Jennifer Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 a najbolje da zivis u Bgu i da ne moras da putujes uopste ili cak da imas kolibu ispred hale sportova, kakva banja bi to bila... ili koliba?? :S mrzim sto sam pametan.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Voz povratna karta do Beograda je 400 dinara, josh ako idete u vecoj grupi ima sa popustom da vas ispadne povratna karta oko 300 dinara i manje (u zavisnosti od grupe) a u BG ste za 2 sata otprilike. Jeftinije nego taxi po gradu, cak u Novom Sadu. Jeste da je Voz odvratan, ali jebiga zrtvujte se za cenu . karta je 100 dinara kod konduktera. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
team.cA > RaGe Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 i to za svu petoricu ... realno .. arcade rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bp.O Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Opusteno ... ja sam rekao ispaliti koju raketu u ctb ... podaviti ih ko pilice ... i gg shta nema igraonice sramota je bre... kako dopustate da se organizuje u CTB wcg predkvali .HAHAHAHA na CRT monitorima 17" + mi pozuti ekran tako kad mu se digne ... zaakuca mi mashina sudije boli qrc shto su nam propale 3 partije itd... blahh ... pustiti suzu .. jednom od nasih igraca sam igrac ide u nazad ... dovodite igrace u tu fazu da vam razlupaju celu igraonicu... SRAMOTA ... da ste org u KUM-u bila bi druga prica + bi se igralo na 19" TFT na mishevima mx510 i G5 .. brutalnim mashinama HVALA POZZ ... zato nemoj neko da sere da u NS nema dobre igraonice ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jennifer Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 (edited) i love this game... Edited May 26, 2009 by milf mrzim sto sam pametan.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 a najbolje da zivis u Bgu i da ne moras da putujes uopste ili cak da imas kolibu ispred hale sportova, kakva banja bi to bila... ili koliba?? :S Meni je stan na 5 minuta od hale sportova :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 znači komšije smo ? :) web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Poslednja stanica 16ice. Paviljoni :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Takođe, ugao Pohorske i Džona Kenedija. web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 ^dvoje su se tako smuvali :) lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 ^dvoje su se tako smuvali :) vudu i kreator vec godinama zhive zajedno, pa ti vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Takođe, ugao Pohorske i Džona Kenedija. Lol, cuveno Zvono, tu je neko vreme bila palacinkara :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Haha i kreator da je upucen u neshto. Otre, naravno da bi bilo bolje u kumu ali kao i mnoge gazde malo boljih igraonica vajde im od cs-a nema, i oni to dobro znaju. Neku masovnu wow arenu bi u svako doba organizovali, ali cs turnir nikada. Ista je pricha i sa kumom. Nije do organizacije, nego niko drugi do ctb-a nije hteo da pravi u ns-u. Jedne godine x3m i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 mi smo novosadjani kraljevi mambe :D detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1Los Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 protA je picka! @ tema Eto vam za nauk da ne dolazite u NS sledece godine. Sto manje ekipa to bolje....realno. www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramb0 Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 evo i ja da dam komentar iako sam iz crne gore i nemam veze sa sa srpskim wcg-om:) (<3 srbiju!!!) sto se tice komp, zalili su se dosta, glavno je da daju 100fps , da se cs ne krasuje i to je to a sto se tice opreme,opremu donose igraci,jer se sporazumjeva da na wcg idu prof ekipe(citaj ekipe koje malo ozbiljnije igraju, jer kod nas nema prof-ova pravih). tako te price izgubili zato sto je oprema ovakva onakva ostavite sa strane...izgubili ste sto su vasi protivnici bili bolji od vas.....srecno svima u nastavku !!! pozzzzz Niksic Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bp.O Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 mi smo novosadjani kraljevi mambe :D ti si sisa moja masna .... kazes pre wcg-a ovde ne znash ko sam ja ... bice da ipak znash ko sam, al ne znash da se javish.. to ti je omladina danashnja ... by Otresac ... @ramb0 ... brate nisi bio ne pricaj ... znaci igraju momci iz vipa na monitore kakve bog zapoveda na mashinama full, a neki igraju na kurchinama brate ja bi na komodore bolje odigrao nego na ono ... kapiras... ne kapirash ... nije bitno nisi video nisi bio tako da ne seri ... ( sry za recnik :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
team.cA > RaGe Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 vip igra iz vipa , kurchina na kurchini .. uvek bilo - uvek ce i biti :* arcade rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 jbg otre nisam te prepoznao, tek posle sam skontao o kome se radi a tad vec bilo kasno... :P NOVI SAD TO JE NAS GRAD KOJI NIKAD NIJE SAM NIJE SAM NAS NOVI SAD !!!!!!! detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hotix Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Sve najbolje za tebe i Novi Sad a posebno za Novosadjanke, ali brate bio bi red da dignete u vazduh CTB:) Nasta taj lik mlati pare, ko njemu daje pare tamo za igranje, jos i rezervise 20 kompova... pa to je za plakanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 (edited) Mislim da je tema doshla do kraja... vec su ljudi pocheli da idu iz krajnosti u krajnost... Edited May 26, 2009 by uNkindTJM ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts