reiser Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 (edited) Armory link Slika chara To je trenutno PVE gear koji se vidi na armoriju, hunter je full T8.5, imam i zadnji deo od T8.5 (legs) u banci ali nisu equipovane. Ove koje su trenutno equipovane na charu su bolje od T8.5. Od PVP geara imam full deadly i sve deadly honor iteme, oko 900 resilienca. Ukratko, najbolji gear setup iz prosle sezone. Ove sezone arena uopste nije igrana. 1. Professions - Alchemy [450] - Enchanting [450] - Cooking [450] - Fishing [450] - First Aid [450] 2. Arena Points - 0, hidden rating iz 2v2 je oko 2400. 3. Achievement Points 8480, verovatno je prvi u Srbiji po broju poena a. Titule - ukupno 28 titula. Immortal, Undying, Duelist, Salty, of the Nightfall, Twilight Vanquisher itd.. Screenshot Immortal i Undying zavrseni pre patcha, dakle imam Black Proto-Drake i Plagued Proto-Drake (310% flying mounti) Ima i Realm First! Level 80 Dwarf feat of strength, Swift Razzashi Raptor i Deathcharger's Reins rare mounte 4. PvP Marks - Honor capovan na 75.000 a. Wintergrasp 79 b. Warsong Gulch 7 c. Alterac Valley 26 d. Arathi Basin 54 e. Eye of the Storm 45 f. Strand of the Ancients 52 5. Badges a. Conquest 13 b. Valor 21 c. Heroism 0 d. Champion's Seal 38 6. Gold 2.000 - U banci ima materijala za jos 4000-5000g - Na accountu je i bankchar sa dosta TBC gemova i riba iz Northrenda koje se koriste kao food buff Dodatni info: Samo prodaja, ne trade. Na accountu se nalaze i level 60 human mage i level 58 dwarf hunter, bez ikakvog geara i golda, na Dunemaul serveru Da li ste prvi vlasnik? Da, imam sve podatke, kutije, CD, SQ itd. Account je mergovan sa B.NET. Acc je uplacen do 16 Jula 2009. Okvirna cena: Cena po dogovoru, kontakt iskljucivo na pm ovde. Edited July 1, 2009 by reiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
twofingers Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 (edited) 350e pls ajde ako moze tvoj telefon pa da ti posaljem poruku Edited June 28, 2009 by twofingers Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted June 30, 2009 Author Report Share Posted June 30, 2009 (edited) Prodato. //edit Nije, lik je odustao, dakle ponuda i dalje vazi. Edited July 1, 2009 by reiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada111 Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 e cao koliko trazis za acc ja sam mislio 300e ali moze i manje.....ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada111 Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 E brate oces li mi odgovoris stvarno nemam vremena da te cekam zurim na posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 (edited) Bump, i dalje prodajem acc. Ne dajem nikakav info o accountu dok se ne vidimo licno u nekoj igraoni, i timewasteri koji daju 100e kao kaparu, igraju dan dva na hunteru i onda me cimaju da opet idem do igraone da se vidimo i da im vratim pare jer im mama i tata kenjaju - gtfo. Edited July 4, 2009 by reiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
do1nk Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Bump, i dalje prodajem acc. Ne dajem nikakav info o accountu dok se ne vidimo licno u nekoj igraoni, i timewasteri koji daju 100e kao kaparu, igraju dan dva na hunteru i onda me cimaju da opet idem do igraone da se vidimo i da im vratim pare jer im mama i tata kenjaju - gtfo. samo da znas, kapara se ne vraca.... tvoja dobra volja je da im vratis... jer se tebi u medjuvremenu mogao pojaviti novi kupac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Kolega, jeste Vi to odluchili da ipak zavrshite fakultet? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 Prodato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts