voodoo_ Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Jebo vas directx, triple buffering i vertikalna sinhronizacija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 High five vudice \o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Koji si ti virus, samo siris svoj uticaj, konzolasu :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 Ma dobre su i konzole ali zavisi od zanra... meni su platformice i voznje neprejebive na konzolama :) In other news, jos jedan klipic sinoc uradjen, btw kad izlazi FULL VERZIJA ??? http://www.youtube.com/watch?v=uArklDmvJIA Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Ma dobre su i konzole ali zavisi od zanra... meni su platformice i voznje neprejebive na konzolama :) In other news, jos jedan klipic sinoc uradjen, btw kad izlazi FULL VERZIJA ??? http://www.youtube.com/watch?v=uArklDmvJIA Lol, Dembelu gmazni, mogao bi da čitaš i neki drugi topik osim svog :) Full je dostupan već par dana, kupi na stimu pa da pikamo coop malo Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 (edited) Epizode, igra si prvu a cekas na drugu. A taman se zagrejes i mislis "Sad kad im uletim i pobijem ih sve, koji sam ja mofa" izleti ti onaj screen gde te obavestava da treba da se radujes sledecem nastavku igre. Ok, igra je 300MB, nije kao da sam nesto i ocekivao da ce da bude duga ali 5 nivo je stvarno jadno. @pipboy Nisi ukapirao, igra on "full" nego je mislio da ima jos posle 5-og nivoa. A ono nema jer je igra epizodnog karaktera i ovo je tek Epizoda Jedan. Edited June 7, 2010 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 O čemu vi pričate, igra je oko 1 giga. Ono jes da piše Alien Breed 1, šta god to značilo. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Pipko, dokle si stigao sa igrom? Daj neki screenshot posle onog cudovista sa pipcima ... Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 Full je dostupan već par dana, kupi na stimu pa da pikamo coop malo ... kupi na stimu pa da pikamo coop malo ... kupi na stimu pa da pikamo coop malo MUAHWAAAHAHAHAHAHAHAHHWHAHAHAHAHAA !!!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 (edited) In the other news: SPLIT SECOND: osrednja voznjica, simpa fore sa demoliranjem protivnika... Edited June 8, 2010 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Split second je odlichna demolition voznja, sa akcentom na demolition :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 I vidi se, UI je minimalan da bi dao mesta sto vise okruzenju na ekranu. Pametno. Steta sto ne igram voznje, blago sam OCD sa njima. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 24, 2010 Author Report Share Posted June 24, 2010 (edited) Evo danas pikao malko SINGULARITY.... gotivne mi ove "ruske" igre, mada Metro je za ovo ipak tata... pikacu jos malko... Edited June 24, 2010 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 I jos par screenova..... not bad, nije dobra kao Metro 2033 ali je skroz ok zabava za jedno ili dva popodneva... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Najveci plus igre je to sto radi kao voda. Nisam naisao ni na jedan problem sa tehnicke strane dok sam igrao sto je posle AP melem na rane. :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 28, 2010 Author Report Share Posted June 28, 2010 jbg ali zato ne izgleda tako masno kao Metro..... koji mi takodje radi extra u high... Ovde se tacno vide trenutci kada su texture nekako isprane i sl ali zato zaista FPS udara u plafon sto je slazem se, mnogo bitnije :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 13, 2010 Author Report Share Posted July 13, 2010 Evo konacno stigao da probam i novog Princa... I dalje su zadrzali pogresan koncept da glavnog aktera ne "glumi" neki arapin da tako kazem vec ustogljeni britanski gej, sto se cak i u faci da primetiti a kamoli po glasu... A opet smem da kazem da je ovo kvalitetniji naslov od prethodnog nastavka koji je bio TOTALAN JAD po svim parametrima... Btw, ova igra me neodoljivo podseca na Laru Croft Underworld nekako... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 14, 2010 Author Report Share Posted July 14, 2010 pa smanjio sam u 1024 da mozete lepo da vidite... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 U Singularity me u pičku materinu nervira korišćenje ćiriličnog I i ruskog JA kao N i R. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Singularity uopshte nema ama nishta zajednichko sa sovetskim stilom - sve je prenaglasheno i nekako veshtachki nabudzeno. O N i R ne zelim da pricham, to je vrhunac debilizma... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 "kako mali džoni zamišlja sovjet raša" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Jao, jako bitno što zapadni developer nije pravilno napisao nešto na ruskom u jednom FPSu, bu-hu-hu. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 15, 2010 Author Report Share Posted July 15, 2010 Eo jos par screenova... cela igra ostavlja utisak neke jadnije verzije Tomb Raidera... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Jesi li maksovao grafiku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Grafika u novom Princu nije losha, ali ono gde ova igra zaista blista je 3D vision - jedna od retkih igara koja ima ocenu Excellent i to se odmah vidi. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts