_Gotti_ Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 (edited) Kako vas ne mrzi toliko da serete ...nije mi jasno stvarno ...svi pricaju kako BS su okej zavrsavaju fakultete i ostalo ...e pa druze kenjam ti ja na taj tvoj BS !!! Picke obicne slinavci ...e tako Edited April 23, 2009 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 a mojsina i gajina pricha za Tonija i iznajmljivanje kola? ili za rikshe ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 @kakoo & skrimke ok je, vidimo da ih znate ^_^ :) @alpha ok ako se ti tako oblacis zbog sebe...ali, molim te, reci mi iskreno, bio sam danas u uscu i vidim lika koji je osisan na keca, nabijen, nosi neke besne air max koje ne mozes da ne primetis sa 300 m, bele charapetine do kolena, beli suskavac koji je prerastao u jaslicama, bela trenerka gore, glumi neko ludilo.....oblaci se tako jer mu je lagodnije? dont think so Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 nije poenta u tome,sabana je na sve strane,nego u tome sto ako neko nosi tresu i air max on je automatski saban,gle to je njegov stil,njemu se tako svidja,tebi,meni,peri,lazi... se ne svidja,svako ima svoj ukus.Meni se licno ne svidjaju martinke,siroke patike...ja ih ne nosim al ne hejtujem druge ljude da su debili il tako nesto zato sto nose iste Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Kako vas ne mrzi toliko da serete ...nije mi jasno stvarno ...svi pricaju kako BS su okej zavrsavaju fakultete i ostalo ...e pa druze kenjam ti ja na taj tvoj BS !!! Picke obicne slinavci ...e tako imam misa u kuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 @alpha da, da, kapiram te...ali po mom misljenju su "sabani" specificnija grupacija :) ako nista, prosao sam svakakva razdoblja u oblacenju...od skejterica dosao do air max koje sam hejtovao do zla boga...meni su se jednostavno svidele (istina daj boze 2 modela ukupno od 3000) i to je to...ali tuzno je koliko je sada likova u fazonu "e brate,moram i ja da kupim jedne ER MAKS"...uticaj beograda se siri, i sd je tu u prvim linijama...sta da radis...ja te sabane i hejtujem... kad je do ovoga doslo, a pocelo je od jednog spota ^_^ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Uzivam u svojim predrasudama i licermerju kada vidim lika u tresi, zadenutoj u bele carape, a patike po difoltu er maks. Ne zelim da imam ista sa njim, jerbo ako nemas mozga da skapiras na sta licis, o cemu da pricamo. Ista prica za kurvice pored takvih likova. Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 svi crnci kradu bajseve i jedu kfc-u,svi crnogorci su visoki,sve srpkinje su lepe... glupo zvuci ? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 svi crnci kradu bajseve i jedu kfc-u,svi crnogorci su visoki,sve srpkinje su lepe... glupo zvuci ? Crnogorčino lenja, izdajice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Vozish taxi u Njujorku, nemash predrasuda prema crncima kao ostali taxi vozachi koji im ne staju, i posle (ako si dobre srece) 3. chamuge bivash opljachkan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 a mojsina i gajina pricha za Tonija i iznajmljivanje kola? ili za rikshe ? hahaha, znajuci kakvu pricu ima gaja, mene samo cudi zasto ga nije ubedio da su kola njegova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 eto vidis koji si degen kad tako pricas a niti ih znas, niti si cuo za njih. likovi su do jaja, igrao sam sa njima basket vise puta, a i ortak sa kojim sam ziveo u usa celo leto, druzi se sa njima od detinjstva, tako da sam prilicno upucen u njihov "rad". kol'ko znam oni se ne oblace tako, ali su iz kraja gde je 90% ljudi u tom fazonu(dorcol). to sto ne shvatas fazon, ne znaci da su retardi. Aha, znaci moram da ih upoznam da bi skapirao da nisu sabani zaista? Pa onda im je lose odradjena parodija, to govorm vec deseti put ovde. Ne poznajem ni BS pa znam da se zajebavaju i da su ok likovi skroz. Problem je shto chak i njih tih napaljeni klinci kapiraju pogreshno(Divljina, Alal vera i sl stvari) Dalje, da pojasnim skrimketu zasto su ispali retardi sa ovim spotom (eto sad ne mislim da su retardi generalno, nego samo sto se tice ovog spota, jel ok sad? :)) - Znaci napravili su reklamu za taj ST, sto znaci da nisu hteli da ismevaju SHABANE, nego da se shabanima dopadne ta pesma, i to su verovatno i uspeli. gj za to, prodavace se trenerke lepo. Znaci oni su NAMERNO hteli da se dopadnu shabanima, a ovamo prodajete pricu kako je to zajebancija, kako ne kapiraju, kao recimo "Alal vera" od BS. Ali nije isto, to zelim da kazem. Uostalom, gledajuci SAMO ovaj spot, bez ikakve pozadinske price, ne vidim razliku izmedju ovih likova i napoleona i slicnih likova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Ne znam za vas ali meni je ovo bilo jako tuzno, odgledao sam do pola i nisam vishe mogao... morao sam da ugasim! :( full avatar ;)) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts