Jump to content

51. broj RUSH!-a


Recommended Posts

Sajt:

RUSH! ezine

Sadržaj

Download:

DialUp verzija: RUSH51dialup - 8.4 MB

Lite verzija: RUSH51lite - 26.4 MB

rush51.jpg

Izašao novi broj i u njemu pobednici nagradne igre!

Jun kao jun, ili kao iz one pesme: "A Marina k'o Marina". Takav je baš i ovaj jun, nekako marinast. Da se ne naljute Marine, da pomisle kako nešto lično imam protiv tog imena. Ne, ne, potpuno suprotno, nego je zgodno, a i podseća na more. Ali ovaj jun sve neke kiše, pa će još, pa sparno, pa će i toga još. Dokle više, pitam se?

U svakom slučaju sad kreće opšte zatišje u životima poslovnog sveta. Ali na primer za RUSH! bura tek počinje. Zanimljivo je da je bura vetar sa kopna, što znači sledeće (ukoliko metafora nije uspela) – mi smo ti koji je donosimo. Nisam u mogućnosti da ulazim u detalje, jer da jesam bio bih meterolog (metafora), već ću toliko reći da niko neće ostati ravnodušan.

Hteo bih da istaknem predimenzioniranost Orange Taste-a u ovom broju. Izgleda da je sa toplim vremenom došlo i do razvijanja muzičke scene ili su se neki događaji jednostavno završili. Što ne umanjuje značaj ostalih rubrika, kao na primer 35mm koja je potpuno osveženje u ova čudna vremena. Rekoh čudna, da ne kažem teška, jer nije lako (primetimo "lako") nekom sasuti istinu u oči. Retko ko voli istinu iako znam neke koji tvrde suprotno, a tu je i sasipanje koje zvuči suviše agresivno.

Ima tu još mnogo stvari, čak se iz potaje pojavljuje novi urednik koji za sada neće da se istakne, ali uskoro će morati. Dakle, sledeći broj je dvobroj, pa onda pauza, a onda ludnica!

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...