!LooD! Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Posle godinu dana provedenih na private serverima smorio sam se i odlucio da krenem da igram retail.Imam trial acc koji sam potrosio...mozete li mi objasniti kako se placanje dalje nastavlja?Hvala uunapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Signatura ti je prevelika, ukloni je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 ^ Da bi krenuo wow na retailu treba da kupis world of warcraft+tbc+wotlk shto ce te izaci oko 6-7k Ima 2 nachina preplate 1. je gamecard Gamecard ti je kao dopuna za telefon Koshta oko 2.5-3k i traje 2 meseca 2. je kartica Karticom placash mesechno odredjenu sumu (oko 13 eura) Kad ti pretplata istekne morash ponovo da uplatish da bi igrao ( duh ? ) Gl :) Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
!LooD! Posted June 15, 2009 Author Report Share Posted June 15, 2009 Bas skupo bre .7k samo za igricu :S.A jer jos ima ono prvih mesec dana besplatnno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Jbg Ti onda igraj na private serverima :) Mislim da da Btw skini signu ! Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 ima mesec dana besplatno, ako necesh da igrash draenei ili blood elf moj savet ti je da kupujesh jednu po jednu, ili da kupish battlechest, da to je najbolje kupi battle chest, tu ti je vanila i tbc, imash sve rase lepo, i mesec dana, oko 4k je sve to, i dok nagurash na lvl 70 skupicesh za wotlk :) mozda i pojeftini do tada oO ko zna :) skloni sign :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 ili potrazi po oglasima malo, ima sigurno jeftinije nego u radnjama Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 prodacu ti ja ako hocesh za 3 hiljade wow+burning crusade, sa lvl70 blood elf hunterom i dovoljno kesha za zajebanciju. battlechest izdanje - samo treba da dokupish wotlk i na konju si :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
!LooD! Posted June 15, 2009 Author Report Share Posted June 15, 2009 Sto da sklonim sig bas je extra xD Neznam nerazumem se i bojim se da me neko ne prevari XD.Cali odakle si? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Neće te Cali prevariti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 chovek je non stop na forumu i ne znam da se iko ikad na njega zalio :| mislim da je ok da kupish od njega, btw ne_znam, ne_razumem se! Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilidza Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 chovek je non stop na forumu i ne znam da se iko ikad na njega zalio :| mislim da je ok da kupish od njega, btw ne_znam, ne_razumem se! Zasto bi uopste kupovao wotlk kad se svi zalite na njega xD btw. DK klasa dolazi za wotlk-om jel tako ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 tako je dolazi sa wotlkom, a razlog za kupovinu wotlka je jer ti omogucava lvl 80 i instance/raidove za lvl 80 i naravno pvp za isti, a to igra 99.9% igracha, pa da se ne bi shetao po sw/orgri ko mentol na lvl 70 treba mu wotlk :P Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Cali odakle si? Novobeogradski blokovi. Imash PM. BTW rado cu te prevariti ako si sisata plavusha, ali cu prvo reci da te volim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Novobeogradski blokovi. Imash PM. BTW rado cu te prevariti ako si sisata plavusha, ali cu prvo reci da te volim :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts