Jump to content

Pobeda ? NE! Epska pobeda!

Recommended Posts

Ja nemam pojma samo ko njega gura toliko. Ono, lik nije nishta spec popularan a stalno se negde pojavljuje i ima ovakve spotove i to. Bio je cak i u onom Evropskom licu pa mishljah da ce da pobedi, ali srecom je ispao relativno brzo.

A ovo je ocigledno neka duzha verzija spota koja se nece toliko cesto emitovati.

ja mislim da je on do jaja popularan u tim krugovima u kojim treba da bude, samo mi ne znamo.

Al ja ne znam koji su to tačno krugovi :)

Lik izgleda ko gej, priča ko gej i muzika mu je gej a smrdi i na grčku. Al opet, izbija ta aura jebača žena suprotnog spola, tako da sam zbunjen :) a i ne znam dal je ta ciljna grupa ovde tako brojna, ipak nismo Grčka :) mada ne znam dal se žene lože na tako nešto, moguće je.

pa ne znam ni ja:)

al ono, tipa odem kod ortaka koji vata onaj svet plus ili kako vec, i voli to da drzi u pozadini dok bleji na gajbi i gleda u dupeta na spotovima i tamo ide na svakih tri sekunde ovaj lik, a one poruke sto idu su sve u fazonu da je on najjaci car i umetnik i pevac i sta sve ne, traze ga ljudi itd.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)