Highl1 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ništa, kupite šta želite, ja samo hejtujem iphone Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 hejtuje ali ga fura:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Da ali u Americi, i pod uslovom da moze neko da nam nabavi i prokrijumchari nekako ? sto da ga svercuje ?:D valjda on sada kosta 100usd sa raskidom ugovora 300:D i eto ti :D nema problema :D ako sam ja dobro shvatio :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Da ne otvaram novi topic, evo ga jedan ogromni iphone killer Htc hero - zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelim ga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 za njega bi placao pretplatu :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 jel svaki android telefon mora da bude beo i da izgleda kao panaphonic iz sredine 90tih Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 jel svaki android telefon mora da bude beo i da izgleda kao panaphonic iz sredine 90tih Postoji i braon varijanta, koja mi se inache vishe svidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 a cena kada ga poredite sa iPhonom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 Garantovano je duplo jeftiniji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 a cena kada ga poredite sa iPhonom ? Pa verovatno ce moci da se uzme kao i iphone na neki ugovor.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 braon je mnogo kulji (malo me podseca na ms mp3 plejer), mada je ova bela bradavica i dalje uzasna a ovi dugmici nisu uzdignuti od osnovne povrshine telefona pa bih verovatno morao da ih nabadam noktom malog prsta ali je svakako lepshi od onog prvog android telefona i lepshi i od Palm Pre-a Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 http://www.engadget.com/2009/06/28/htc-her...ly-15-delivery/ Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) klasika.... na reklami je za svrshavanje a na onom youtube klipu gde ga onaj lik cacka se zapravo vidi koliko mu je brz interfejs i to... iPhone i dalje najbrzhe sljaka, sto ne znachi da nema svoje mane i sl... Evo danas sam bas stavio novu 3.0 verziju softvera na svoj iPhone i mogu vam reci da je stvarno brzha plus ima gomila utegnutih detalja koji su znali da smetaju. Takodje pojavio se i dugo ocekivan iBluetooth softver koji omogucuje razmenu podataka preko istog sa kompom ili drugim telefonima. Pored toga izbachen je i Docs programcic kojime mozete raditi sa office i pdf dokumentima. Trece sto mi se svidelo jeste bolja podrska za slanje i prijem MMS poruka oko koje je bilo toliko vajninga (ja iste nikada i nisam slao pa mi nije toliko smetalo)... Inace, i dalje najvishe zameram loshoj kamerici na ovom uredjaju, 2mpix i lauzi video koji vise lichi na slide show... Edited June 29, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Cudno koliko su preferencije razlicite na primer ja koristim Swirly MMS i radi savrseno, sto se tice prebacivanja preko bluetootha to nikad nisam imao potrebu da koristim a to vazi i za kameru retko sta slikam i to sto slikam je sasvim ok kvaliteta jer inace ne trazim da mi mob ima neku dobru kameru. Nov software jos nisam stavio iskreno mrzi me a i cekam pwnage tool smara me da se zezam sa redsnow i posle nesto da ne radi pa da moram da vracam na 2.2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 hejtuje ali ga fura:) jok, ja nosim lunu i dalje, i sasvim sam njom zadovoljan vec skoro 2 godine :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) jok, ja nosim lunu i dalje, i sasvim sam njom zadovoljan vec skoro 2 godine :) Moj chovek i ja moju nosam takodje 2 godine :D da budem iskren sad bih je menjao, ali najvishe zbog toga shto mi je otishla baterija a ne daje mi se 3 000 za novu... @fatboy: dugo ochekivani ibluetooth software za razmenu podataka preko kompa pa chak i drugog telefona ! :D A takodje su ubacili i reader za word i pdf fajlove! Realno bash i ne verujem da je google napravio software koji je spor, jer oni bash idu na funkcionalnost i brzinu. Edited June 29, 2009 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ma luna izgleda lepo, i vrši mi posao - pozivi i sms, i wap, sasvim dovoljno. Ostalo mi ne treba od telefona nikako, mada ne kažem da ne bih kupio touch pro 2 i zajebavao se sa njim, ili iphone, kad bi bio kod nekog našeg provajdera Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Uuuuu ovaj HTC izgleda dobro, nalozio sam se na Flash podrsku. Samo, koliko ima memorije? Jel ima u najavi tako nesto za iPhone? I koliko cenite da ce kostati da se "sredi" verzija od 32GB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 ...a i cekam pwnage tool smara me da se zezam sa redsnow i posle nesto da ne radi pa da moram da vracam na 2.2 Are you kiddin me? Slobodno meti 3.0 i uzhivaj... Btw ako imas vec jailbreak/unlock telefon sa custom FW-om nece ti ni trebati nista od toga, cim budes stavio 3.0 sve ce vec biti otkljucano, samo nabacis 3-4 stvarchice iz Cydie i to je to... \o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Za 300usd cete moci nov 3G da kupite, koji ste neobaveshteni papci! siguran? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts