Myst Posted June 19, 2009 Author Report Share Posted June 19, 2009 Size matters :D Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 (edited) u dojaja..igracemo PROTIV BELORUSIJE SA SPICEM...OUJEA pizda mu materina retardirana..ako se nesto sjebe, on je kriv jer je sisa.. edit: ahahahah, koji je ovaj baloteli kralj! dao go i posle 10 minuta pljas crveni.. Edited June 19, 2009 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 ne vidim poentu drzanja smiljanica u igri. ne kontam njegovu ulogu Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 nema ko da da gol, tuga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 ovaj Krcmarevic pijani ne bi mogao da vodi moju vojlovicu.Pichketina najveca. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 govno retardirano jebala ga ona zguzvana kosulja, upropasti covek sve.. kacar ko da ne postoji a najbolji nam je igrac..ubila ga formacija.. A TOSIC IMA DOBAR SKOR PROTIV BELORUSKOG BEKA - OD 38 POKUSAJA PRODORA USPEO JE 1 !!!! to je zato sto ga je kupio mancester, jebem ga nesposobna Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Svi su odigrali katastrofa loshe. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 do jaja, plasman nam zavisi od utakmice sa domacinom... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Klasicno srpsko, shto teze to bolje . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted June 20, 2009 Author Report Share Posted June 20, 2009 Jel ima neko vise informacija o Veljovicu i Perovicu? Veljovica sam gledao nekoliko puta u kvalifikacijama i u prijateljskim utakmicama ali nije dobijao preveliku minutazu. Uglavnom je menjao Djordjevica u devedesetom minutu. Znam da nije standardan u svom klubu i da mu disciplina nije jaca strana. Voli da se zapije i zaboravi na trening :) .O ovom Perovicu neznam nista. Zar je moguce da su toliko losi da Krcmarevic misli da je bolje igrati bez napadaca nego sa ovom dvojicom? Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Perovica koliko sam ja gledao u Zvezdi ni ne igra shpica :))) Tako da jebem mu mater.A Veljovic je ono tipicno dete Ranka Stojica,da je dobar,dobar je,nije predobar,ali je Krcmarevic retard,za onih 10 minuta koliko je igrao,uspeo je tri cetiri puta da se usidri,da prebaci glavom,odigra na stranu i tako..Bolje da igra igrach na poziciji,nego bolji van nje.Realno.Zato je Sulejmani i ocajan. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 čim je tu Lola retard kapiten, sve je meni bilo jasno i pre prvenstva Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 +1 od lole nema gore.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 meni samo nije jasno koji ste fudbal vi gledali,decko je odigrao sasvim dobro,vise nego sto se ocekivalo,jos je bio "man of the match" protiv italijana kapiram ja sve,saban je,prozivao je zvezdu dok je bio u partizanu...al budite realni jebo vas ja Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 meni samo nije jasno koji ste fudbal vi gledali,decko je odigrao sasvim dobro,vise nego sto se ocekivalo,jos je bio "man of the match" protiv italijana kapiram ja sve,saban je,prozivao je zvezdu dok je bio u partizanu...al budite realni jebo vas ja to je totalno nebitno sad. sta je decko odigrao? video se nije. imao je samo jednu "sansu" u sesnaestercu, i to je to. stojao je u samom centru i bio totalno beskoristan. krcmarevic je mentol. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Hahaha, kakvi ste vi kraljevi... To su ti poznavaoci fudbala kojima je merilo igraca po tome kolko su golova dali ili imali sansi... Decko je odigrao maestralno protiv Italijana, veoma zrelo i pametno (sto iskreno nisam ocekivao zato sto mislim da je saban u glavi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 bas tako a i njegova uloga sada je da kvari protivnikovu igru i da zapocinje a ne kreira napad a da,vi ste gomila mamlaza Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 iskreno i meni nije jasan hejt ka Loli.Ja sam vishe da se salecemo na FEJSA,FEJSA,VRATI MILION I DVESTA! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 ja govorim o tekmi sa belorusima. bas tako a i njegova uloga sada je da kvari protivnikovu igru i da zapocinje a ne kreira napad i da, ovako nesto mi je promaklo OCIGLEDNO Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Nije ni Fejsa zasluzio hejt, samo mislim da nema potrebe da Lola i Fejsa igraju zajedno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Hahaha, kakvi ste vi kraljevi... To su ti poznavaoci fudbala kojima je merilo igraca po tome kolko su golova dali ili imali sansi... Decko je odigrao maestralno protiv Italijana, veoma zrelo i pametno (sto iskreno nisam ocekivao zato sto mislim da je saban u glavi). decko je odigrao jadno..kao i uvek..trci okolo, cima se kao nesto, oce da udari, da bude taj `kvarioc` igre..ali - ne ume!..ne zna da procita igru, nema ni mozga da zna kad treba ili ne treba da napravi faul..kda treba da preda loptu - preda je uglavnom lose..realno nula zadnji vezni i on i fejsa..ono u rangu su sa nenadom kovacevicem.. o zapocinjanju napada bolje i da ne pricamo - to se kod njih svodi uglavnom na pas ka tomovicu (unazad) pa onda da vidimo sta ce biti..vise zapocinju on i petkovic nego lola i fejsa..mislim decko nije uspeo da se probije u ultrajacnom espanjolu..kakav to moze biti covek..da krcma ima muda lepo bi stavio bar tog gulana..da vidimo kakav je i sta moze da uradi, pa nek se kali decko, mozda i nije los.. bas tako a i njegova uloga sada je da kvari protivnikovu igru i da zapocinje a ne kreira napad a da,vi ste gomila mamlaza Zoze, otkud ti na RURu jebote? daj tebra sredi nam da te jednom gledamo kako drzis trening Intera, ovoono:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Cek, cek, jel si ti gledao utakmicu sa Italijanima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 u utakmici sa Italijanima je 10x bio bolji Fejsa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Ponavljam,u mecu sa Italijanima igrac utakmice bio je Lola,a i stvarno je dobro odigrao tu tekmu a protiv Belorusije sam gledao pola 1 poluvremena tako da ne znam. I nisam neki vrsni menadzer al imam oci jbte. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 xexe mamlaze ;P Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts