Doolio Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Prvo oko Pol Potsa, izguglajte malo Nije on bio prodavac telefona trtmrt, doso pevo. Imao je on i pre toga u italiji formalno muzicko obrazovanje, pevao i slicno. Sve mi mirise na namestaljku. Kao i sa ovom gospodjom. Te fore da nikad nije imala momka i slicno, batali, izgleda kao prosecan britanski skot odrastao na pudingu od sljiva i teletini. pa kad jeste namestaljka. mislim, ne namestaljka u nekom direktnom smislu reci, ali sigurno izvlacenje poslednjeg atoma iskoristljivosti:) pol pots covek imao brdo polu-amaterskih nastupa pre britain got talent ili kako se vec zove. a i chain of events je svuda isti, dodje neko ruzan, svi se smejulje, onaj lik sto je ostar kao vrti ocima i onda ih taj ruzni stunnuje kad krene da peva, dodajmo jos montazu koja pokupi sve najdebilnije reakcije i posle upakuje to u najgej redosled u koji se moglo upakovati i voila:) sto ne znaci da ni sam ne volim da pustim pola potsa i da mi bude nekako do jaja, ali mi je isto tako do jaja i kad gledam rokija kako trci uz stepenice i nabada volove, to su takve stvari jednostavno. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 de si doolio, 100 mu gromova i posta bez velikog slova :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 lol evo me na sve strane postujem, sta sam ovde usro?:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 blago tebi dulio kad na svakom topiku od muve napravis magarca i napises jednu mini bibliju ma koliko tema beznacajna bila, tebi dan traje 40 sati :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 jebite se, nije nego sam ja napiso pa sve gledate tako:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 A zamislite da mu i dalje ne radi tastatura? :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
uBAH Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Flawless vs. Diversity? jbt Diversity Quote Pita Nemanja Vidic Fergusaona : Sefe jel mogu da igram u subotu? Ne znam Nemanja Vidicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 ovo vredi gledati samo zbog reakcije one plavushe u ziriju, pricelesss fap fap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uBAH Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Quote Pita Nemanja Vidic Fergusaona : Sefe jel mogu da igram u subotu? Ne znam Nemanja Vidicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts