Kekic Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Dal je moguce!!!znaci ako se neko prijavi za wcg.za ns.nemora da ide jer takav raspad sistema da je to strasno KATASTROFA...znaci bili na monitori od 3 incha,mish dzinius na kuglicu sva sreca pa mi kao nosili svoju opremu...ali dzabe kad ona mashina ne podrzava mx....fps pado do 50sramota za organizatore i za wcg...neponovilo se...mi dosli oni instaliraju c.s jbt.igraonica se zvala katakomba znaci stvarno je kataSTROFA!!!!!znaci nikad vise tamo..jbt da u celom gradu nemaju normalnu igraonicu!!!!dodjite u bg-vukov spomenik,metro KGB!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 poz kekicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Au mis na kuglicu, sramota stvarno, kako to zaobici... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Zasto bi se zvale Novosadske pretkvalifikacije ako ce se igrati u KGBu? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 nije moguće da je ex katakomba takvo sranje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 pa svake godine je ista prica sto se tice ns kvalija :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Catacomb najlosija igraona u gradu i vi tamo pravite wcg sramota .... Bolje nemojte praviti wcg u NS nego sto ga onako organizujete ... THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 e gile ne seri molim te, kako vama tako nama... detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Aj realno jel nije govno od igraone ? THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 jebiga pRo TOhNHijiMA mora da radi na 100 fps da bi nekoj boljoj ekipi uzeli jednu rundu, Novi Sad nema bolje jer se igra dota i wow ,cs u ns-u je odavno umro (lan cs). KAKO JEDNIMA TAKO I DRUGIMA, i nemojte se proseravati vise sa tim kako lose radi na svim turnirnima je isto osim ako turnir nije u Beogradu negde u metrou (kgb/mojo/ai). A i cs bi normalno radio da se igrao nonsteam cs posto su ljudi stavili steam normalno da nece dobro raditi jer steam ima svaki drugi dan neki update i on te tera bukvalno da ti kupujes nov pc, ALO LJUDI o cemu pricamo cs je igra iz 99 radila na smesnim kompovima... NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 uvek je neko drugi kriv.... KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hotix Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Za neke stvar se mogu sloziti sa dps-sewAy-, ali opet, ti turniri u jadnim igraonicama nisu od velikog znacaja, nagrade su tuzne i vecina ekipa ni ne dolazi na takve turnire, ali brate ovde se prica o WCG-u. Kako beograd moze da sredi racunare za WCG a Novi Sad ne moze? Mi smo se prijavili realno za novi sad jer smo tek seli da igramo zajedno i imali smo mozda vece sanse da se nadamo da cemo nesto uraditi u NS pre nego u beogradu jer smo tek seli da igramo zajedno, ali posle onog ocaja koje sam video tamo, bolje da sam igrao u Beogradu, bolji racunari, bolja organizacija, i iskusnije sudije. One sudije koje su bile u Novom Sadu, pola njih bre nije upalilo CS, ma i ne zanimaju ih igrice, dosli da uzmu pare i to je to, cak mi je jedan sudija dosao i rekao brate znam kako ti je, i ja igram counter i kad bi seo na ovakvu masinu olupao bi je, i iskulirao lik i otisao. Opet kazem, nisam ja ocekivao da cemo mi nesto uraditi, dosao sam da se izigram, nisam igrao CS aktivno 4 godine, ovo mi je prvi turnir posle 4 godine, i kada sam video da je Catacomba ostala jada i beda kao i pre 4 godine.. boze mili.. A ta prica kako vama tako svima.... nije bas tako... kolko sam primetio prvi mecevi gde su igrale novosatske ekipe, igrale su oba meca bez cekanja i ustajanja, oba meca na vip masinama, mi kada smo seli drugi mec na vip masinama ne mozes da zamislim kolka je razlika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 (edited) Beograd WCG dobijaju nove racunare od strane glavnog organizatora WCG_A Sudije = sudije uvek boli kurac gde god da se igra turnir i vise nigde nema sudija na svim final eventovima jebiga ova Srbija je tuzna za sve nije samo za gejming ali tako je ..... ;((( a ja sam samo jedan match igrao u vipu i stvarno mi je bilo sve jedno gde cu da igram jer znam da bolji od svih ekipa tu koje su dosle na kvali .... Edited May 25, 2009 by dps-sewAy- NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 meni nije jasno sta ce vam sudije uopste koliko vidim na wcg-u ih nema uopste :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Istina je da je loshe radilo , ali kao sto je peca rekao to nije do kompova nego do kantera koji je retardiran. Alo to je igra iz 99 , pa ove mashine nisu postojale kad je igrica napravljena a ne moze da radi na njima. Jedino sto bih ja izdvojio kao mega lol, je rezervacija 20 kompova da bi neki ljudi grali battlefield, u sred odrzhavanja wcg-a, sto je kao posledicu imalo produzhetak od jedno 4-5 sati, tako da smo se osushili bash momachki. I da koliko mi je poznato , nece biti organizovanog prevoza iz NS kao sto je bilo svake godine , mada to josh uvek ne znam za sigurno. Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Da rekao mi je Vlajke juche da nece ici bus do bg-a ....u najboljem slucaju dobijamo POVRATNE KARTE ... LO LA RA ? :D:D:D www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 (edited) idem bajsom za bg .... tur je extra poceo prva smo grupa a kasnio nam mec sat i po ... odma zabadaju kompovi rafal zaboravi i sta sad ??? cutis i igras jer ne moze bolje nikako ... svi koji pisaju po orgi da su prosli rekli dobar tur malo losiji radilo al sta sad ... propust orge je rezervacija 20 kompova jer gazda ne moze da kaze ne nekim ljudima ... Edited May 25, 2009 by GIAAAAA KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hotix Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 hehe gazdu boli ona stvar za wcg... vazno je pare staviti u dzep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 hehe Dajte rezultate plox. Kad vetj niste nabacili hltv dole u igraonu i niko nije mogao nishta da prati, nadam se da ste vodili evidenciju mecheva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 hehe gazdu boli ona stvar za wcg... vazno je pare staviti u dzep. sledeci put igrajte online kwali i mirna backa :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1Los Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 HA-HA www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kR1l3- Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 nosite svoje kompove tentpoli ! VERITAS - PRE SVEGA SMO DRUGARI :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilijakgb Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 (edited) realno vi "hitoni" sto pljujete itd, da vam stave 100fps i sve ostalo full, opet nista ne bi uradili...zato ne serite! :) Edited May 25, 2009 by IlijAa kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plus Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 to dal bi nesto uradili ili ne nije poenta, valjda svako ima pravo da igra u normalnim uslovima. bio to unity ili neki no name klan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 ne razumem zasto se svi hvataju za unity kad su igrali eliminacije na net masina ? KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts