Jump to content

Iiii opet laptop!

exile

Recommended Posts

Pero gle ovo:

TOSHIBA Satellite A300-20N

Izgleda mrnjao totalno, + ima 2 godine garancije + ona toshibina no matter what garancija.

Ima i do jaja zvuchnike, sto sam retko vidjao na lapovima do sada i ima cak i jacu graficku od onog HP-a, a i lepsi je :D

Ja mislim da je Toshiba sasvim dobra ?

ta garancija no matter what je takva navlakusha da je to prejadno... idi na sajt pa ces videti sta to podrazumeva, gotovo nista ali eto vazno je da s uoni to stavili velikim slovima (u fazonu sve dok ti komp funkcionise ta garancije ne vazi, ako ti otpadne tipka ne vazi, ako ti crkne dvd ne vazi jer zaboga lap ti i dalje funckionise, ako ti ukradu iz kola ne vazi jer moras da imas svedoke, ako bude zemljotres ne vazi, ako bude nuklearna katastrofa ne vazi.... lol)

p.s. obavezno proveri na koliko radi hdd u toshibi jer su oni znali da guraju hardove na 4000 rpm sto je takodje jadno

fallout_table.gif

Pero gle ovo:

TOSHIBA Satellite A300-20N

Izgleda mrnjao totalno, + ima 2 godine garancije + ona toshibina no matter what garancija.

Ima i do jaja zvuchnike, sto sam retko vidjao na lapovima do sada i ima cak i jacu graficku od onog HP-a, a i lepsi je :D

Ja mislim da je Toshiba sasvim dobra ?

Bice ti super posto je mrnjao izgled vazan :)

Samo da znas moja sveca ima taj laptop, kad stavim moj siroti lenovo pored, ta toshiba izgleda kao vikler ;)

A zbilja izgleda mrnjao

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ta garancija no matter what je takva navlakusha da je to prejadno... idi na sajt pa ces videti sta to podrazumeva, gotovo nista ali eto vazno je da s uoni to stavili velikim slovima (u fazonu sve dok ti komp funkcionise ta garancije ne vazi, ako ti otpadne tipka ne vazi, ako ti crkne dvd ne vazi jer zaboga lap ti i dalje funckionise, ako ti ukradu iz kola ne vazi jer moras da imas svedoke, ako bude zemljotres ne vazi, ako bude nuklearna katastrofa ne vazi.... lol)

p.s. obavezno proveri na koliko radi hdd u toshibi jer su oni znali da guraju hardove na 4000 rpm sto je takodje jadno

Ne samo to nego da bi uopste imao tu garanciju moras da se registrujes na njihovom sajtu cim kupis to. Tako da je sve to djubre.

SCJP.png

Kupih je danas, izgleda fantastichno za sad... :)

Imao sam manjih problema pri instalaciji viste al' je bio voodoo to d reskju pa je sad sve ok i shljaka...

Sad bas instaliram neke igre, zivo me interesuje na sta i one liche :)

Btw ta registracija

Nisu mi nista rekli da treba da se registruje preko sajta nesto...

Ima samo free warranty extension a to je za International warranty, koji sam dobio u priruchniku za lap?

sve si to imao u SK pre 2 broja [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

sve si to mogao da pitaš na ircu, ovakvi topici me ubiju u pojam svi znaju sve, pa onda očigledno ja nemam pojma [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi