fatboy Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Prosle godine mi je promaklo ali ove bogami nece: Fish Fest - Beograd Trodnevna svetkovina reke,ribe,muzike,prijateljstva i dobrog raspolozenja koja se odvija na istorijski i geografski jedinstvenom mestu, na kojem se sastaju reke Dunav i Sava, u neposrednoj blizini Kalemegdanske tvrdjave i Nebojsa kule.Ovo mesto se pocetkom 15-og veka u vreme Despota Stefana nazivalo "Vodena varos" i imalo je malu riblju i zanatsku pijacu i vodenice . Program Fish Fest-a 2009. PETAK 26.jun Pocetak u 16h Njoke sa skampima priprema Savez kuvara evropskih i mediteranskih regija iz Splita za 2000 ljudi -tamburaski orkestar "Lepog Jovice" iz Novog Sada -tamburaski orkestar "VODENICARI" iz Beograda -rok grupa "GAMA" iz Beograda -jedna folklorna grupa SUBOTA 27.jun: Pocetak u 14 h 16 h takmicenje novinara i poznatih licnosti u kuvanju riblje corbe starogradski orkestar "VODENICARI" rok grupa "GAMA" 20 h proglasenje pobednika i dodela nagrada i svecano otvaranje 21 cas parada brodova na uscu sa bakljama 21 30 h koncet LJubise Stojanovica Luisa. NEDELJA 28. jun: Pocetak u 14 h Rok grupa "GAMA" 16 h takmicenje u kuvanju riblje corbe i paprikasa jedna folklorna grupa 20h proglasenje pobednika i dodela nagrada 21h koncert Usnije Redzepove sa trubacima. oko 24 h zavrsetak manifestacije. ------------------------------------------ Ko voli riblji chorbuljak i sl a bogami i da zarakija pomalo, nema bolje prilike! (tj ima i ona manifestacija Istarski Dani u Zemunu svake godine...) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 serem im se u datum :( zvuchi zanimljivo, al mi nije jasno zashto se tu odrzhava, nadam se da nije ispod branovog upecana ta riba :) i bzvz su im jela ovako na chitanje, shto nije neshto konkretnije :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Pi. Ne podnosim ribu, tj. nista sto je iz vode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Jel se placa neshta ? Bio sam jednom na ovom karnevalu brodova, bash je lepo bilo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Javi nam kad bude pig fest (oo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 zvuči zanimljivo. nadam se da se plaća malo više, pa da može da se ode bez gužvanja sa stokom koja oće da se ogrebe za džaba has. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Ah kakva losa gurmanska svest. Ako ne radim sledeci vikend, eto me tamo Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 stija - jaoj sad ću da ispadnem pametan a onda ćemo se ogovedati (oo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 zvali su ih interna momchad Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 kruko - usracu se od alkohola pa cu da kukam "Sve cujem... mamuvamjebem..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts