c17 | shadowdancer Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 E PA MOZE shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 secam se da je ovo bilo i sa bosancima bash za enc pre par godina ... lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Xqzr ti zamisljas da igras sa jos 4 nemca za reprezentaciju?.. kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 ^izgleda... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 (edited) Ja ne znam shto se vi uzbudjujete oko nebitnog lika? Pochevshi od mene :D Edited March 29, 2009 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 kad bi ih dobio 16:5 na svaku mapu. Koja procena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XqzR Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Njegov problem! Naravno nemam nishta,nek dodju u lan i kraj priche... po tom istom stavu svaku drugi srbin koji zhivi u inostranstvu igra cs bi sad trebalo da se javi i kaze: "E imam ja 5oricu, hocu ja da budem reprezentacija" e moze kurac. blabla ti se samo plasis zato sto znas da bi vas rasturio u best of three. gubite protiv latviju i dalje hocete da gubite u ENC. Je vec sad znam da ce te da izgubite svaku jebenu igru @ ESL ENC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 blabla ti se samo plasis zato sto znas da bi vas rasturio u best of three. gubite protiv latviju i dalje hocete da gubite u ENC. Je vec sad znam da ce te da izgubite svaku jebenu igru @ ESL ENC sinisa jesi ti srbin ili hrvat ? latvija koja ti je to drzava ? u srpskom jeziku se zove LETONIJA zapamti to. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
energija Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 sta se obarate sa likom,vidite da je decko bolid, www.TheMainPlace.org evo ti link xqzr nadam se da ce ti pomoci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 ma kakvi bre gastosi, dovoljno je sto imamo posla sa autonomasima :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XqzR Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 (edited) sinisa jesi ti srbin ili hrvat ? latvija koja ti je to drzava ? u srpskom jeziku se zove LETONIJA zapamti to. hocu :) nista, igrate vi i posle 0-0-3 cu opet da se javim i da vam cestitam. ako ste tako uberhigh igrajte protiv moju ekipu i onda se vidi ko je bolje. u lanu ste mozda bolje zato sto se jos uveg mnogo igra u lanu u srbiji ali sta vam to vredi u netu. Edited March 29, 2009 by XqzR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 ma kakvi bre gastosi, dovoljno je sto imamo posla sa autonomasima :)) hahahahaahahahahahahahahah branko legendo <3 lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 blabla ti se samo plasis zato sto znas da bi vas rasturio u best of three. gubite protiv latviju i dalje hocete da gubite u ENC. Je vec sad znam da ce te da izgubite svaku jebenu igru @ ESL ENC Super si, moze msn? ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 nemojte mi tako kurvinski brisati post, hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 nemojte mi tako kurvinski brisati post, hvala. napisi nesto normalno pa nece biti obrisano, samo psovanje bilo koje osobe ne dobprinosi nikome tako da je post totalno nebitan onda i ide delete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 samo sam mu po kratkom postupku pojasnio situaciju, a s obzirom sta lik prica, ona "psovka" je skroz na mestu. kao da su ostali postovi nesto konstruktivni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Super si, moze msn? teshke@hotmail.com I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 teshke@hotmail.com ahhaahahahahahha TO BRE :D teske_90@hotmail.com @xqetztr kako vec Realno, pobedio bi nas ti sam u bo3, pa su svi preplasheni! :D Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisde Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Hahah usrali ste od nemaca hahahahahhahahahaahaahahhah nesmete da igrate hahahah.klasicni indijanci Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 jel meni isbrisan post ili ja uopste nisam ni napisao nista ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 jel meni isbrisan post ili ja uopste nisam ni napisao nista ? CENZURA BATE!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 nije ne mogu da kazem nista , jer nisam siguran da sam napisao uopste :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 nije ne mogu da kazem nista , jer nisam siguran da sam napisao uopste :D hahhahah prepusio si se hahahha :D <3 I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 Molim sve ljude koji citaju ovaj topic da se vrate na Stranu 1 i da daju svoj glas u Poll-u koji je stavljen naknadno. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XqzR Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Evo imam jedan racionalan predlog, koji bi bio najbolji i za nasu reprezentaciju po kvalitetu... Mozda ja gresim, i mozda nisam u pravu, ali sve sto mi treba je prilika da se pokazemo. Igrali bi po sistemu na 2 dobijenje, i u slucaju da mi dobijemo, dobili bi priliku da napravimo reprezentaciju od 3 nasa igraca, i 3 iz standardne reprezentacije. Mec bi igrali pod programom aequitas uz kog je cheatovanje nemoguce. Sve sto hocu, je najbolje za sprski cs, i najkvalitetniju reprezentaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts