phanatic Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 da, samo sam posmatrao.. jos se lik namestio i ceka, profi ono .. idemo :) ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 (edited) ma svaka cast za newave ...svu podrsku koju sam mogao sam im pruzio :D Edited March 2, 2009 by _Gotti_ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 ma svaka cast za newave ...svu podrsku koju sam mogao sam im pruzio :D :P Ma bice bolje prvi put ekipa igra onako kako treba nismo ni 2 nedelje spojili da vezbamo normalno , sledeci put korak dalje ako ne i onaj zadnji :) I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankind Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 ne loz' se ;)) Ps. GG svima ^^ klipiri klapari klap Link to comment Share on other sites More sharing options...
helius Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 (edited) hahaha na 6:5 helius bacio bug flash na B :) ovo je bio na friendly match pre jedne ili dve nedelje, jel tako? :) igrali smo oko 5-6 sati taj dan i bio sam umoran pa mozete da videte sta sam radio pre B-a ali bilo je na shali :) sry opet Edited March 2, 2009 by helius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 dobro Gashone, stoji to :D Mozda nisu ni ozbiljno shvatili taj pracc ili ko zna :D Pokazali su nam u lanu sta znaju =), dok ja sad sviram kurcu na forumu oni verovatno vezbaju za Moskvu :D Tako da, :D :D :D :D Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 dok ja sad sviram kurcu na forumu oni verovatno vezbaju za Moskvu :D Tako da, :D :D :D :D Slabije,mislim da spawaju sad :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 dobro Gashone, stoji to :D Mozda nisu ni ozbiljno shvatili taj pracc ili ko zna :D Pokazali su nam u lanu sta znaju =), dok ja sad sviram kurcu na forumu oni verovatno vezbaju za Moskvu :D Tako da, :D :D :D :D kad ti nisi svirao kurcu :) pobedi me shokice :) kiss brate :) Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 PUSHI GA KOBRICE :D:D:D:D:DD: nabio si mi komplexe za ceo zivot, pre cu pobediti entity nego tebe :D Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 KOBRICA JE ISEKAO ENTITY ON TREBA DA IDE U MOSKVU!!!111 shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 PUSHI GA KOBRICE :D:D:D:D:DD: nabio si mi komplexe za ceo zivot, pre cu pobediti entity nego tebe :D brate to pobedio saam ti i entity :) to bilo za tebe i mog brata Confy :) ne saginjem im se :) Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 GG Entity,GG eu4ia,GG 4gl Ne znam ljudi za vas,ali momci iz entityja pucaju jedno 2x bolje od nas iz nw-a... i 100% su zasluzhili da dobiju qual,i drago mi je shto su oni dobili jer ce momci (nadam se) da se dobro spreme i da pokushaju neshto da urade u moskvi... josh jednom gg... @lesko: poz @shokice: pusim ti kurac ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 jebi nas debeli peco ! ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 KOBRICA JE ISEKAO ENTITY ON TREBA DA IDE U MOSKVU!!!111 a ne ne izgubio sam od :( WFG - a :) mi smo sami sebe pobedili :) taj mech Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 ma KMF Ekonomac!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 @Unka I JA TEBI KONJU! @Tema I meni je drago sto je konacno ovakav turnis pobedila ekipa koja vezba i koja voli da igra cs. Videcemo na sta ce to da lichi Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 I pored sve zelje da "nasa" ekipa ode na KODE5 ipak se nije desilo, cak nismo ni imali predstavnika u finalu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted March 2, 2009 Author Report Share Posted March 2, 2009 Dobro jutro =]] Nadam se da su se svi proveli koliko/toliko dobro na samom eventu, mi smo stvarno dali skoro 310% ali dali smo 300% od nas da sve bude kako treba =] Mogu samo da Vam kazem svima da se spremate i vezbate, jer uskoro .... uskoro =]] GL svima =] die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 kgb lan party ? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Nis Open TUR! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 kgb lan party ? :P pa uskoro je 8 mart naravno :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 ovo je bio na friendly match pre jedne ili dve nedelje, jel tako? :) igrali smo oko 5-6 sati taj dan i bio sam umoran pa mozete da videte sta sam radio pre B-a ali bilo je na shali :) sry opet cuti sifrasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Shakale, niko se nije pozalio na organizaciju niti bilo sta, A TO SE U SRBIJI JOS NIJE DESILO :D:D:D:D:D Znachi da je sve bilo 100000% savrsheno. kode5 i 3D open turnis, 2 savrshena turnisa. IDEMO BRE IGRAMO SE KANTERAAAAAAAA Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Mislis javno ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 SRANJE VAM ORGANIZACIJA UP'O SAM U SOBU BEZ ONE KARTICE LOLOX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts