Jump to content

Jel neko raspolozen za partiju tenisa?

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mislis, dok igras stoni tenis u jednoj ruci mozes da drzis pivo, a dok igras veliki tenis, ne mozes?: )

something like that :)

mada me to uvek podseti na prichu neka 2 lika koji pikaju 'veliki' tenis i posle svakog poena prave pauzu da nategnu vopi :) nepotrebno je da kazhem da su odigrali jedan set :D

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

sljaka je skupa na vecini mesta.

afaik na kalemegdanu su solidni tereni, cena je tipa 400-500 kinti 1h

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

sljaka je skupa na vecini mesta.
Pa ono.. zavisi sta je skupo :) Imate na drugoj strani grada (vidim da se nbg spominje) tj u visnjici na 2 mesta terene, 300, odnosno 500 dinara. Na nbg su oni tereni kod sava centra ekstra, mada tu ne znam cenu, a ima i tk master preko puta bloka 45 (ne znam koji je to blok, pored neke skole su tereni)...

kako sam se izlozio po ceo dan vezbam po stanu,bojim se polomicu nesto:)samo da znate,ako sjebem komp to je zato sto niste ranije organizovali!!!11one

tako i ja :D

[b)]

cekirao onaj teren na keju, interesantno je sad kad je narasla voda, teren je skoro u ravni sa rekom.

lol to moram da vidim

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

ajde nek neko sutra pita na adi posto teren?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

lol ladno se nisam setio :/

nego ja i starbak smo u fazonu jedan od narednih dana u 18h .. pa bi mogao jos neko da dodje da zauzme onaj drugi teren, ili da igra s pobednikom.. /

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ja sam na keju oslobodjenja...

titi tati titi tati... ... ... poruka vrhovnoj komandi: meta je locirana, trazim dozvolu za aktiviranje akcije patka za sonjine zilote... :D

meni je najgotivniji turnir bio Wimbldon kad je Ivanisevic osvojio, nesecam se koje godine davno bese kada su igrali Sampras, Agasi, Kafenjikov i ostali. Secam se da mi bas gotivno bilo sto je on osvoji kao delimicni outsider. Ovo sa Djokovicem i ostalim me smara, kad dobija svi ga vole, kad gubi pljuju ga i svi su sad strucnjaci za tenis.

delimicni? ja mislim jedini u istoriji koji je osvojio wibledon sa wild card-om :)

wat wat?

dajte napravite neku mapu do tog terena na keju, da znam de je tacno

poslao sam debelom satelitske snimke... :)

tereni.jpg

ovde su ti betonski

ima i sljake na nbg kolko hoces, videcu da se iscimam da odem vidim posto je

AU! zamalo da posaljem navijace na pogresno mesto :DDDDD

@ sarma -- infiltrirao sam se medju domoljube, tako da if I go, they go as well :)

@ peja -- sutra u 18, mada mozemo doci i ranije da zauzmemo teren, i da se izigramo dok ne padne mrak..

e, sad sam bas prosao pored terena, nadosla je voda, tako da necemo moci igrati :/ sam teren nije potopljen, ali mu je nemoguce prici. moracemo neku sljaku da nadjemo ..

ljudi mene noge bole jos od fudbala,al aj ako padne neki dogovor,stija i dvinti ako se dogovore dolazim.u sustini ja sam svejedno hteo ovih dana sa ortakom(dada zajebani:))da opeglam koju partiju.

ja imam jos neki cini mi se zenski ili deciji reket,odgovarace ti pejo!

salt wat fish fresh wat fish?