Synd Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Druze :) Moja jurnjava ne zavisi od podloge :) Meni je to sve jedno :) Kondicije i snage imam :) Znanja nemam :) ne znam, ja se osecam kao macka u vodi kad sam na betonskom terenu... iscimaj nekog (mene lol) da ti objasni hvatove i pokrete za udarce (10 min akcija) pa pichi na zid i uvezbavaj... Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 pravi muskarci voze motore reci im mohi !:D Nisam rekao jebo vas tenis, rekao sam jebo vas novak. Jasno mi je da za tebe tenis postoji od kad si cuo za novaka ali nije tako. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 ne znam, ja se osecam kao macka u vodi kad sam na betonskom terenu... iscimaj nekog (mene lol) da ti objasni hvatove i pokrete za udarce (10 min akcija) pa pichi na zid i uvezbavaj... Ae mi lepo da igramo pa mi tako pokazi :) Kad imam nekog ko zna sa da igra sa druge strane, nauchim odmah :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Nisam rekao jebo vas tenis, rekao sam jebo vas novak. Jasno mi je da za tebe tenis postoji od kad si cuo za novaka ali nije tako. e mohi nekad si bas mentol :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 "ja sam igrao tenis dok ste vi sutirali kamenje po poljani" mohi :* to je to, bravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 mohi vozi motor iako su ljudi to radili i pre više od 100 godina. mohi, jebao te valentino rosi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 mohi vozi motor iako su ljudi to radili i pre više od 100 godina. mohi, jebao te valentino rosi. Nisam rekao jebo vas tenis, rekao sam jebo vas novak. Jasno mi je da za tebe tenis postoji od kad si cuo za novaka ali nije tako. Za tebe sam mogao da maknem ovaj deo "od kad si cuo za tenis" ali neka zasluzio si. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 pa i ti si čuo za motor kad si čuo za valentina! pokušavam da ti ukažem da je glupo prozivati ljude zbog načina na koji su se primili na sport (ili bilo šta drugo), iako znam da je to ćorav posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Pa i nije glupo s obzirom da odjednom masa ljudi oce na tenis, a reket drzi kao kitu. Stavka za rosija bi stajala da sam se ja lozio na "brze momke" tipa rosi pa onda kupio neku zujalicu zbog toga ali sam ja motore poceo da vozim jer me je motocross privukao i to tek kad sam ga probao. Prvo sam vozio cross offroad pa sam onda poceo da vozim motor i po ulici. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Sad te je sjebao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 mohi je poseban Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 napisao sam rosi jer nisam čuo ni za jednog dirtbike vozača :) kakve veze ima to što su za tenis čuli juče i drže reket kao kitu? naučiće. po toj logici niko nikad ništa novo ne bi smeo da proba jer je sve već neko pre njega radio pa "nije sam smislio nego je video onog tamo". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Koliko znam ovde pokushavamo da se dogovorimo kad da odigramo taj tenis :) Vashim raspravljanjem o tome ko je kako doshao na ideju da igra taj tenis ne pomazete mnogo :) Dal' mu se dize na Djokovitja ili je nekad ranije trenirao pa bi hteo da se podseti... Koga josh boli kurac za to... Ko hotje da igra, dobrodoshao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 da,definitivno je na standu trebao da bude wii tennis!:D Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Ma nije to to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 kakve veze ima to što su za tenis čuli juče i drže reket kao kitu? naučiće. po toj logici niko nikad ništa novo ne bi smeo da proba jer je sve već neko pre njega radio pa "nije sam smislio nego je video onog tamo". realno, ja bilijar recimo nisam imao pojma, znaci kuglu jebenu nisam mogao da pogodim, a sad perenjam! :) i kad se igra, ja sam tu do srede pa cu svratiti verovatno ako nesto organizujete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 perenjas, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 pushi ga hrle! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Nije on kriv! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 napisao sam rosi jer nisam čuo ni za jednog dirtbike vozača :) kakve veze ima to što su za tenis čuli juče i drže reket kao kitu? naučiće. po toj logici niko nikad ništa novo ne bi smeo da proba jer je sve već neko pre njega radio pa "nije sam smislio nego je video onog tamo". Pa nisi skapirao sustinu, ja nisam video nekog dirt bike vozaca i zbog njega se nalozio na to, nego me je interesovalo, probao sam i svidelo mi se. Da je njih interesovao tenis probali bi ga ranije, ovako je cisto pomodarstvo jer je tenis odjednom in zbog uspeha ovog govnara i isto tako lako ce zaboraviti na isti kao sto su se i nalozili. Mislim stoji ono kilijevo "svako traci svoje vreme kako zeli" ali ja imam pravo da im bacim hejt da su pomodni jer jesu. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 mohi brate, ljudi nisu imali prilike da vide sta je zapravo tenis i koliko je to kul sport, pa ga zato nisu ni probali. 'uspehom govnara' svake nedelje mogu da vide da je to super pa ih sad i zanima. to ne znaci da ga oni pre nisu voleli nego jednostavno nisu imali priliku da ga vole Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Ne svidza mi se Mohijevo razmishljanje jer i da ima istine u tome shto govori on to pricha samo radi hejta... ALI, pejo_, da ljudi nisu imali gde da vide ni razlog da vole tenis pre Djokovitja je bash retard izjava. :( "Tretji kanal" anyone? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 ja stvarno nigde nisam nalazio tenis da gledam, tek kad je cale dovukao neku satelitsku sam tu i tamo uspeo da navatam nesto Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Jebiga, ja se setjam da sam sa tjaletom pratio tenis od malih nogu, bilo je na TVu, naravno ne k'o "danas" ali bilo je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 ja u cet palim na more tako da necu biti dostupan za tenis :/ Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts