Jump to content

Jeff Russell's STARSHIP DIMENSIONS

Recommended Posts

Verovatno najsveobuhatniji do sada:

http://www.merzo.net/

I mogu brodovi i sve da se proivoljno prevlači i upoređuje, sjajno.

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

A brate... neam pojma, sto to?

Pa zanima neke ljude :). Pogotovo ako imaju bas razvijenu mastu, i pokusavaju da sve to u glavi naprave da ima smisla (vizuelno naravno) i da zvuci i izgleda sto realnije. A i naravno za rasprave na konferencijama. Nerd stuff u svakom slucaju :). Kao sto rekoh, mene je to nekad bas bas zanimalo, posto sam bio nevidjeni trekkie. No more, ali mi je i dalje interesantno.

Zastava101Mala.jpg

Ok, ajde morao sam da pogledam taj Vaderov executor... al brate, kako moze death star nakon ponovne rekonstrukcije da bude 40km veci od prethodnog :/ i mean wtf

[?]

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Mene zanima ako je super star destroyer 18-19km dugacak, a death star 2 160km u precniku po ovom sajtu kako se onda objasnjava ova slika iz filma.

encounter.jpg

Jes ovaj malo ispred ali ne toliko ...

I sad naidjem na ovu sliku iz filma isto ... rofl

execdive6.jpg

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Ok, ajde morao sam da pogledam taj Vaderov executor... al brate, kako moze death star nakon ponovne rekonstrukcije da bude 40km veci od prethodnog :/ i mean wtf

Nije ponovno rekonstruisana, prva je skroz unistena pa je tek onda pocelo sa gradnjom skroz iz pocetka sa drugom, tako da nije ni cudo sto je veca i bolje opremljenija.

Mene zanima ako je super star destroyer 18-19km dugacak, a death star 2 160km u precniku po ovom sajtu kako se onda objasnjava ova slika iz filma.

Pa cekaj sta ti tu nije jasno ?

Na prvoj slici je jako daleko od stanice, a na drugoj je momenat pre nego sto se zakuca u bitci kod Endora... Tacno se vidi koliko je death star veca od njega.

Brate, na prvoj nije toliko daleko al ajd da kazemo da to i ne moze da se proceni.

Na drugoj NEMA FAKIN SANSE da je super star destroyer 18km dugacak a deathstar 160km u precniku ...

Cak su i ovi likovi izvukli nekoliko teorija o tome na osnovu zakrivljenosti zvezde smrti na ovom snimku, a svakome sa malo osecaja za prostor je jasno da odnos zvezde smrti i super star destroyera sa ove druge slike NIJE 1 na prema 8 ....

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR