coll Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Poz drugari, Elem, posto mi je riknuo komp (4-5 godina star) odlucio sam da skrpim neki od delova koje imam na poslu i kuci, da cisto imam neki desktop za recimo skidanje video/audio + neke igre ... jer za sve "ostalo" imam dva dell notebooka. Na kraju sam dosao do zakljucka da mi fali jos samo graficka, ALI ... treba mi PCI-E device, koji je relativno ok (da na primer mogu starije igre da se igraju + wow recimo) i da (a ovo je najbitnije) ne zahteva dodatno napajanje jer u Dellovom kucistu koje sam uzeo sa posla, napajanje nije nesto nabudzeno (300W), a menjati ga je pain in the ass jer prave manje vise custom made, tj na primer Fortron 400W koji imam (skroz nov) ne moze da se uglavi ... sranje :) Plus, bilo bi idealno da nije neka nabudzena (tj fizicki velika) jer ni mesta u casu nema bas puno ;) Kad vidim ove nove graficke sa nekim cevima, ko motor od shelbija, izgledaju opako :D Aj ako imate neku ideju, pisite! :) Thanks! :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Radeon HD 4670. Malo troši, kratka je a WoW će da ti radi na maksimumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 6, 2009 Author Report Share Posted May 6, 2009 Radeon HD 4670. Malo troši, kratka je a WoW će da ti radi na maksimumu. Thanks mister voodoo, Uzecu najverovatnije Sapphire HD 4670 512MB DDR4, PCI-E. Realno, wow ne igram vise, al mi je dobro merilo za sta mi treba graficka ... jer novije igre ne igram isto, a starije koje bih igrao su na nivou wowa mozda i manje zahtevne :) Hvala jos jednom! Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts