kobrica2004 Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 brate mnogo smo poceli sa turirima :( jebem li ga al ono ja bih u nish a i jedno i 2 nema sanse :( Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 ja mogu i u nis i u pancevo. Kome treba igrac neka se javi =) Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilijakgb Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 ^ pa da ima se moze se :D Quote kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 (edited) ja mogu i u nis i u pancevo. Kome treba igrac neka se javi =) Amin za to! :D Sutra/prekosutra bi trebao da izadje detaljniji info o turniru u Nishu sa slikama igraona, konfiguracijama, sistemima svega. Za te informacije cu ja da se pobrinem :) Edited February 22, 2009 by Bjeka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilijakgb Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 hvala Bogu :D Quote kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Svaka cast, da kucnem u drvo sve je vise i vise turnira. Dolazimo 99%. glgl Gde ces debeli za 'leba nemamo :S Ril lajf je za sise koje ne zhele da se trude. Od kada to papuce imaju prava glasa?! Moze li titja da te isprati na oba turnisa,da li to predstavlja problem ?! :o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 jebo nish, odo u pancevo =) Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Pa de smes da dodjes u Nis =DDDD Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Mrzi bucka da pomeri dupe :P Pa dace bog da jednom kao chovek dodjem na neki vash turnir gore pa svima dupeta da vam ispomeram :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 jebo nish, odo u pancevo =) dodji kod brata Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 dodji kod brata Pravo kroz hodnik, druga celija s' leve strane Quote shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
leptiricaaa Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Pravo kroz hodnik, druga celija s' leve strane hahahhahahah bash tako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 hahahah naravno cu da dodjem :P ( a mozda i u nis odem nikad se ne zna ) BOZE ZDRAVLJA(i para xD)!!!!! Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailoboskovic Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 al ste se ustali od postova koji nisu ni vezani za ovaj topic??? Jel turnir 14 ili nije ???? I da li ima slobodnih mesta za jos koju ekipu ???? Molim da se javi neko od organizatora...POzzzz Quote Sto bi fiketa rekao od petka prelazimo na nesto jace bolje i skuplje....nananananan......#$$$$$$$$$$$$FIketa X6$$$$$$$$$$$ GET MONEY TIMOTI RUSSIAN $$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leptiricaaa Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 al ste se ustali od postova koji nisu ni vezani za ovaj topic??? Jel turnir 14 ili nije ???? I da li ima slobodnih mesta za jos koju ekipu ???? Molim da se javi neko od organizatora...POzzzz jeste , tur je 14tog, a imash i broj telefona ogranizatora , zovi pa pitaj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailoboskovic Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 thanks a koji broj kad niko ne odgovora da li ima slobodnih mesta....???? Quote Sto bi fiketa rekao od petka prelazimo na nesto jace bolje i skuplje....nananananan......#$$$$$$$$$$$$FIketa X6$$$$$$$$$$$ GET MONEY TIMOTI RUSSIAN $$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 thanks a koji broj kad niko ne odgovora da li ima slobodnih mesta....???? u prvom postu imash broj telefona organizatora pa nazovi ... Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailoboskovic Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 u prvom postu imash broj telefona organizatora pa nazovi ... video sam broj ali poslao sam poruku na oba broja i niko mi nije odgovorio od juce...... pitam se da li su se uopste neke ekipe prijavile i kako su uplatile novac za tur??? Quote Sto bi fiketa rekao od petka prelazimo na nesto jace bolje i skuplje....nananananan......#$$$$$$$$$$$$FIketa X6$$$$$$$$$$$ GET MONEY TIMOTI RUSSIAN $$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 shtekaju kredit, pozovi ipak Quote shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailoboskovic Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 shtekaju kredit, pozovi ipak pa nista uplaticemo svima kada dodjemo.... uzas.... inace cini mi se da jako lose organizovano.. cak nema na topicu broj ziro racuna ili tako nesto.. jako malo informacija.... Quote Sto bi fiketa rekao od petka prelazimo na nesto jace bolje i skuplje....nananananan......#$$$$$$$$$$$$FIketa X6$$$$$$$$$$$ GET MONEY TIMOTI RUSSIAN $$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 pa nista uplaticemo svima kada dodjemo.... uzas.... inace cini mi se da jako lose organizovano.. cak nema na topicu broj ziro racuna ili tako nesto.. jako malo informacija.... ti ocigledno nisi josh bio u pancevu na turniru. prvi cup organizovao drasko full turnir. sledeci core cup organizovali gavra i nemanja bio josh boli. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.spectre Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 al ste se ustali od postova koji nisu ni vezani za ovaj topic??? Jel turnir 14 ili nije ???? I da li ima slobodnih mesta za jos koju ekipu ???? Molim da se javi neko od organizatora...POzzzz urban ne dolazi, eto ti praznog mesta... Quote ako se lozite da budete ql onda mora da sam vas idol aaaa misevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leptiricaaa Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 pa nista uplaticemo svima kada dodjemo.... uzas.... inace cini mi se da jako lose organizovano.. cak nema na topicu broj ziro racuna ili tako nesto.. jako malo informacija.... pogledaj ponovo prvu stranu, post je update-ovan.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ako vec nije neko iz moje ekipe napisao, newave potvrdjuje dolazak... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 nation takodje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts