exile Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Ja skinuo i instalirao razor i da ne mislim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[forsaken demon] Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 .... i ne možeš da kupuješ prazna zemljišta u startu nego moraš da imaš svoju kuću, i to bi trebalo da je to. Ne znam za ono prvo, ali sam siguran da u Reloaded izdanju može da se krene samo sa placem. Hm... Baš ću da proverim obe stvari... Quote -//- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 koje ste žene hejtujete top listu najprodavanijih igara "ko kupuje te simse više omg" "pa žene he he" a vidi ovo, druga strana topica :)) ko zna koliko njih krišom instalira igru :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 ko zna koliko njih kaze da im sestra igra igru a u stvari igraju oni :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Ja sam igrao Simse priznajem! Onda mi se Sims zapalio poshto je zapalio sporet dok je kuvao i umro...tu sam se smorio :( Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Mene je smorili to sto stare ultra brzo, ne mozes da stignesh ni pola da odradis sto si hteo... Je l ima fora da se iskljuchi to nekako ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 coka pokušava da izgradu karijeru svetskog DJ-a svog simsa ali on prerano napuni 90 :( jedino ti ostaje Goa Gil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Ja ne igram, cimam se jer oću sestri da obezbedim best possible gejming experience, a da ne dam pare za original. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 ne mogu da pokrenem ovu verziju, iako iskljuchim net pre nego sto ukljucim igru, i kad udje pise da moram da verifikujem ownership bla bla i onda izadje. Kako to da reshim ? Nema nikakav krek u ovoj verziji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Mene je smorili to sto stare ultra brzo, ne mozes da stignesh ni pola da odradis sto si hteo... Je l ima fora da se iskljuchi to nekako ?Imaš u opcijama slajder gde definišeš brzinu starenja, a možeš i potpuno da ga isključiš (mada to baš i nema smisla). Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 ja sam skroz zaboravio da vam se javim :) skinuo sam dakle sims3 ciji sam link za torrent vec okacio.. igrica je preterana, eto mi nove zanimacije, nemam jos uvek mnogo reci koje mogu da opisu sims3 :) Quote First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 U prethodnim Simsima, ako se ne varam, ceo komshiluk vam je bio povezan tako da ono shto radite sa jednim likovima se prenosi i na druge jedino shto oni ne stare? U Sims 3 to nije tako? Kad udjesh u drugu porodicu, prakticno si ushao u novi komsiluk i vreme "tece" posebno za tu porodicu? Prilicno je kolosalna promena u odnosu na pre pa cete sigurno skontati shta hocu da pitam :P. Jel to u retail verziji ili je mozda to samo u ovom kao beta relase-u shto ljudi pricaju? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Ova poslednja verzija je ipak dosta drugacija od one prve sto je izaslo, tacno se vidi... A za to sto pricas ne znam da li je tacno ili nije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) Pa probaj =P, samo idi u drugu porodicu...tipican primer je da dok igrash sa jednom porodicom upoznao si ribu, nabudzish je da ste u vezi itd i sad hocesh da je ozenish ali pre toga uradish save, odesh u njenu porodicu da joj nabudzish neke stvari i imash shta da vidish. U toj porodici ona se josh nije ni rodila, keva joj je tek trudna i sl. p.s. Koja je to druga verzija? Da skinem i to...verovatno si mislio na razor, a ja sad nemam pojma da li sam skinuo razor ili reloded...znacu kad budem kuci =P. Edited May 30, 2009 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Razor je ova verzija koju ja imam Inace iskljucio sam aging i sad konacno mogu da uradim ono sto sam oduvek hteo da uradim u igri, a to je sve :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Skida se sad razor verzija, jel ima crack? aj pojasni instalaciju vidim da igras ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Pročitaj .NFO, sve piše u njemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Pa probaj =P, samo idi u drugu porodicu...tipican primer je da dok igrash sa jednom porodicom upoznao si ribu, nabudzish je da ste u vezi itd i sad hocesh da je ozenish ali pre toga uradish save, odesh u njenu porodicu da joj nabudzish neke stvari i imash shta da vidish. U toj porodici ona se josh nije ni rodila, keva joj je tek trudna i sl.Zapravo ovde je još veća međuzavisnost između svih sims-a, jer stare istovremeno, umiru itd. Fora je samo što sada kada uđeš u drugu porodicu kreiraš novu instancu igre, a ne ulaziš u postojeću kao što je bilo u Sims-ima 2. Znači nema čačkanja po tuđim kućama, samo ono što regularno uradiš u svojoj :) Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Kako se ide u ovaj novi grad kad se instalira ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 6, 2009 Author Report Share Posted June 6, 2009 Nema novih gradova za sad... Osim ako nemash original jelte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Ima lol Čekiraj rlslog, sve je izašlo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Ima stavio sam i sve to Samo ne mogu da skontam da li moze sa recimo nekim simsom sto sam igrao u tom prvom gradu da predjem u drugi, ili moram novog da pravim u drugom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Gradovi su nezavisni, tj. nema seobe simsa :P Možeš da ubaciš simsa kojeg si kreirao, on je ostao zapamćen u tom početnom stanju, ali razvijenog sa kojim si već igrao koliko ja znam ne. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 E do kurca bash Mislim imam vec +200k para u shteku, najskuplju kucu, najskuplja kola, zhenu i chetvoro dece od kojeg su dvoje blizanca (jbg nisam tako planirao ) i jedno 3 ljubavnice po gradu, + sam pokupovao sve one fabrike i radnje sto ima da se kupi, i to je to. Drugim rechima preshao sam igru na hard, nema vise nikakvih izazova. Ostaje jos samo da ostarim i dumrem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 uzmi pajdo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts