REAL~ Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 e ovako ako moze pomoc pls...trebala bi mi graficka kao sto naslov kaze ali ne neka prebudzena posto mi je i komp i sranje i slab...sada imam ATI radeon 9250...i sa njom mi ni cs ne radi lepo(ne moze da nagura 100fps a :() hteo bih neku da cs radi na 100fps a i da mogu da igram Guitar Hero - Legends of Rock..posto ni to ne mogu nije dovoljno jaka graficka :(...znaci ne nista posebno cisto da mogu ta dva da igram i to je to, pisite predloge...tnx unapred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Pitanje je dal moze da se nadje bilo kakva AGP kartica poshto predpostavljam da ti je taj radeon u AGP slotu. Srecno sa potragom. Trazi neshto tipa gforce 7600 gt ili tako neshto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 nzn tacno sta mu dodje taj AGP slot znam malo ali ne tacno :D a tnx za savat probacu da potrazim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 pa imas graficke sa pci ulazom i sa agp ulazom :D moras da vidis koji je tvoj :D da bi znao koju da kupis karticu :D eto :D ako imas pci onda je ok jer ces lakse naci ako imas agp :D nek ti je bog u pomoci :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 hmmmm mislim da je pci ali kako da ja ipak proverim?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Ovako izgleda PCI-E slot. A ovako AGP (ovaj braon) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 verovatno ti je lakshe da pogledash koji ti je model ploche i proverish na sajtu proizvodjacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 ili još lakše, da skine gpu-z i samo pročitaš http://www.techpowerup.com/downloads/1379/...U-Z_v0.3.4.html Tražiš opciju Bus Interface Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 30, 2009 Author Report Share Posted June 30, 2009 skinuh program..tnx :)...Bus Interface AGP...znaci jebao sam jeza?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 ima agp-a kolko hoces, ne znam sto baronishu toliko :P samo sto si najebao po pitanju davanja para/performanse, jer taj ratio sa agp-om je veoma losh u odnosu na pcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 30, 2009 Author Report Share Posted June 30, 2009 ma ne trazim nista posebno...kupicu novi komp kad budem imao kesa...ali sad bi da se skrpim da mogu da igram ono sto sam naveo gore :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 buy x-box !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Ovako izgleda PCI-E slot. A ovako AGP (ovaj braon) Braon? Valjda bordo? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Aj da i ja budem mohi pa da kazem kaliju da PCI nije isto sto i PCI-Express! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts