Jump to content

Dule Vujosevic

Formica

Recommended Posts

@ formy

evo jedan primer: u vaterpolu imas jedan tim samo kod nas jel tako ? jel to dobro za vaterpolo ? jel dobro da samo jedan klub doveka igra evroligu ? kakve je rezultate partizan imao u evroligi dok je igrao samo nasu ligu vs sloga, masinac, avala ada, ... ? i de ti vidis da pesic place u toj izjavi za pomoc od drzave ? iz te izjave ja sam skontao da treba par godina da se napravi sistem pa da se ocekuju rezultati :s ... a kapicic je dosao na celo samo zato sto je prodao pricu da nasa liga moze da postane profi i da udje u uleb (gde je vec jadranska liga) i da tek onda mozes da ocekujes da ce se nasi klubovi vratiti i igrati samo nasu ligu !

i da nece sledece sezone ici +2 kluba iz jadranske u kvalifikacije nego tek za 3 koliko sam skontao kad bude 16 klubova u kvalifikacijama..

rodjo de si mene nasho, nisam ja nishta rekao o tome. pogresnog si choveka quotovao :)

ugovor za evroligu je najveca glupost ikad vidjena. makar bio i partizan koji ce imati beneficije od toga, opet ce biti idiotizam.

pa cekaj, i sad kad igramo NLB ligu, kvalitet kosarke jeste vishi, medjutim ja i dalje ne vidim da tu ima neke euforije pred utakmicu, i slicno... jednostavno toj ligi treba neki jak takmicarski znacaj i ukidanje nacionalnih liga ne bi li ona zazivela.

treba napraviti NLB liga B, gde ce se ubaciti timovi iz nacionalnih liga, i to bi bio full potez, e sad niko nece da se odrekne domaceg prvenstva, ali opet im se igra i NLB liga. ne moze na dve stolice da se sedi i zato sada imamo frankestajn od kosarke kod nas.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

nisam cito celu temu :S elem Dule je odlican trener. Nego meni smeta sto je dosta trenera istripovalo da je to psovanje i vredjanje normalno. Kao da je takav odnos Duleta ostavio dosta utiska na ostale trenere pa su svi ko poludeli. I ja treniram basket i imao sam trenera isto se ko govedo ponashao. Al dobro mi smo stariji pa ajd da razumem , nego pre nas imaju trening neki klinci 9-10 godina i njihov trener urla ko konj i jebe kevu deci. A ima ih josh takvih :S Ne svidja mi se to

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

• 1 month later...