Dreadlord Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 O boze. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 nije o boze nego ne citas kako treba drede, rekao sam da je meni sranje jer mi se ne svidja dizajn, sporo mi je, ne svidjaju mi se oruzja, niti ceo filing, ali sam svestan da je najbolje odradjen, mozda i zato sto je napravljen tad kad je napravljen, tj u vreme nicanja gotivnih 3d pucacina i akceleratora, pa su se odrali da unaprede keca i orijentisali na multi, a nisu se iskomercijalizovali i smanjili 'entry level' za igrace, kao u trojci. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Nisam reko na tebe o boze :D Nego na topic. Q2 je singlepayer, Q3 je multiplayer kao sto je Unreal singleplayer, UT multiplayer Ko svata svata, ko ne svata...neka mu - Q2 je Skill, jer je stvarno infatilna rasprava. Za koje sam ja podlozhan za epske rasprave - bez skrupula, tako za dobrobit foruma tju se izuzeti iz iste. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 ovaj dredlord nikad nista pametno nije rekao, pa ni sad Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 (edited) Dobro. Edited February 20, 2009 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Q2 je singlepayer, Q3 je multiplayer Au brate Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 obicno me diskusija po forumima podseti na onaj stari vic kad cerka kaze majci "E majko neznas ti kako je tesko radjati decu" Q2 se igra godinama jer igraci nikada nisu ograniceni da prilagode q2 svom audio/vizuelnom osecaju i danas postoji ogranicenje samo na modelima dok su skinovi i texture prepusteni na volju igracima: moj q2 volim jednostavno : igraci su veoma matoviti u odabiru textura boja oruzja, stita heltha i samo je poznavanje igre i licni ukus ogranicenje q3 modeli u q2 http://q2scene.net/forum/viewtopic.php?t=532 32bitne texture http://tosher.gfort.ru/screens.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Au brate Pa nemoj sad da quotujesh van konteksta...to su niski udarci. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Crkla ti grafička lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Mene forum diskusije vishe podsete na radikale i demokrate. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Crkla ti grafička lol nop to samo jednostavne texture koji mnogi upotrebljavaju ja sam ih upotrebljavao ranije u raznim varijantama gl_coloredlightmap 0 picmip 2 crnobela kolormapa crnobela kolormapa picmip 2 da vidish da nije crkla (crkla tebi ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Ma znam nego stvarno mi užasno izgleda, Kvejk 2 nije Kvejk 2 ako izgleda ko Tron :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 q2 = zakon q3 = zakon grafika nije nikad bila vazna gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 a q1 nista?:( Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Ko voli q1 neka skine FDE2 video, frags done extreme. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 a q1 nista?:( Slucajno omashio.. i on ofc :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 malo je smesno da "igraci" koji su samo prosli pored dvojke pokusavaju da sa svoje nub tacke objasne zasto dvojka "nevalja" samo na EDGE mapi ima skokava vise nego u sva tri ostala kvejka zajedno dvojku sam igrao od kako je engine net otvoren pa do njegovog zatvaranja, znachi 3-4 godine a onda posle i na netu (a ti se jako drkash kada izgubish ;)) kapiram ja da ti vishe volish tu igru ali skapiraj da i ja vishe volim ovu podsecash me na comija ([ngn]cccc) koji je stalno kukao kako je q3 glupa i prelaka igra a nikada nije mogao da me dobije u istoj. ja nikad nisam rekao da je q2 glup, vec da mi ne odgovara Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 matori, q2 je bulja sc je keva u q2 nema river dropa koji si nub Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Poenta svega je strah od novog i nepoznatog .. osobina praistoriskih ljudi koja je prisutna u nekima od nas i danas! ;) Kolko je samo hejta bilo kad se pojavio quakelive i ti isti sad igraju redovno a ima primera i sa drugim igrama/modovima. Masa jednostavno navikne na neshto i odbija svaki drugi alternativni koncept. Shta bi bilo sa q3-kom da su u njoj nastavili q2 prichu? Pa skoro sam 100x siguran da bi zavrshio kao CS source (ista fizika ali u novom engine-u i jos par gluposti) i da bi se danas sa gorchinom prisecali kako smo nekad davno 99/00 igrali onaj bezveze q3 koji je kopija one bruuutalne q2ke! Malo offtopica ne shkodi valjda :) Lag-e - Secam se koliko se comi nervirao u q3 juju...onda posle maltene iz sazaljenja ga izazovem na q2 gde me opere na edge-u na njegove predictiv rail-ove ;) ngn rulez .. rip :( salute you! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 (edited) pa za ocekivati je neki "trojkas" dodje na thread i poce na objasnjava kako je njegova igra super iako nema veze sa threadom Q1 i Q2 ko da nema dovoljno topica gde mogu da iskazu svoju ljubav prema svojoj igri nego moradju da dodju i da smrde i prde u topicu koji uopste nerazumeju o igri koju nerazumeju i svoje batrganje u q2 od par dana nazivaju igranjem Edited February 22, 2009 by Muerte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Q1 forever! \o/ nenadjebivi DM / TDM nivoi Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoqovi Posted May 22, 2009 Author Report Share Posted May 22, 2009 vidim ja da je ovde resenje jedino da ja organizujem jedan q1 q2 q3 free for all dan u deusu :) ocete? ionako mi je to zelja odavno :) Ja cu da organizujem mesto... i naravno ljude neke koje svi znate od ranije...ajd stvarno da izblejimo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoqovi Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 Yo cuo sam se sa ortakom nekadasnjim JUICE-om iz Q1- Q2(ovde i nesto zna u Q1 je bulja ) : ) da napravimo neko zezanje.,.,ajd da vidmo ako se nadje bar nas 10-tak pa moze, mesto nece biti problem ja mislim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Glisha ne voli kad mu neko drka konfig.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts