Dule_smor Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Elem, Kole mi je poslao ovaj zanimljiv link, pa da podelim sa vama. Ovo moze komotno i u akcije ili simulacije, pa premestite ako hocete. Radi se o nastavku Battlestation:Midway i izlazi za Xbox i PC. Igra je kombinacija simulacije/akcije i strategije koliko sam razumeo. Igrac moze da kontrolise desetine americkih i japanskih aviona i brodova (ukljucujuci i Yamato olol:)). Nadam se da nece biti bas veliko sranje:). Evo par skrinova i trejlera. http://www.battlestations.net/ http://www.battlestations.net/en-UK/content/videos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Banzaiiiiiiiiiii!!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 mrnjao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Sad sam se setio starog dobrog Dogfight-a iz davne 93, cini mi se da je microprose napravio tu igru. Kako je to bila dobra igra, lele :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Brate ako Yamato moze da se vozi ja sam kupljen :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 14, 2009 Author Report Share Posted April 14, 2009 Brate ako Yamato moze da se vozi ja sam kupljen :)) pa to ti kazem:)...ne znam, pominjali su tamo i yamato i ajova i fuso klase, videcemo na sta ce da lici:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 ovo se ceka vec mesecima..... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 11, 2009 Author Report Share Posted May 11, 2009 bem ti sranje, zasto uvek moram da skinem neku sjebanu verziju...stavio crack i kad probam da pokrenem prijavljuje missing xlive.dll...malo guglao i skinuo ovo sranje koje kao treba da fiksuje i kad sam krenuo da ga instaliram izbaci mi neki fatal error i prekine instal...bem ti i windows live games i sva sranja, zar vise ne mogu normalno ige da se skinu i igraju, a ne sva ova drkanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 trebalo je da skines reloaded verziju, nema kreka, samo instaliras i igras :) i stavi windows games live ili vec kako se zove, napravis offline account i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Problem je što GfW Live neće ni da mu se instalira... ko zna koji je Windows i u kom stanju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 mozda moze neka starija verzija GfW da se instalira i da radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 Problem je što GfW Live neće ni da mu se instalira... ko zna koji je Windows i u kom stanju :) upravo tako, izgleda da je doslo krajnje vreme za reinstal wina:)...btw, tu reloaded verziju sam i skinuo i nisam stavio crack, al opet nece...a win instalacija mi nije tu, tako da ono, bla:| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 dace ti vudi winstalaciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Ali da dođeš po nju sa najviše 0.1 promila alkohola u krvi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 Ali da dođeš po nju sa najviše 0.1 promila alkohola u krvi! HAEHAEHAE! ma brate, nije stvar samo u tome, sad nemam ni disk sa svim neophodnim programima, a i ne reinstalira mi se win zbog jedne usrane igre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Dule, nemoj ni da se trudis, igra je mnjeh... Zanimljivo je voziti Yamato citavih 10 minuta, posle toga nista spec. Mnogo bolje su mogli da odrade sve al da ne serem puno igracu je jos pa cu da vidim, mozda je vremenom zavolim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 ma i pretpostavljam da je sranje, zato me i mrzi da se cimam oko instalacije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts