Stoik Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 Ratko Butorović ponovo predsednik FK Vojvodina Opširnije Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted June 8, 2009 Author Report Share Posted June 8, 2009 Juče je u sportskom centru Vujadin Boškov završen 27. memorijalni turnir Stevan Nešticki. Nastupalo je 6 kadetskih ekipa, a pobednik je ekipa Partizana, koja je savladala u finalu Crvenu zvezdu nakon izvođenja jedanaesteraca. Opširnije Danas je Dragoslav Stepanović promovisan u novog trenera FK Vojvodina. Nije bilo pompeznih najavljivanja rezultatskih uspeha, kao što smo već na to navikli, pa se na kraju, jel, i obradovali :cigara: Opširnije Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 Bliži se početak priprema, a fudbaleri Vojvodine počeli sa okupljanjem. Zvaničan start priprema u ponedeljak. Opširnije Kako prenosi oficijelni sajt Javora iz Ivanjice, Ađuru i Vulićević su od juče nova pojačanja Vojvodine, iako su oba fudbalera pregovarala i sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted June 22, 2009 Author Report Share Posted June 22, 2009 Fudbaleri Vojvodine zvanično otpočeli pripreme Opširnije Na treningu bili dojučerašnji igrači Javora Vulićević i Ađuru. Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted June 23, 2009 Author Report Share Posted June 23, 2009 FK Vojvodina predstavila prva pojačanja: Vulićevića i Ađurua Opširnije Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted July 1, 2009 Author Report Share Posted July 1, 2009 U drugoj pripremnoj utakmici za pretstojeće prvenstvo, Voša gostovala u Gajdobri. Rezultat... Utakmica je poslužila čisto za uigravanje tima. Hercegovac - Vojvodina 0:9 Slike sa meča Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 Kapiten kamerunske reprezentacije Rigobert Song potpisao ugovor na četiri godine sa Vošom! Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 Vojvodina - Rabotnicki 2:0 Fotografije sa meča Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Stoik,realno napravi poseban topic za vosu,kao sto ima za Partizan i Zvezdu,posto na ovom topicu samo postavljas njihov info,mislim bar bi bilo dobro :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 http://www.vojvodinacafe.com/ Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) Edited July 9, 2009 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Stoik,realno napravi poseban topic za vosu,kao sto ima za Partizan i Zvezdu,posto na ovom topicu samo postavljas njihov info,mislim bar bi bilo dobro :) Mogu ja to, nego sam očekivao i da se uključe i navijači drugih klubova... al' koliko vidim, slaba vajda od toga. Voša zvanično predstavlila Alina Stoiku Opširnije (uz video i fotografije) Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 a jel dosao na kraju vama song? i onaj drugi kamerunac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted July 24, 2009 Author Report Share Posted July 24, 2009 Ništa od kamerunaca. Ponovo su se iz kluba (kao onomad za Bastu, Mateusa, Ćirkovića,...) našalili sa nama. Navodno, sve je bilo gotovo, a onda je Song odbio da potpiše ugovor... Voša juče savladala Javor 2:0. To je bila poslednja prijateljska utakmica do one sa Austrijom na Marakani naredne nedelje. Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Da napravite topik za sevojno? :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Di Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 haha Quote ne znam...ja sam sa filipina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 pa za sevojno moze u pricajte, posto ne verujem da ce se nesto dugo zadrzati u evropi, a da za drugoligasa, koji pritom nema ovde navijaca, otvaramo zaseban topik, malo je bezveze! @ lil di - omg omg omg zhena na sportskom delu forum!!! dobrodosla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 stanko hormon Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted July 29, 2009 Author Report Share Posted July 29, 2009 Voša odradila trening na Marakani, danas u 19h sa Austrijom. Slike Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted July 31, 2009 Author Report Share Posted July 31, 2009 U evropskim takmičenjima Sevojno, Partizan i Crvena zvezda poraženi rezultatom 2:0, dok je Vojvodina igrala nerešeno sa Austrijom iz Beča. FK Vojvodina – FK Austria 1:1 Slike, video, gol Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 ne, realno, mnogo gazimo u jevropi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted August 7, 2009 Author Report Share Posted August 7, 2009 Izem li ga... Voša sama sebe sinoć pobedila. FK Austrija - FK Vojvodina 4:2 Slike sa meča Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 si bio i u beču? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 cekaj bre, imamo forumasa koji igra u Vosi? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 glup si nikola, jako :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts