Jump to content

DVD Player

sinister

Recommended Posts

http://www.itsvet.com/proizvod/pioneer-dv-..._dvddivx/19/223

ovo je pazareni player.

trazio sam da ima usb i HDMI.

e sad, skontao sam da moze samo da ocitava FAT32. jel moguce da nijedan plejer ne moze da cita NTFS ?

tu je bilo prvo razocaranje.

drugo je usledilo kad sam probao da pustim .mkv file. nije ga prepoznao. zasto? jer mora biti .avi ? :/

i ako nije problem, da mi preporucite valjani mkv2avi konverter. znam da google izbacuje milion istih, al ocu vasu preporuku.

please help..

znam da ima dosta vas koji furate HD na vasim fancy telly-ima, ocu i ja :(((((

Bring It

to za konvertovanje će vudu znati da ti kaže. taj dvd plejer koji si pazario očigledno zna da dekodira samo xvid, a u mkv kontejnerima dolazi x264, tako da će kvalitet da ti bude sranje :(

Pa dobro, ako nema neki ekstra tv, i nije tol'ko strasno. Mozda je lakse, i prostije, da uzme neki user-friendly program, tipa ConvertXtoDVD, i turi dva-tri mkv fajla, ili mp4, for that matter, na neki disk, i vozi. U stvari, ne znam ni da li postoje plejeri, a da se nadju kod nas, a da mogu da dekodiraju h264/x264.

:-)

ma nista ja od toga nisam kupovao, vec dobar drug. ovde sam naveo sebe da ne bi komplikovao stvari.

on je video da ima HDMI, i kontao je da mu je to dovoljno.cak mu je i prodavac rekao da moze opusteno da gleda 720p filmove.

pa koja je onda fora sa HDMI ? cemu to onda? :(

Bring It