Jump to content

Problem sa kompom

togFU

Recommended Posts

Ovako, moj sada vec stari komp se polako ali sigurno raspada vec duze vreme.

Desi se sledece:

Dovoljno je da samo malo pipnem kuciste, i komp se ugasi ili restartuje, zavisi kako mu dodje :) Takodje ponekad se ugasi sam od sebe, bez da ga ja pipam :) Pretpostavljam da je do napajanja, ali pokusao sam da prespojim sve kablove ponovo, i nije pomoglo.

E sad, od juce kada zelim da upalim komp, jedan hard disc ne zeli da saradjuje, samo se cuje onaj zvuk onako kao da preskace, al ne znam da li je to isto do napajanja ili je riknuo hard (mada mislim da nije ovo uspevao sam ranije da ga upalim, kad me usere). Kada krene da se pokrece windows (a ukljucen je i taj hard sto preskace), na ekranu se pojave neki tripovi, kao da je problem sa grafickom...

U trenutku kada ovo pisem, radi mi samo C: hard disk, na kome je samo windows, dok su mi svi fajlovi, programi, muzika itd na ovom drugom hardu :/ Zato i kontam da je do napajanja, koje izgleda radi na granici zivota, cim ne moze da pokrene jos jedan HD.

Pomagajte braco drugovi romi.

Iskljuchi sve shto ti ne treba tipa drugi hard cd ventilatore bla bla samo ostavi jedan hdd na kom ti je sistem. Ako radi normalno (samo sa jednim hdd-om) znachi da je napajanje.

Pogledaj dal si lepo prikljuchi sve moguce da ti komp negde ima kratak spoj pa se zato gasi.

Ma brate, oblozi kuciste sa velikim lepim listovima kupusa, ostavi da odstoji preko noci i ima da bide ki upisan

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy