Highl1 Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 a ti navijas za utd jer ti se dize na ronalda? :Ddd:Dd:D pozzz sezona 96/97, dzejms, karager, rednap, mekatir, oven, berger, bab, fauler, mekmanaman. koja je to ekipa bila, najlepsi i najludji fudbal ikada i još kolimor pre, bjornabi, pol ins, sve šmekeri pa kolko se ja sećam jedno pre 2 godine, da smo tu bili samo Lex i ja, ovo je sad novi talas sa ovim arktičkom šimpanzom, tobom i kompanijom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 a ja ? :/ jebote ne mogu da verujem da su glasovi gerrard-lampard ovakvi kakvi su. ne sporim da je i frank odlichan igrach ali stivi liverpulu znachi otprilike koliko chelziju lampard, teri i esien zajedno :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 i engleskoj repki :) bez lamparda mogu ali steve je cale Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 manchester i gerard :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Ni jedan od ovih, oduvek sam se lozhio na neke desete klubove. A od ove dvojice mi je bolji igrach Dzerard, al sam dao glas Lampardu jer mi deluje kao da ima taj neki retardirani britanski mojo zbog kog zasluzhuje moj glas. Plus je mnoge goloveo davao kad sam kao klinac igrao menadzera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 a ja ? :/ jebote ne mogu da verujem da su glasovi gerrard-lampard ovakvi kakvi su. ne sporim da je i frank odlichan igrach ali stivi liverpulu znachi otprilike koliko chelziju lampard, teri i esien zajedno :/ to ne znaci da je bolji :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 vec da je Liverpul krs? ooops, nisam namerno mwuhahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 a ti navijas za utd jer ti se dize na ronalda? :Ddd:Dd:D pozzz sezona 96/97, dzejms, karager, rednap, mekatir, oven, berger, bab, fauler, mekmanaman. koja je to ekipa bila, najlepsi i najludji fudbal ikada oce to pored a.cole, toure,campbell,lauren,pires,parlour,viera,ljunberg(wiltord),berkamp,henry najlepsi i najludji fudbal ( : a inace stavio sam lamparda tamo jer mi nekako smor toliki hajp oko gerarda, igra srcem itd... manite me, pa zato gotivim vise frenkija mada su realno isti k :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 bahahaham isti kurac...vrhunski je Lampard realno, ali Pool ima na papiru mnogo manje kvalitetnih pojedinaca od Chelsija, tako da Gerrard vuce vise za klub.Mogu oni i bez stivena da odigraju mada nije to to...Evo 30:24 za sad, to je to :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Juve + SG glasao sam i ja ovako :o Del piero otac fudbala posle zidana, pusite ga premiership fanovi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 (edited) i još kolimor pre, bjornabi, pol ins, sve šmekeri pa kolko se ja sećam jedno pre 2 godine, da smo tu bili samo Lex i ja, ovo je sad novi talas sa ovim arktičkom šimpanzom, tobom i kompanijom pa jbg, plus sam mladji plus sam nov na RUR-u, plus internet u Boru je bio cudo do pre 2-3 godine :D Ali sada stvarno najobjektivnije, Gerrard je bolji.Ako neko misli da sam subjektivno ovo rekao neka mi ***************** @off topic Ozbiljno moram da menjam nick, kada me oslovljavate punim nickom ( namerno :D ) osecam se lose ;D Edited April 16, 2009 by ArktickiMajmun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 u nasim glavama ces uvek ostati kao primat :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 jebo sve te vase timove.lyon ftw :)) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 javno se izvinjavam što sam zaboravio reva Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 bilo mi tesko da biram izmedju intera i arsenala.. ali je Ivan Grozni Zamorano presudio..ipak je postojao pre Anrija, Overmarsa i Nvankvoa Kanua u bordo O2 dresu..:) Sto se tice drugog pitanja - Lampard..jer ima iq preko 150 :D jbt liverpulovaca najvise.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Southampton + Le tissier = magija :))) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 ko navija za chelsi i ko je fan chelsi-ja mogu da mu prodam trenerku gornji i donji deo za 100e ,,, Moram da dodam da je tresa new with tags i da je iz Londona Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 nisam navijac,al gib pics,mozda mi se svidi :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 real madrid ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 LFC i SG i dalje vode, zna se ko valja u evropi! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 (edited) ko navija za chelsi i ko je fan chelsi-ja mogu da mu prodam trenerku gornji i donji deo za 100e ,,, Moram da dodam da je tresa new with tags i da je iz Londona 50e. ne moras ni slike da mi saljes :DD Edited April 24, 2009 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freenzy Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Liverpool :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 50e. ne moras ni slike da mi saljes :DD 8000rsd Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts