -- da, ali na Kosovu nema histerije, "ogradite se od Haradinaja". Opet, tesko je povezati ova dva primera, ipak je ovaj na vishem nivou i malo komplikovaniji. Ovi ljudi su sitni kriminalci, nikakvi narko bosovi, nikakvi mafijashi i slichno. Poenta priche - Ni Vujosevic, ni Danilovic nemaju mehanizam da kazne navijache. Recimo da se oni ograde, zabrane dolazak na proslave, i potpuno odstrane iz kluba. Navijachi pochnu da lome, ne dolaze na utakmice, na utakmicama prave haos i budze kazne klubu i tako dalje. U tom slucaju, DV i PD ispadaju ovce, a sa druge strane sudije koje su mogle da kazne ove ljude ce i dalje da ismejavaju krivicni zakon i rade pretrese koji traju po 4-5 godina do zastarelosti. Da ste u kozi Vujosevica i Danilovica ja vam garantujem da se ni vi ne biste meshali. Ako mi kazete pak da bi se umesali vi ste ili nerealni, ili mazohisti prve vrste prema svom klubu. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 sitni kriminalci ?:D nisam znao da oni koji rasturaju drogu su sitni krimilanci :) i zakljucak je da dule i danilovic ne treba da se bore protiv krimosa koji se kriju iza kk partizan :) jer je to ekonomski neisplativo za klub :D a to sto oni truju nasu decu drogom i ubijaju jebiga to je problem policije nije problem drustva..... ja ne bih nikad ni bio na njihovom mestu jer sam ja moralan covek a sport odavno ne poznaje tu rec Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 sitni kriminalci ?:D nisam znao da oni koji rasturaju drogu su sitni krimilanci :) i zakljucak je da dule i danilovic ne treba da se bore protiv krimosa koji se kriju iza kk partizan :) jer je to ekonomski neisplativo za klub :D a to sto oni truju nasu decu drogom i ubijaju jebiga to je problem policije nije problem drustva..... ja ne bih nikad ni bio na njihovom mestu jer sam ja moralan covek a sport odavno ne poznaje tu rec Ta ideja da se navijachi kriju iza klubova, i da im klubovi chine ledja. Kako neko moze da poveruje da bilo ko moze da se sakrije od drzave? Zamislite apsurd, Predrag Danilovic jachi od Republike Srbije. Videli smo kako je Karic zavrsio, a ne verujem da bilo ko od nas sumnja da je imao visestruko jacha ledja od bilo koga ko je pomenut u Insajderu. Menjas teze, to jeste problem drustva, medjutim nije drustvo aparat koji treba sa time da se obrachuna u modernoj drzavi. Policija i sudstvo su dve grane koje se finansiraju od para gradjana (poreza), i bash zbog ovoga nisu gradjani ti koji treba da se obracunavaju sa ovim vec policija i sudstvo. Sve mi je jasno, to shto ti pricas, to shto je hajli ozlojedjen mafijom u klubovima, poslednji primer je Savo vs FKP Mafija i tako dalje. Medjutim niko nije jachi od drzave, i najveci problem u celoj prichi je nesposobnost drzave kao najjacheg aparata da se obracuna sa problemom. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 predrag danilovic nije jaci od drzave ali od kosarkaskog saveza jeste sigurno :)prebijanje sudije = dozivotno iskljucenje iz kosarke :D samo je misa lakic jaci od njega on je dva puta iskljucen iz kosarke haahahhahah dule vujosevic i danilovic pricaju kako je sport dobar za decu vazan sportisti daju primer kakav primer daju oni ako se druze sa krimosima ? ako tuku sudije ? treba leciti uzrok a ne posledicu Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 tog sudiju je tukao iz nemoci Misa Babic je tada bio glavni baja u KSSu, i on se pitao za sve shto se mene tiche, zbog svih sitnih udaraca koje je trpeo Partizan, i meni dodje da iznabadam takvu bagru ponekad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 pa ako je toliko mudo sto nije rekao hej misa babic sve to vodi i sto njega nije napao ? nego sudiju ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts