HitCrit Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 ahahhaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Najbolje od svega je to sto ce WoW da okrive za sve a ne roditelje koji su odgajili razmazenog debila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Najbolje od svega je to sto ce WoW da okrive za sve a ne roditelje koji su odgajili razmazenog debila... Mogu da pogadjam koja ti je omiljena igra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 po meni, ovo je fejk....de bre onako da se baca klinac ko zhivotinja neka...ili josh ne znam posledice od WOW-a? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Nije... I moj klinac je fino dete kome, josh uvek, ne treba teshka ruka. Aha, ali kad vetj spominjesh batine takvom frekvencijom kontam da si pocho da trenirash tu teshku ruku. Ono, da te ne zatekne nespremnog. ;) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 daki prebicu te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Mogu da pogadjam koja ti je omiljena igra? Diablo :D Igram wow, znam koliko je zabavna i zarazna igra ali lik je ocigledno debil i bez wow-a. Razmazeno deriste koje divlja cim nesto nije po njegovom, nabija daljinac u dupe i vice kako ga nikada vise nece videti... Jbg roditelji su pustili da im tv i racunar vaspitavaju dete pa neka sada cupaju kosu od muke. I naravno ocekujem gomilu "Evil Video Games" nebuloznih tekstova gde optuzuju video igre da su jedno fino dete pretvorile u idiota koji je zreo za isterivaca djavola. Fino dete moj kurac, taj ce za par godina biti kao onaj idiot sto je napao profesorku na casu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Video bih tebe da ti ukinu wow :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 ali i dalje mi nije jasno sta mu je puklo u glavi pa je pocheo da gura sebi daljinac u dupe ahhahhahahahahah :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Video bih tebe da ti ukinu wow :D Pa jednog dana ce ga i ukinuti, e to ce biti sou :D Sigurno ne bih odlepio kao ova budala, bilo je zabavno dok je trajalo i to je to... Nisam ja od onih hardcore igraca tako da ne bih popizdeo :) Nema wow-a ? Nema veze tu su uvek Baldur's Gate, Diablo, Fallout... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Posle wowa je sve sranje...realno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 realno...meni se ni CS vise ne igra... TT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Mali zvuchi k'o quilboar! :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 ahahahaha gura si daljinac u dupe ahahaha garant je hunter :)))) jel to znas iz svojih analnih avantura sa koletom:) Mali zvuchi k'o quilboar! :) ahaha, realno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 JEBOTE NAJBOLJI KLIP NA NETU AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 fatsov avatar [roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Samo da se pohvalim da sam se skinuo sa dopa i chist sam vetj otprilike 6 meseci. Par puta sam bio jako nervozan shto ne mogu da nadjem DVD da instaliram opet, shto mi je istekla VISA Virtuon i shto nemam para za GC. Nisam gurao daljinac u dupe. Mali je retard a klip je fejk. GG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Ne znam,mislim da nije fejk,ali je mali preterani retard i ulepsava mi vec dva dana,i da se ne mora na njemu zasnivati ceo wow svet. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 ok je lik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 ok je lik kako ide ovaj poust uz ovaj tvoj avatar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Kapiram da bi malog izlecila jedna Kurwa. Mada gresim mozda, cim gura daljinac u dupe, lici mi da ne krizira od wow-a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Nije ga dugo dirao tata. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Ne znam,mislim da nije fejk,ali je mali preterani retard i ulepsava mi vec dva dana,i da se ne mora na njemu zasnivati ceo wow svet. de nije fejk jbt :D klip je prebrutalan, vristao sam, ali mali je.. malo preterao :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Da li vi stvarno, iskreno, onako od srca verujete da klip nije fejk? doublefacepalm.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 6, 2009 Author Report Share Posted July 6, 2009 ... i shto nemam para za GC. E to je fejk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts