Jump to content

Euro U-21 2009

Myst

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ovaj Krcmarevic pijani ne bi mogao da vodi moju vojlovicu.Pichketina najveca.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Jel ima neko vise informacija o Veljovicu i Perovicu? Veljovica sam gledao nekoliko puta u kvalifikacijama i u prijateljskim utakmicama ali nije dobijao preveliku minutazu. Uglavnom je menjao Djordjevica u devedesetom minutu. Znam da nije standardan u svom klubu i da mu disciplina nije jaca strana. Voli da se zapije i zaboravi na trening :) .O ovom Perovicu neznam nista. Zar je moguce da su toliko losi da Krcmarevic misli da je bolje igrati bez napadaca nego sa ovom dvojicom?

Screw You Guys, I'm Going Home!

Perovica koliko sam ja gledao u Zvezdi ni ne igra shpica :)))

Tako da jebem mu mater.A Veljovic je ono tipicno dete Ranka Stojica,da je dobar,dobar je,nije predobar,ali je Krcmarevic retard,za onih 10 minuta koliko je igrao,uspeo je tri cetiri puta da se usidri,da prebaci glavom,odigra na stranu i tako..Bolje da igra igrach na poziciji,nego bolji van nje.Realno.Zato je Sulejmani i ocajan.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

čim je tu Lola retard kapiten, sve je meni bilo jasno i pre prvenstva

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

meni samo nije jasno koji ste fudbal vi gledali,decko je odigrao sasvim dobro,vise nego sto se ocekivalo,jos je bio "man of the match" protiv italijana

kapiram ja sve,saban je,prozivao je zvezdu dok je bio u partizanu...al budite realni jebo vas ja

Um caruje, Dundo Maroje!

meni samo nije jasno koji ste fudbal vi gledali,decko je odigrao sasvim dobro,vise nego sto se ocekivalo,jos je bio "man of the match" protiv italijana

kapiram ja sve,saban je,prozivao je zvezdu dok je bio u partizanu...al budite realni jebo vas ja

to je totalno nebitno sad.

sta je decko odigrao? video se nije. imao je samo jednu "sansu" u sesnaestercu, i to je to. stojao je u samom centru i bio totalno beskoristan.

krcmarevic je mentol.

Bring It

iskreno i meni nije jasan hejt ka Loli.Ja sam vishe da se salecemo na FEJSA,FEJSA,VRATI MILION I DVESTA!

gruja novi alen

Hahaha, kakvi ste vi kraljevi... To su ti poznavaoci fudbala kojima je merilo igraca po tome kolko su golova dali ili imali sansi... Decko je odigrao maestralno protiv Italijana, veoma zrelo i pametno (sto iskreno nisam ocekivao zato sto mislim da je saban u glavi).

decko je odigrao jadno..kao i uvek..trci okolo, cima se kao nesto, oce da udari, da bude taj `kvarioc` igre..ali - ne ume!..ne zna da procita igru, nema ni mozga da zna kad treba ili ne treba da napravi faul..kda treba da preda loptu - preda je uglavnom lose..realno nula zadnji vezni i on i fejsa..ono u rangu su sa nenadom kovacevicem..

o zapocinjanju napada bolje i da ne pricamo - to se kod njih svodi uglavnom na pas ka tomovicu (unazad) pa onda da vidimo sta ce biti..vise zapocinju on i petkovic nego lola i fejsa..mislim decko nije uspeo da se probije u ultrajacnom espanjolu..kakav to moze biti covek..da krcma ima muda lepo bi stavio bar tog gulana..da vidimo kakav je i sta moze da uradi, pa nek se kali decko, mozda i nije los..

bas tako

a i njegova uloga sada je da kvari protivnikovu igru i da zapocinje a ne kreira napad

a da,vi ste gomila mamlaza

Zoze, otkud ti na RURu jebote? daj tebra sredi nam da te jednom gledamo kako drzis trening Intera, ovoono:)

u utakmici sa Italijanima je 10x bio bolji Fejsa

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ponavljam,u mecu sa Italijanima igrac utakmice bio je Lola,a i stvarno je dobro odigrao tu tekmu a protiv Belorusije sam gledao pola 1 poluvremena tako da ne znam.

I nisam neki vrsni menadzer al imam oci jbte.

Um caruje, Dundo Maroje!