Lucky Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Deste društvo, Jel imao ko iskustva sa štampačima multifunkcijskim? Treba mi neki skener/kopir/štampač/faks, važno mi je da je izdržljiv i da ne moram da brinem da će prestati da radi ili da uvlači pet papira odjednom i da se oni glave. Opet, ne treba mi nikakvo mnogo profi rešenje. Kako apsolutno nemam iskustva sa tim, ne znam prosto da li je bolje laser ili inkjet i šta. Kapiram laser jer je jeftiniji za rabljenje, ali otkud znam sad, možda je tehnologija uznapredovala :) Predpostavljam da bi to bio neki HP ... što se tiče cene, voleo bih da ne dam više od recimo 200 eur, valjda je to ok :) Hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Pazi laki ja imam Lexmark x3350 par godina, nikad nisam imao problem sa njim sve radi perfektno a shtampam svakodnevno ,a kupio sam ga pre par godina za enke smeshne pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) mi smo ovaj nas hp platili oko 200e ja mislim nama je super :D m1522nf :D a pre smo imali one jeftinije multi i kostali su po 100 e i sranje su veliko :D sad cu vidim link ako mogu da nadjem ;D http://www.belcomputers.rs/ItemDetails.aspx?itm=37921 Edited March 24, 2009 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Cao, Ja licno nemam iskustva sa multifunkcijskim uredjajima ali hocu da te podsetim da mi se nisi javio juce! :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 HP i Samsung imaju do jaja laser printer/skener kopir fax uredjaje... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 Haha, zola care. Nadam se da te je zvao Nenad. Ostali, hvala ... jedino, kali, jel ima taj tvoj faks? Isto vazhi i za Goda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 pa da faks skener stampac :D mozes da stavis i 10 papira pa da salje faks ne moras da cucis pored i menjas kako prodje papir Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts