Jump to content

drugar prodaje skuter


LaG

Recommended Posts

moze da se vozi, ali ako te zaustave panduri placas kaznu. :D

Jel' sto to nesto menjalo u zakonu?

150cc trajno registrovan? samo sa PSP?

zar nije do 50cc to?

Po zakonu da bi bio registrovan na "SO" tj skupstina opstine blabla mora da bude do 50 kubika tj 49cc maksimum i da ne moze da ide brze od 50km/h itd itd ali u zadnje vreme uglavnom je uslov samo kubikaza OSIM ako imate vezu i smuljate nesto.

Ako te zaustave ne placas kaznu ali ako se pandur razume imalo u motore i ako te posalje na vanredni tehnicki pregled najebao si.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Link to comment
Share on other sites

pa da, dakle mozes da ga vozis dok te ne izvale da nije 150. :)

Pa da bi te izvalili moraju da te oteraju na vanredni tehnicki i da oni tamo provere, a kao i sve ostalo u ovoj zemlji to ne funkcionise kako bi trebalo. Ortaka su poslali i samo su mu proverili dal se slazu brojevi motora sa brojevima u saobracajnoj, a navodno kako sam cuo mogu i da rastave motor i po klipu/cilindru dokazu koliko je kubika ali ih mrzi. Tako da kao sto rekoh s obzirom gde zivimo sanse da se to desi su slim to none posto ih mrzi da to rade tako da je velika verovatnoca da niko to nikad nece izvaliti.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Link to comment
Share on other sites

To za kubikazu je jednostano kad ga rastave, uzmes (poluprecnik baze cilindra) na kvadrat x pi x hod cilindra i kad sve to pomnozis sa brojem cilindara dobije ukupnu kubikazu.

I da, to jeste jednacina za zapreminu valjka rNaKvadrat x pi x H =)

Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...