MarkoL Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 a ako se promeni na bolje ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 (edited) ja se secam tih skorova ali u to vreme nisam pratio toliko sport usopte tako da nemam previse informacija koje mogu da iznesem. Cak nisam kapirao ni da dule vodi ekipu xD a vidis ja pratim sport od kad znam za sebe pogotovo basket :) 2001-02 Partizan Beograd 6 - 8 42.8% 2002-03 Partizan Beograd 4 - 10 28.6% 2003-04 Partizan Beograd 6 - 8 42.8% 2004-05 Partizan Beograd 2 - 12 14.3% 2005-06 Partizan Beograd 2 - 12 14.3% Edited February 17, 2009 by GIAAAAA Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 sta ste nagrnuli na kalija akda ne pljuje coveka nego govori da iza nejga stoji ceo sistem i cela organizacija (kakva god bila zavrsavao posao, i pored danilovicevog blamiranja s vremena na vreme) da se ne lazemo, nije partizan stalno ovako dobro funkcionisao... svaka im cast sto uspevaju da zadrze trenera toliko dugo, al i za to treba biti poseban covek, da ne odes iz kluba iako ti nude ne znam kakvu lovu... mislim da kada se promeni bilo sta u klubu da ce partizan lako da padne dole, nazalost po nasu kosharku globalno :D evo sapcanin je ukapirao moju poentu :D:D sto se tice debelog duleta cenim da nece ni ici iz partizana ima 300 000 e platu moze on vise da zaradi preko bare al nije alav a i ne uci mu se engleski :D gledam drzi onog peru bozica da mu na svakom tajmautu prenosi crnjama sta je reko :D :D da li se neko seca partizanovih skorova 1-11 2-12 i slicno ? onda niste hvalili duleta ? sto ? tada nije valjao ? jednostavno je postavio sistem tacno se zna ko koliko i kad igra ... tako da kad odu najbolji igraci to se ne oseti previse ... hemofarm je ekipa sa najvecim budzetom kod nas al kod njih je problem sto ima degene u upravi koji ne mogu da shvate da treba dovedu normalnog trenera. prosle godine je stada dala 2.5 miliona evra za budzet i nista nisu uradili ... fpm je privatni klub ... covic na njega gleda kao na firmu i gleda iskljucivo profit ... navedi jednog igraca koji pre 23 nije otisao iz fpm ? a zamisli da je ostavio ekipu na okupu 3-4 godine ... mislis da bi dule ili bilo koji klub prismrdeo fmp-u ? o zvezdi ne treba trositi reci ... silne pare su se slile u zvezdu posle 5-tog oktobra, ali dosao onaj degen od zmaga i gg ... svake godine novih 10 igraca i tako u krug ... treneri ne bi mogli vrbas da treniraju a oterali su recimo trifu koji je paklen trener ... krstovic :D:D:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 u pravu je Kali,samo morate da prebacite chitachki mod iz ostrasceni grobar u objektivni grobar :)) Nigde ga on ne pljuje,samo gleda malo dalje od vas :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 krstovic :D:D:D sticajem okolnosti odshljakao sam privatno Krstovicu net po kuci ovde u Vrshcu, pa smo prichali o basketu, naravno. nije hteo letos da dodje u Partizan zbog Duletove strogoce :))) neshto u fazonu 'ma mator sam ja za to..' jbg sve ima svoje prednosti i mane, mozda dechko nije dovoljno ambiciozan... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 17, 2009 Author Report Share Posted February 17, 2009 sta ste nagrnuli na kalija akda ne pljuje coveka nego govori da iza nejga stoji ceo sistem i cela organizacija (kakva god bila zavrsavao posao, i pored danilovicevog blamiranja s vremena na vreme) da se ne lazemo, nije partizan stalno ovako dobro funkcionisao... svaka im cast sto uspevaju da zadrze trenera toliko dugo, al i za to treba biti poseban covek, da ne odes iz kluba iako ti nude ne znam kakvu lovu... mislim da kada se promeni bilo sta u klubu da ce partizan lako da padne dole, nazalost po nasu kosharku globalno :D Koja crna Partizanova organizacija rodjo :), uzima se kredit i onda se posle godinu dana zali da je kamata brutalna (pa shto si ga uzimao), u pioniru se igra a salju im se dopisi da ce im iskljuciti grejanje, a ti dopisi zavrsavaju u korpi, sponzor se trazi 3 meseca od pocetka sezone, termin u pioniru za EL se placa od prodatih ulaznica, a za NLB ligu - i ne placa se :). Nema tu organizacije, tu je samo kakva takva podrska Danilovica, Shilobada, Divca malo sa strane i to je to. Ti ljudi niti su biznismeni, niti znaju kako da obrnu pare, niti da privuku sponzora. Pa onda vidite Duleta kako prica o sudijama, o kreditima, o problemima, onda vam bude jasno da on nije samo trener, nego i generalni menadzer, direktor, predsednik upravnog odbora, portparol i kafe kuvarica. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 e vidis njega sam zaboravio :) cekaj formy rezultati vuku sponzore jel tako ? jednostavno sportski menadzment :P ... ne mogu klub da vode samo sportisti .... vidis zvezdu je preuzelo menadzer i odma pare stizu ... meni je vec pomalo monotono da slusam vujosevica kako place za parama ... po meni je kriv klub tj ljudi koji vode klub za tu situaciju ... ne moze bg da daje neke milione ko zagreb jer ima 2 velika kluba .... budzet cibone je 4,5 miliona evra od kojih je grad sam dao 4 :D Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 pa da zvezdina uprava je uspeshna, jer je do skoro vodio chovek koji je direktor parking servisa(javnog preduzeca) :)) zali Boze gomile kesha koje su otishle na chamuge anonimuse koji su se zadrzavali u zvezdi po mesec-dva u zadnjih nekoliko sezona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 (edited) da ali taj lik sto je bio direktor parking servisa je obezbedio kes :) sto u partizan ne udje lik koji je direktor nekog javnog preduzeca, jer mu neko brani :).... vucicevic je od kluba koji je bio pred gasenjem stvorio solidnu ekipicu ... duguje i zvezda i bogu i narodu (vise narodu :) ) al se cuti i ne iznosi se prljav ves u javnost ... Edited February 17, 2009 by GIAAAAA Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 sto u partizan ne udje lik koji je direktor nekog javnog preduzeca, jer mu neko brani to se pita i uber-kul-Dule zar nije logichno da se bilo kome preduzecu vishe isplati da sponzorishe uspeshan klub, umesto da sahranjuje svoje pare u propali i ukleti drzavni projekat :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 ajde da zatvorimo sve druge klubove i da partizan igra ligu sa metalcom, ergonomom i vizurom :D Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 ajde Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 extra ..... Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Koja crna Partizanova organizacija rodjo :), uzima se kredit i onda se posle godinu dana zali da je kamata brutalna (pa shto si ga uzimao), u pioniru se igra a salju im se dopisi da ce im iskljuciti grejanje, a ti dopisi zavrsavaju u korpi, sponzor se trazi 3 meseca od pocetka sezone, termin u pioniru za EL se placa od prodatih ulaznica, a za NLB ligu - i ne placa se :). Nema tu organizacije, tu je samo kakva takva podrska Danilovica, Shilobada, Divca malo sa strane i to je to. Ti ljudi niti su biznismeni, niti znaju kako da obrnu pare, niti da privuku sponzora. Pa onda vidite Duleta kako prica o sudijama, o kreditima, o problemima, onda vam bude jasno da on nije samo trener, nego i generalni menadzer, direktor, predsednik upravnog odbora, portparol i kafe kuvarica. pa koliko god taj sistem izgledao los on je ocigledno pored covicevog najbolji sistem kod nas :D a to sto partizan kuka pomozite nam mi reprezentujemo srbiju to je totalno retardirano drzava ne moze narodu da pomogne koji gladuje a sad ce da kaze evo partizanu 2 miliona E ...partizanov problem je sto nece da dovodi nove ljude koji bi privukli sponzore oni hoce da neko dodje i kaze e volim partizan evo ti 10 miliona e kurac ce da dobije :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Koja crna Partizanova organizacija rodjo :), uzima se kredit i onda se posle godinu dana zali da je kamata brutalna (pa shto si ga uzimao), u pioniru se igra a salju im se dopisi da ce im iskljuciti grejanje, a ti dopisi zavrsavaju u korpi, sponzor se trazi 3 meseca od pocetka sezone, termin u pioniru za EL se placa od prodatih ulaznica, a za NLB ligu - i ne placa se :). Nema tu organizacije, tu je samo kakva takva podrska Danilovica, Shilobada, Divca malo sa strane i to je to. Ti ljudi niti su biznismeni, niti znaju kako da obrnu pare, niti da privuku sponzora. Pa onda vidite Duleta kako prica o sudijama, o kreditima, o problemima, onda vam bude jasno da on nije samo trener, nego i generalni menadzer, direktor, predsednik upravnog odbora, portparol i kafe kuvarica. slazem se, ali u poredjenju sa ostalima, opet su organizacija... sto je naravno tuzno... valjda ce se promeniti a drugo u zvezdi kao i u partizanu su se prale ogromne pare... slicno kao i u fuzbalu... tako da opet dodjemo do onog da dok se klubovi privatizuju nema tu mnogo palamudenja... dodje jedan mafijash uzme klub i otera sve sitne pijavice... tako danas svuda funkcionise sport.... s tim sto svaka drzava nadje interes da ima uspeshne sportiste i klubove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 19, 2009 Author Report Share Posted February 19, 2009 pa koliko god taj sistem izgledao los on je ocigledno pored covicevog najbolji sistem kod nas :D a to sto partizan kuka pomozite nam mi reprezentujemo srbiju to je totalno retardirano drzava ne moze narodu da pomogne koji gladuje a sad ce da kaze evo partizanu 2 miliona E ...partizanov problem je sto nece da dovodi nove ljude koji bi privukli sponzore oni hoce da neko dodje i kaze e volim partizan evo ti 10 miliona e kurac ce da dobije :D 2 miliona E nije neka para za drzavu. a od sportskih klubova drzava ima veliku korist, tako da nije to bash tako, narod gladuje, pa ni klubu ne sleduje nishta. slazem se sa drugim delom, da Partizan nema ljude koji ce privuci sponzore. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 (edited) pazi ako das 2 mil e (sto kod nas nisu vise male pare) partizanu odma moras da das i zvezdi, pa tako u svakom sportu pa izvuci racunicu koliko se to drzavi isplati (pogotovo u ovim vremenima).... glavni problem u partizanu su ljudi koji su zatvorili vrata svima i vuku konce ... ne moze niko da me ubedi da partizan ne ostvaruje profit (koliko je igraca prodano prosli 5-6 godina od avdalovica, perovica, krstica, pekovica,...) ... po meni postoji rupa u kuju cure pare ... uzeto sa sajta kk partizan- sponzori kk partizan: komericajlna banka, nis, telekom srbija, jat airways, ford, aik banka, lasta, kappa, winterfresh, denim, nicolas, jacobs, zen, eva jel su ova sponzorstva za dz ? ulaznice ? prodaja igraca ? = -milion evra ? a zvezda koja nema uspeha zadnjih 10 godina: zlatni: telekom, nis, komercijalna banka, posta, drzavna lutrija srbije, beogradski sajam, dunav osiguranje, generalni sponzor: cockta tehnicki sponzori: jat, forum racunari, cms , dodge, galenika, heineken, tigar, ab, and1, lasta al nikad nisi cuo da pesic dodje na konferenciju za stampu i kaze: "drzava MORA da pomogne nasem klubu, kako neki drugi klubovi imaju sponzore mi nemamo, saboriraju nas, svi su protiv nas, oce da nas uniste,... " a zvezda je u vecim dugovanjima nego partizan.... razlika je oko 250k evrica meni je jednostavno muka da slusam vise to .... Edited February 19, 2009 by GIAAAAA Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 pazi ako das 2 mil e (sto kod nas nisu vise male pare) partizanu odma moras da das i zvezdi, pa tako u svakom sportu pa izvuci racunicu koliko se to drzavi isplati (pogotovo u ovim vremenima).... glavni problem u partizanu su ljudi koji su zatvorili vrata svima i vuku konce ... ne moze niko da me ubedi da partizan ne ostvaruje profit (koliko je igraca prodano prosli 5-6 godina od avdalovica, perovica, krstica, pekovica,...) ... po meni postoji rupa u kuju cure pare ... uzeto sa sajta kk partizan- sponzori kk partizan: komericajlna banka, nis, telekom srbija, jat airways, ford, aik banka, lasta, kappa, winterfresh, denim, nicolas, jacobs, zen, eva jel su ova sponzorstva za dz ? ulaznice ? prodaja igraca ? = -milion evra ? a zvezda koja nema uspeha zadnjih 10 godina: zlatni: telekom, nis, komercijalna banka, posta, drzavna lutrija srbije, beogradski sajam, dunav osiguranje, generalni sponzor: cockta tehnicki sponzori: jat, forum racunari, cms , dodge, galenika, heineken, tigar, ab, and1, lasta al nikad nisi cuo da pesic dodje na konferenciju za stampu i kaze: "drzava MORA da pomogne nasem klubu, kako neki drugi klubovi imaju sponzore mi nemamo, saboriraju nas, svi su protiv nas, oce da nas uniste,... " a zvezda je u vecim dugovanjima nego partizan.... razlika je oko 250k evrica meni je jednostavno muka da slusam vise to .... evo i ovde shta kaze Pesic...pogledaj boldovani deo, sve ce ti biti jasno. Pešić: "Partizan zaslužio Evroligu" Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić izjavio je da je "Partizan ove sezone najbolji klub na našim prostorima". Pešić je, komentarišući odluku Skupštine Evrolige prema kojoj je Partizan praktično obezbedio učešće u najjačem evropskom takmičenju još najmanje dve sezone, rekao za 'Sportski žurnal' da "bi u Evroligi trebalo da igraju timovi koji su to zaslužili rezultatima" i dodao da "u ovom trenutku to zaslužuje samo Partizan." "Znam da se zvezdašima moje mišljenje neće svideti ali Partizan je i ove godine najbolji klub na našim prostorima. Zvezda prvo mora da stvori klub, tek smo počeli da pravimo tim. Tek kada ostvarimo ta dva zadatka možemo da razmišljamo o igranju u evropskoj eliti," rekao je Pešić. "Kada bi se Evroliga igrala tako što se okupe dva biznismena, pozovu jednog trenera i rade jednu sezonu onda ona ne bi brojala 24 nego 84 kluba. Svi bi mogli da igraju. Uvek zastupam ideju da Evroligu igraju timovi koji su to zaslužili rezultatima. U ovom trenutku iz Srbije to jedino zaslužuje Partizan. Ostali treba da se bore," kaže trener Crvene zvezde. a shto se tiche toga kada Dule kaze da su svi protiv nas i ostalo, odnosi se uglavnom na sledece: Kapicic, koji je predsednik KSS je javno nezadovoljan time shto Partizan ima B licencu i obezbedjeno ucesce u evroligi, koje je, naravno, zasluzio dobrim rezultatima. Neshto u fazonu 'to nije dobro za ostale klubove' :D:D Isto kao shto su svi klubovi(a pogotovo Zvezda) odjednom protiv NLB lige, jer su izvalili da na taj nachin nikako nemogu da odu u EL preko Partizana, koji je, evo, osvaja 2 godine za redom. Da podsetim da je upravo Zvezda grchevito bila za NLB ligu tamo negde 2002, navodno, zbog toga shto na taj nachin neutralishe uticaj Partizana na sudije etc. ??? Chak je jedna godina sezona igrana bez Partizana i Hemofarma. ovo je samo jedan primer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 @ formice pa dobro za drzavu nije nista dva miliona pa je li je prece pomoci ljudima na kosovu i dati njima dva miliona nego partizanu ?!:D a i ako das kk partizanu zasto ne bi onda i vaterpolo klubu ? zasto ne i onda RK crvena zvezda i tako u nedogled :D leisure pa naravno da je lose za nasu kosarku da bilo koji klub ima licencu !? totalno je glupo da tim koji nije najbolji igra euroligu....a i gledaj malo dalje ti kad igras basket je li igras da bi pobedio ili da bi eto druga ekipa imala koga da trpa ?:D ako ostali klubovi nemaju interes to je lose i za partizan bas me zanima da li partizanu odgovara da sam ostane u takmicenju pa nek igra euroligu jos 1000godina :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 kako moze da bude dobro da tim dobija licencu koja realno se ne dobija na osnovu sportskih rezultata naravno, partizan ce najverovatnije biti prvi i u nashoj (jadranskoj, sta god) ligi, ali je totalno bezveze oduzimati tu shansu SVAKOM DRUGOM KLUBU U SRBIJI. gde je tu mozak da se kaze da je to dobro? super eto partizan nek igra sam u nekoj svojoj virtuelnoj ligi, nek otima svima igrace, i nek se onda slobodno zali na drzavu sto ne dobija pomoc... treba im pomoc pored ovakvih uslova, onda su retardi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 dzi, objasnio ti je chika peshic par postova iznad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 kako moze da bude dobro da tim dobija licencu koja realno se ne dobija na osnovu sportskih rezultata Naravno da se dobija na osnovu sportskih rezultata. Imamo najvishe bodova: Partizan 74 boda, Hemofarm 28, FMP 22, Crvena zvezda 14 Bodovi se dobijaju osvajanjem domacih takmicenja i plasmana u Evropi. Racunaju se poslednje 3 sezone. npr. NLB liga donosi 14, kup 5, nasha liga 8(nisam 100% siguran, ali je otprilike ovaj odnos) a i Pesic je lepo to objasnio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 pa jebote bog jesi ti normalan ? ja nisam napisao zvezda treba da igra euroligu jer je to zvezda :D nego da ne treba da bude tih ugovora jebenih jer su sranje razumes ? da nas opet smrdljiva evropa uslovljava igrajte jadransku ligu ili cete da pusite kurac ...sampion nase zemlje ide u euroligu ko bude bolji neka ide :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Ponavljam.... zvezda je ta koja je htela tu ligu, i krenula prva da je igra, jer je imala uski klupski interes za to....a sve na korist slovenachke i hrvatske kosharke a na shtetu nashe, generalno. Partizan je u NLB ligu ushao samo zato shto je MORAO. To su chinjenice. Sada kada Partizanu realno odgovara da je igra, jer delje svake godine sve redom i osvaja bodove, zvezda zeli da istupi. Skroz licemerno. Postoji teoretska sansa da 3 kluba igraju iz Srbije sa ovim sistemom. Mozete da osvojite glupavi Eurokup ili da se plasirate kroz kvalifikacije koje ce biti uvedene od sledece godine, gde ce 2 tima iz NLB lige boriti sa josh 14 indijanskih timova za 2 mesta. Ubedjen sam da ni jedno ni drugo Partizanu ne bi predstavljalo problem da se kvalifikuje. Druga je stvar shto zvezda ima problema da se kvalifikuje u play off u NLB ligi ili gubi od nekih bednih ekipa u Eurokupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 @ formy evo jedan primer: u vaterpolu imas jedan tim samo kod nas jel tako ? jel to dobro za vaterpolo ? jel dobro da samo jedan klub doveka igra evroligu ? kakve je rezultate partizan imao u evroligi dok je igrao samo nasu ligu vs sloga, masinac, avala ada, ... ? i de ti vidis da pesic place u toj izjavi za pomoc od drzave ? iz te izjave ja sam skontao da treba par godina da se napravi sistem pa da se ocekuju rezultati :s ... a kapicic je dosao na celo samo zato sto je prodao pricu da nasa liga moze da postane profi i da udje u uleb (gde je vec jadranska liga) i da tek onda mozes da ocekujes da ce se nasi klubovi vratiti i igrati samo nasu ligu ! i da nece sledece sezone ici +2 kluba iz jadranske u kvalifikacije nego tek za 3 koliko sam skontao kad bude 16 klubova u kvalifikacijama.. Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts