alfa Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 :) :* Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 meni samo nije jasno koji ste fudbal vi gledali,decko je odigrao sasvim dobro,vise nego sto se ocekivalo,jos je bio "man of the match" protiv italijana kapiram ja sve,saban je,prozivao je zvezdu dok je bio u partizanu...al budite realni jebo vas ja jbg moras razumtei hajlija to je onaj lola koji je svojom izjavom popisao i neke drugove iz reprezentacije: nikad nas nece dobiti i nek uzmu titula ako ih nije sramota... najveca pobeda ikada i taako :) kapiram ja sve,saban je,prozivao je zvezdu dok je bio u partizanu...al budite realni jebo vas ja sry nisam ni video ovaj deo posta :D bas tako a i njegova uloga sada je da kvari protivnikovu igru i da zapocinje a ne kreira napad a da,vi ste gomila mamlaza jbg zato ljudi pisaju po stankovicu... njegova igra se moze videti samo na stadionu... on nije u kadru iako igra sjajno :P ja govorim o tekmi sa belorusima. i da, ovako nesto mi je promaklo OCIGLEDNO realno ako covek kvari igru i mi ne primimo gol 180 minuta onda je uspeo :) nastavite sa prepirkom mi igramo polufinale to je standard :) ako me prodaju zena im pasulj ceo zivot kuvala... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Mislim da je bio popisao sam sebi u usta, posto ih je zvezda dobila te godine i osvojila titulu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Mislim da je bio popisao sam sebi u usta, posto ih je zvezda dobila te godine i osvojila titulu :D pa to mi je najdraza titual ikada... samo zato sto je sam pojeo govna koja je prethodno izasrao :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 el gledo neko nemce danas? HITLER SE VALJA U GROBU SAMI KEDIRA, MESUT OZIL, NABAB BEN-HATIRA, ASHKAN DEDZAGAH, GONZALO KASTRO DENIS AOGO, ZEROM BOATENG - JEBOTE DE SU NEMCI U EKIPI :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Mislim da imaju jednog na golu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 sarmo, videćeš da nećemo proći, ova generacija ima najviše "zvezdica" do sad, i zato će ga poduvati Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doosy Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 (edited) sarmo, videćeš da nećemo proći, ova generacija ima najviše "zvezdica" do sad, i zato će ga poduvati nepopravljivi sam optimista... jbg vanila je na ostrvu zabado turret u drugoj minuti zbog mene :P p.s. sarma je BOG... hehe nije se momak izlogovao iz igraonice :) Edited June 23, 2009 by Doosy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 U koliko je sati tekma? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 aca stojanovic ce nas odvesti do pobede ! p.s. 20:45 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 tu su,oni idioti,Smelcer,Bek i jos jedan :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 brate isti su ko francuzi..tunishani i marokanci ih okupirali.. zamisli samo malog shtefana i andreasa tamo negde kako treniraju u hamburgu i dortmundu a ne mogu da igraju za repku jer dodjosi bolji od njih:)) nadam se da ce veceras neko nesto znati i da cemo proci.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 sad kad lola reshi danas utakmicu samo za RuRovce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 sad kad lola reshi danas utakmicu samo za RuRovce! i onda izjavi: e sad nek italijani osvoje titulu ako ih nije sramota :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 PRSKAJ! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 dobro znaju himnu, dobar znak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 sjajan znak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 nije loshe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobinho Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 nemoj neko da je jos pljunuo smiljanica, ovako mali cu da vam odgrizem jaja. tosic slepcina, sulejmani jos veca, a onog tomovica treba obesiti pre povratka u srb !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Nista novo, ali nisu ni svedjani naivni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 OMG ffs, 2 leavers, someone swap pls!!! Swap or i leave! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 ae kratka rekapitaulacija, posto nisam gledao, pls jel su nas stvarno sabili u prvom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 pwned Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 ae kratka rekapitaulacija, posto nisam gledao, pls jel su nas stvarno sabili u prvom? u svakom pogledu. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 sramota....... Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts