RaveN Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 pa ni meni nije jasno zasto im odgovara kad imaju konkurenciju tako :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Ja mislim da murija i sad može da nagazi dilere kad bi htela , jer svaki klinac iz kraja zna ko valja i tako dalje. Samo nekom NE ZNAM ZAŠTO odgovara da oni i dalje rade... 90% gudre na ulicama je pandurska. Ako ne i vise. Tacno znaju kad, ko, gde, koliko diluje i ako se pojavi neko ko nije njihov ili ako im bas treba za "novine" organizuju hapsenje. U jednoj drzavi ima onoliko droge koliko vlast dozvoli. uh boli me kurac dal je to bitno u SPIKI ili ne :D ja sam iskomentarisao jer je dogadjaj smeshan do jaja ... ja svom caletu ne bih 4 evra uzeo jer znam kako ih je zaradio isto tako lik je 400ke uzeo takodje znajuci kako ih je zaradio ... jednostavno da jednostavnije ne moze biti Znaci ti si generalizovani primer ljudskog ponasanja. Ako ti ne bi uzeo jer je cale posteno zaradio, znaci da svi ne bi uzeli ako je cale posteno zaradio. Ma daj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Daki, ne kenjaj, niko posteno nije zaradio 400,000e a da ih drzi u ormaru. Da drzi neki biznis, sve pare bi bile u banci a ako tvrdis da je moguce imati 400,000e na kontu plate, ko ima takvu platu a da je posten covek ? Onaj sa aerodroma ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) Ne pricam o tome, pricam o onome sto je rejven rekao. Rekao je da ako je cale posteno zaradio da on ne bi uzeo pare i da to znaci da niko ne bi uzeo pare ako je cale (od tog nekog) posteno zaradio. Zar je toliko tesko pratiti me? A o ovom slucaju 400.000 eura je besmisleno razgovarati jer ne znamo niti jedan podatak. Edited July 2, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Znaci ti si generalizovani primer ljudskog ponasanja. Ako ti ne bi uzeo jer je cale posteno zaradio, znaci da svi ne bi uzeli ako je cale posteno zaradio. Ma daj.. Nema veze da li bi klinac uzeo ili ne, problem je što neko ko je stvarno odrao bulju da dođe do tolikih para sigurno neće držati kintu bilo gde na gajbi na dohvat ruke, kapiraš? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) Ne pricam o tome, pricam o onome sto je rejven rekao. Rekao je da ako je cale posteno zaradio da on ne bi uzeo pare i da to znaci da niko ne bi uzeo pare ako je cale (od tog nekog) posteno zaradio. Zar je toliko tesko pratiti me? I zapravo znam ljude koji se bavi industrijom, nikakvi biznisi, nafte, kamioni, sverc, vec industrija, proizvodnja, koji imaju cireve po zelucu, bubregu, plucima, ne jedu jer stvarno rade i umiru zbog tog posla, ali opet drze dovoljno para gajbi u kesu. Ne mozete vas model postenog/nepostenog coveka primeniti na sve ljude, jer 100 ljudi - 100 cudi. Edited July 2, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 ok brate u pravu si :D lik je mozda posteno zaradio pare pa je od silnog postenog rada zaboravio sinu da objasni shta je poshteno a shta nije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) Ne shvatas da ne pricamo sad o ovom primeru, vec o tome sto si ti rekao: "Da deca ne kradu ako su roditelji posteno zaradili." - izjava je retardirana, ok gari. Ako ne mogu lepo da ti objasnim onda cu tako, i evo opet, izjava je retardirana. Edited July 2, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 ok drugar retardirana mi je izjava pobedio si :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Gari, pa mi ti pričamo da se ne radi konkretno o deci, nego je nepojmljivo da neko drži 400k evra na vidljivom mestu i da taj neko može da te ubedi da je to zaradio pošteno? Ono što pošteno zaradiš čuvaš kao da ti je iz oka ispalo, a ostalo kako dođe tako i ode...ovaj slučaj mi izgleda tako. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) Gari, pa mi ti pričamo da se ne radi konkretno o deci, nego je nepojmljivo da neko drži 400k evra na vidljivom mestu i da taj neko može da te ubedi da je to zaradio pošteno? Ono što pošteno zaradiš čuvaš kao da ti je iz oka ispalo, a ostalo kako dođe tako i ode...ovaj slučaj mi izgleda tako. Kazem ne znam da li je mali uzeo iz carape, kako je uzeo tih 400.000, jer nemamo nikakve podatke o tome vec samo izjavu da se to desilo tako da mi je bespredmetno pricati o tome. Ja sam se samo uhvatio da iskomentarisem izjavu (uf, ne volim kad ponavljam vise od jednom, a kamo li vise od 4 puta): "Deca ne kradu ako su roditelji posteno zaradili." ok drugar retardirana mi je izjava pobedio si :D Naravno.. Edited July 2, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 ne budite i vi bukvalisti, jeste sad uzeo mu 400k eura iz trenerke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Thank you. Poenta je da je daki u pravu jer je rekao: "Glupo je generalizovati", "Glupo je pricati o necemo o cemu nemamo pojma". Znaci 2:0 za dakija vs rejven i doca! A-ha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Ja samo pričam da je nepojmljivo da neko dozvoli klincu da mu uzme 400k evra, iz treše, iz ormara, da mu ukrade karticu, štagod. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) Slazem se u potpunosti. Ali nismo se oko toga reki (<3) i ja raspravljali. Pogresno si skapirao, ali da, nepojmljivo je. Edited July 2, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 doco jebote, lepo kazhe da je osakatio caleta za 400k eura, shto mozhe znachiti svashta. pa 400k eura u keshu ni marko mishkovic ne mozhe da ukrade od caleta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Nije bitno da li je keš ili bilo šta u vrednosti od 400k, to nije smelo da se desi ako taj matorac zna da ceni zarađenu imovinu i to je to. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Ja sam se samo uhvatio da iskomentarisem izjavu (uf, ne volim kad ponavljam vise od jednom, a kamo li vise od 4 puta): "Deca ne kradu ako su roditelji posteno zaradili." ok je da komentarises izjavu :D i ja sam iskomentarisao izjavu... znaci CALE = POSHTUJE TUDJE >>>> SIN POSHTUJE TUDJE. CALE = NE POSHTUJE TUDJE >>>> SIN NE POSHTUJE TUDJE. ( ako ne pricamo o detetu od 5 godina nego o klipanu od 20+ ) znaci to je moja poenta bila... mozes da mislis o tome shto hoces :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 ma vazi da je neki klinac uzeo calu 400k evra i spickao sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 CALE = POSHTUJE TUDJE >>>> SIN POSHTUJE TUDJE. CALE = NE POSHTUJE TUDJE >>>> SIN NE POSHTUJE TUDJE. Ako je ovo tvoje misljenje zao mi je sto sam se uopste upustao u razgovor sa tobom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 ma vazi da je neki klinac uzeo calu 400k evra i spickao sve da brate,otvorio novcanik, izvadio 4 novacanice od 100 000 evra i otisao u kazino. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 2 od 200.000 matori, provereno ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Da se vratimo na temu. Fazon je u tome shto su ljudi koji su ranije igrali u kazinoima po Rusiji sada kupili svu tu opremu i odneli je kod sebe na vikendice pa sada imate gomilu underground kockarnica Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 jebo mamu,vi niste normalni Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 nista novo... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts