Mare-SOMBOR Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 (edited) zaneti mi je mega lik ali mislim da on, sa 36 godina, nije vishe vrh svetske klase koji moze da omoguci nesto vishe Interu u Evropi. Isto vazi za stankovica. Interu treba neki megakreativac u veznom redu i da nije starac od sto leta,nestosto je bio Kaka u Milanu. Ja bih preporuchio zaboravljenog D'Alesandra Zaneti je najbolji igrac Inter vec par sezona unazad , da njega nema mi bi prsli .. steta sto ima 36 godina :( , a za stankovica se slazem .. treba nam neki igac koji zna da proigra , realno inter ima kambiasa muntarija i stankovica a oni su svi defanzivci .. da neracunam mancinija koji je prodavao i quaresmu koji je jos vise prodavao prosle sezone :) Edited June 10, 2009 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 zato i pokusavaju da iskreiraju Elana.. on je ta 10ka koja fali..koja nedostaje za idealan tim..nije los ni D`Agostino iz Udinezea za tu poziciju.. I zasto niko ne spominje i ne interesuje se za jebenog Juninha iz Liona..eeej pa on je DZABA..DZABA dobijes coveka koji mozda jeste mator i ne toliko sjajan u igri, ali garantuje ti bar 15 golova iz prekida u sezoni..ne moras cak ni da imas dobre skakace u ekipi, neko ce vec uterati one centarsuteve i kornere u go.. inace wolfsburg iskulirao milan za dzeka..treba znati da je wolfsburg dojaja bogat klub i da im nije tolko stalo do kinte..realno ako ga zadrze moci ce u LS mozda i da prodju grupu i urade nesto..samo njega i zvijezdana da ne prodaju.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 ma milan ili inter da su pametni da dovedu Alessandra Rosinu, torino je ispao u drugu ligu, za smeshne pare mogu da ga dovedu, a decko kida kako igra... pravi playmaker! + italijan! Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 interu ili milanu bi bilo bolje da pochnu da dovode likove ispod 25, a ne elana, milita ili neke druge fosile. Ako sledece godine ni Pato ne bude igrao na san siru, to ce biti smejurija od tima Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 hah citam danas, robinjo izjavio da bi zeleo da predje u barsu i maskerano izjavio isto i ibrahimovic i fabregas joj kakvi su to pederi, sad svi zele u barselonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 interu ili milanu bi bilo bolje da pochnu da dovode likove ispod 25, a ne elana, milita ili neke druge fosile. Ako sledece godine ni Pato ne bude igrao na san siru, to ce biti smejurija od tima nije Elano star, ima 27 godina, to su najbolje godine za ofanzivnog veznog igraca! Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Zaneti je najbolji igrac Inter vec par sezona unazad , da njega nema mi bi prsli .. steta sto ima 36 godina :( , a za stankovica se slazem .. treba nam neki igac koji zna da proigra , realno inter ima kambiasa muntarija i stankovica a oni su svi defanzivci .. da neracunam mancinija koji je prodavao i quaresmu koji je jos vise prodavao prosle sezone :) Muntari nije defanzivac,vec je najobichnija chamuga koja je odigrala jednu polusezonu dobro i onda se ponovo posvetila branju banana. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 odigrao dobro u Seriji A, u LS se nije video, pogotovo ne protiv Mancestera... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 (edited) Record Ronaldo bid accepted Manchester United have received a world-record, unconditional offer of £80million for Cristiano Ronaldo from Real Madrid. At Cristiano's request - who has again expressed his desire to leave - and after discussion with the player's representatives, United have agreed to give Real Madrid permission to talk to the player. Matters are expected to be concluded by 30 June. The club will not comment until further notice. Source : http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=...;newsid=6634291 /edit Oficijalno, Ronaldo potpisao za Real Madrid Edited June 11, 2009 by suba Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 ladno Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 joj brate mili ima li neko pusku neku da se roknem sad u picku materinu!! :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 ronaldo... kaka... robben... a mislim da nisu zavrsili sa shopingom Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 sledeci riberi i vilja u jebem ti zivot kakav ce to tim da bude jedva cekam FM 2010, da zaigram sa deckima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 riberiju je bolje da ode u manchester...u realu nece videti loptu jer ce biti, u najboljem slucaju treeca violina Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Hhehe ;D http://24sata.rs/sport.php?id=54199 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 sledeci riberi i vilja u jebem ti zivot kakav ce to tim da bude jedva cekam FM 2010, da zaigram sa deckima :D sad menjas sa mancestera na real a? :) pazi foru, em drim tim, em kad uzmes titulu i ls dobijes budzet od jos 150 miliona :))) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 au jebote... kakvo leto :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 sad menjas sa mancestera na real a? :) pazi foru, em drim tim, em kad uzmes titulu i ls dobijes budzet od jos 150 miliona :))) mancester? ja sam realov navijac od malih nogu, nego sam vas samo palio na onom topiku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Mali Komica nam se dira na Ronalda ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 jap, kaka sredina, CR i riberi krila ... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 "For another £20m we could buy Newcastle." Dannyxtra Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 ahahahahaha carski.... inace koma " KOJI CR7 U REAL-u" sta sad ? sace koma poceti da baca drkicu na real. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 ko ce u pivo da ce real da dune masan kurac sa svim zvezdama koje dovode alspolutno se slazem sa tobom! btw. ja mislim da ce man utd da dovede sad riberija :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 11, 2009 Author Report Share Posted June 11, 2009 real ce dovesti jos vilju i kapiram da je to to.. ali ko ce sve otici? to je pravo pitanje.. treba se ogrebati za sneijdera ili v.d.vaarta..nisu oni tako loshi.. odbrana je i dalje diskutabilna - osim ramosa ovi ostali nisu vrh igraci - mecelder, heinze, pepe i novi garay.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 umesto sto kupuju vilju, bilo bi bolje da kupe nekog beka, pogotovo ako se hajnce vrati u PSZ kao sto se pricha.mecelder je ok ali pepe je lol. ne znam sta da kazem za spic reala. Voleo bih da vidim vilju u Liverpulu zbog tandema sa Toresom i da Liverpul napokon osvoji Premijer ligu, a sa druge strane Realu nije problem napad pogotovo ako igraju se napokon manu Raula i u napadu daju vishe shanse zaboravljenom Huntelaru pored sasvim ok Higuaina. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts